FORUMS
Remove All Ads from XDA

[DEV][ROM][4.4]Cyanogenmod 11[WIP][ALPHA-5]

709 posts
Thanks Meter: 2,812
 
By yajnab, Senior Member on 23rd December 2013, 10:03 AM
Post Reply Email Thread
27th December 2013, 05:16 PM |#31  
vinayaksuresh's Avatar
Senior Member
Flag Kottayam
Thanks Meter: 83
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ahmetakin

bro which it is could you write here apps name pls.

bro try camera illusion pro...
 
 
27th December 2013, 05:28 PM |#32  
Member
Thanks Meter: 9
 
More
i tried alpha 3 but faced prblm with lock i.e. my phone didnt got locked .... i tried pattern and slider lock but none of them worked for me .. did anyone face this kind of prblm ?
27th December 2013, 06:46 PM |#33  
Rminsh's Avatar
Senior Member
Flag Tehran
Thanks Meter: 96
 
More
Quote:
Originally Posted by Marcos93

i tried alpha 3 but faced prblm with lock i.e. my phone didnt got locked .... i tried pattern and slider lock but none of them worked for me .. did anyone face this kind of prblm ?

Did you wipe every thing before installing the rom?
27th December 2013, 07:36 PM |#34  
Senior Member
Thanks Meter: 44
 
More
Quote:
Originally Posted by galfit

Try this:

https://play.google.com/store/apps/d...ameraics&hl=it

thank you for your reply but I cant install any apps because ı have
wifi problem if any body fix it or port mini gapps maybe ı can install it
ı will wait.
28th December 2013, 10:52 PM |#35  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
great work!!

someone sayed it's faster than jb.
Now my question is:

is it more faster than cm9?
if the answer is no....

can it be in a short future more faster than cm9??
The Following User Says Thank You to franco077 For This Useful Post: [ View ] Gift franco077 Ad-Free
29th December 2013, 03:10 AM |#36  
Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 47
 
More
Going to install this in a bit , But can anyone please help me how i can run s2e ? ( if possible)
29th December 2013, 06:03 AM |#37  
Senior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 47
 
More
Exclamation
Quote:
Originally Posted by moly.maji

I have installed Gapps by ZordanKV on this ROM and its worked fine.

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2240652

Which version did you install, I downloaded the XS and i after putting my my credentials i get an error '' There was a problem trying to communicate with the google servers'' or somethin
29th December 2013, 07:01 AM |#38  
Rminsh's Avatar
Senior Member
Flag Tehran
Thanks Meter: 96
 
More
here is the apk file to fix the dialer !
it has re sized by force_close
original post:
http://forum.xda-developers.com/show...3&postcount=24
its pretty working on my fit!





for installing this file just copy it into System/priv-app and set permission to Rw-r--r--
then remove the older dialer and finally reboot
The Following 4 Users Say Thank You to Rminsh For This Useful Post: [ View ] Gift Rminsh Ad-Free
30th December 2013, 09:09 AM |#39  
tejasar's Avatar
Member
Thanks Meter: 7
 
More
what to say...thanks to developers who make us feel blessed. yes this ROM is way smoother than cm 10(just clock your processor at min 480Mhz and max 806Mhz and smartassV2 with sio )
Gapps not tried yet. but except camera,everything works fine..i am going to shift from my previous rom to this permanently.
And this is just a alpha version..so hoping more from upcoming versions..
30th December 2013, 10:48 AM |#40  
k3eNaNz's Avatar
Senior Member
Flag Constanta
Thanks Meter: 31
 
More
What is your battery backup with those cpu settings?

Sent from my GT-S5670 using xda app-developers app
30th December 2013, 11:39 AM |#41  
tjkingg's Avatar
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 67
 
More
Quote:
Originally Posted by k3eNaNz

What is your battery backup with those cpu settings?

Sent from my GT-S5670 using xda app-developers app

good question!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes