FORUMS
Remove All Ads from XDA
Honor 7x
Win an Honor 7X!

[ROM][MOVED] ICS 4.0.4 BCM RC4.1U2 GSM/CDMA <2012-07-03> (Bravo CM9 HWA)

3,526 posts
Thanks Meter: 5,042
 
By dk_zero-cool, Recognized Contributor on 21st December 2011, 02:46 AM
Post Reply Email Thread
3rd June 2012, 06:27 PM |#5001  
jdstrydom's Avatar
Senior Member
Flag Mossel Bay
Thanks Meter: 608
 
More
Quote:
Originally Posted by jamaniek

V6 actually works with BCM?

Wysyłane z mojego HTC Desire za pomocą Tapatalk 2

Yes. The newer v6 script downloads the patched services.jar and installs it as well.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2
The Following User Says Thank You to jdstrydom For This Useful Post: [ View ] Gift jdstrydom Ad-Free
 
 
3rd June 2012, 06:37 PM |#5002  
.tnm's Avatar
Senior Member
Flag Budapest
Thanks Meter: 46
 
More
Quote:
Originally Posted by jimmyp22

No one has the same problem with wifi signal?

well, I don't usually look at the wifi icon, so I'm not sure. but I've never had any slowness, or disconnects.
you should install Wifi Analyzer from market and check if there are any other wifi networks on the same channel as yours (if you haven't done this before). that could cause this.
3rd June 2012, 06:38 PM |#5003  
Member
Flag Chicoutimi
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by jimmyp22

No one has the same problem with wifi signal?

I do.
3rd June 2012, 09:28 PM |#5004  
jozef710i's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 414
 
More
Quote:
Originally Posted by .tnm

well, I don't usually look at the wifi icon, so I'm not sure. but I've never had any slowness, or disconnects.
you should install Wifi Analyzer from market and check if there are any other wifi networks on the same channel as yours (if you haven't done this before). that could cause this.

I did and no another wifi networks
My wifi channels are (1-12)
The Following User Says Thank You to jozef710i For This Useful Post: [ View ] Gift jozef710i Ad-Free
3rd June 2012, 09:30 PM |#5005  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
Donate to Me
More
Thinking about putting ICS on my desire. Coming from CM 7.2 with a2sd

How stable is this ROM? Is there any major concerns/problems that I should look out for? I don't see anything in the first post saying that there is anything not working.
3rd June 2012, 09:35 PM |#5006  
Member
Flag Chicoutimi
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by ultimatebuster

Thinking about putting ICS on my desire. Coming from CM 7.2 with a2sd

How stable is this ROM? Is there any major concerns/problems that I should look out for? I don't see anything in the first post saying that there is anything not working.

We used to have no camera, but now there is a new fix. Now the rom is stable and is ready for a daily use. Go Ahead !
3rd June 2012, 09:40 PM |#5007  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by TheDamFr

We used to have no camera, but now there is a new fix. Now the rom is stable and is ready for a daily use. Go Ahead !

What about things like GPS, 3G, MMS, video recording?

Sent from my PC36100 using XDA
3rd June 2012, 09:41 PM |#5008  
eoinzy's Avatar
Senior Member
Flag Dublin
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
Upgraded to this from 6U1 and now get stuck on boot animation. Do I need to do a clean install going from 6U1 to 7U0?

Thanks
3rd June 2012, 09:44 PM |#5009  
Senior Member
Flag Paris
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by ultimatebuster

What about things like GPS, 3G, MMS, video recording?

Sent from my PC36100 using XDA

Only things non-working for the moment are USB Tethering (network connection sharing via USB) without app and FM radio without app (on BT module)
3rd June 2012, 09:45 PM |#5010  
jozef710i's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 414
 
More
Quote:
Originally Posted by eoinzy

Upgraded to this from 6U1 and now get stuck on boot animation. Do I need to do a clean install going from 6U1 to 7U0?

Thanks

I only wiped cache and dalvik and it was OK I also came from 6U1 to 7U0 2 days ago no problem
The Following User Says Thank You to jozef710i For This Useful Post: [ View ] Gift jozef710i Ad-Free
3rd June 2012, 10:28 PM |#5011  
eoinzy's Avatar
Senior Member
Flag Dublin
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
ye i just tried wiping cache and dalvik. Still stuck on boot.

Gonna have to do a full wipe and reinstall!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes