FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Tool] basebandswitcher V4 multilanguage V0.7 (22.07.2011)

342 posts
Thanks Meter: 120
 
By Sqoerk, Senior Member on 27th April 2011, 09:16 AM
Post Reply Email Thread
20th May 2011, 12:28 PM |#21  
Sqoerk's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 120
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Frunobulax

Hi.

My CM7 DOES work in 2G, but it is kinda lazy to get the 3G connection.

Using baseband to double-check that may improve it or is it unnecessary, since it already "works"?

Which Baseband do you currently use? CM7 comes with a US T-Mobile, but you could better use the brazilian, there are a few in this app....

try it and report back
 
 
20th May 2011, 03:51 PM |#22  
Sqoerk's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 120
 
Donate to Me
More
As the original programmer of this tool now uses md5 to check which baseband you have, I could intigrate new basebands if you whish. If you have a baseband and this tool says "Unknown" grab it from your phone and send it to me + the rom description.

Gratias
20th May 2011, 04:03 PM |#23  
Member
Thanks Meter: 21
 
More
How do I grab it?
20th May 2011, 04:24 PM |#24  
Sqoerk's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 120
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Lion_1

How do I grab it?

copy the folder /system/etc/motorola/bp_nvm_default to your sd card, zip it, send it :)
20th May 2011, 08:44 PM |#25  
Senior Member
Flag La Plata
Thanks Meter: 31
 
Donate to Me
More
It doesn't install using ColckworkMod Recovery v3.0.2.8

it says "amend script is no longer supported". Please switch to "Edify" scripting.

and "installation aborted"

is there any way I can install it?
20th May 2011, 11:59 PM |#26  
Senior Member
Thanks Meter: 20
 
More
Quote:
Originally Posted by bufa

It doesn't install using ColckworkMod Recovery v3.0.2.8

it says "amend script is no longer supported". Please switch to "Edify" scripting.

and "installation aborted"

is there any way I can install it?

Same for me! Looking forward to it so that I can change baseband in the leaked GB to see if I get internet connection.

Thanks
21st May 2011, 01:13 PM |#27  
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
is any baseband needed for my country
bp_nvm_default can be found in the post
http://forum.xda-developers.com/show...light=3g+fixes
22nd May 2011, 04:14 PM |#28  
Sqoerk's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 120
 
Donate to Me
More
UPDATE 22.05.2011
  • update file is now really CWM 3 compatible... sorry for the wrong script
  • old basebandswitcherV3.1apk file will be removed on update
23rd May 2011, 06:45 PM |#29  
Junior Member
Flag Istanbul
Thanks Meter: 1
 
More
which band should i choose for Turkey guys? thanks.
23rd May 2011, 07:50 PM |#30  
ccav2000's Avatar
Senior Member
Flag Manga Cafe
Thanks Meter: 1,127
 
More
Quote:
Originally Posted by zaferalm

which band should i choose for Turkey guys? thanks.

Try the "Central Europe" one.
The Following User Says Thank You to ccav2000 For This Useful Post: [ View ] Gift ccav2000 Ad-Free
24th May 2011, 04:12 AM |#31  
kamileon1's Avatar
Junior Member
dreieck
Thanks Meter: 0
 
More
hi,

just switched over to android from winmo after many many years. living in new zealand at the moment. bought defy from usa, flashed cm7 beta 6. everything works fine with vodafone nz prepay sim (i.e. wifi, gps, gsm/umts, etc).

but when i switched to the 2degrees new zealand prepay sim, i can't register on ANY network/carrier. i do an auto search and the phone can find the 3 main networks - 2degrees, vodafone nz and telecom nz. but it won't connect to any of them.

this baffles me since 2degrees has a roaming partnership with vodafone nz. it should at least connect to vodafone, correct?

i tried changing basebands from bbswitcher v3.1 - tried all of the different basebands, but none of them allow me to connect. the networks are listed after a search, but i can't connect to any. Any ideas? Please help! Thanks so much!

kamileon1
defy (usa t-mobile version, unlocked), cm7 beta 6 rom (rooted of course)
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
basebandswitcher, itfunz

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes