FORUMS
Remove All Ads from XDA

➣Adrenaline™ Boost For All Android Devices ! [ Prime ] | 22/10/2013

1,764 posts
Thanks Meter: 3,924
 
Post Reply Email Thread
5th February 2013, 12:20 PM |#141  
OP Senior Member
Flag ?
Thanks Meter: 3,924
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by erghetto

can i use it on cm 10.1 beta 6 by wayland?

Yes.
The Following User Says Thank You to ImbaWind For This Useful Post: [ View ] Gift ImbaWind Ad-Free
 
 
9th February 2013, 02:45 AM |#142  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I can type command::
hello sir,

i installed the busybox and the terminal emulator but the problem is that i cannot type command. su Boost...but i installed andrenaline engine and i want to intall V3.
9th February 2013, 08:00 AM |#143  
OP Senior Member
Flag ?
Thanks Meter: 3,924
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by kutsaras

hello sir,

i installed the busybox and the terminal emulator but the problem is that i cannot type command. su Boost...but i installed andrenaline engine and i want to intall V3.

Cant type command in terminal ?
10th February 2013, 01:35 PM |#144  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by ImbaWind

Cant type command in terminal ?

yes sir.. cant type command in terminal emulator.;
rahulnandwani
10th February 2013, 03:22 PM |#145  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
Re: V3 | ➣Adrenaline™ Boost For All Android Devices ! | 5/4/2012
Quote:
Originally Posted by kutsaras

yes sir.. cant type command in terminal emulator.;

First type
Su and then boost on the next line not together

Sent from my GT-S5830i using xda premium
5th April 2013, 12:57 AM |#146  
drogapozarowa's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 22
 
More
Now I have dragon in my snapdragon

--------------------------------
17th April 2013, 06:31 PM |#147  
Senior Member
Thanks Meter: 13
 
More
why can foud the boost? i install from CW and when i use it using terminal can found the boost?
22nd April 2013, 04:53 PM |#148  
DiamondBond's Avatar
Senior Member
Flag Limassol
Thanks Meter: 3,744
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by tents

awesome script but after using does anybody else also feels lags while using some apps and typing in sms and whatsapp ?

It laggs because its building up cache,It will do this only for 5 mins (allowing dalvik cache to build up) then it will be Buttery Smooth!

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------

Quote:
Originally Posted by CallMeVentus

There is such a feature in the V6 Supercharger

Herpderp Defy.

Isnt it called Sclean???

-EDIT-

Its called Flush,Im sure!, but this is the same but less bloaty and takes less time to carry out!,C:
22nd April 2013, 05:13 PM |#149  
Viper The Ripper's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,033
 
More
Quote:
Originally Posted by astig_king24

why can foud the boost? i install from CW and when i use it using terminal can found the boost?

READ FIRST POST PLEASEEEEEEEEE!!!!

You new a terminal to use "boost" script
1º Type: su
2º Type: boost
3º DONE!

If ir doesn't work READ before and then REINSTALL the script
24th April 2013, 04:43 AM |#150  
Quote:
Originally Posted by Pizza_Dox

It laggs because its building up cache,It will do this only for 5 mins (allowing dalvik cache to build up) then it will be Buttery Smooth!

---------- Post added at 05:53 PM ---------- Previous post was at 05:30 PM ----------



Isnt it called Sclean???

Dude.....you're quoting a post that's hoooooow old ?
26th April 2013, 01:25 PM |#151  
DiamondBond's Avatar
Senior Member
Flag Limassol
Thanks Meter: 3,744
 
Donate to Me
More
Wink
Quote:
Originally Posted by CallMeVentus

Dude.....you're quoting a post that's hoooooow old ?

Just trying to show him what it does!
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
adrenaline, boost, fast

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes