FORUMS
Remove All Ads from XDA

[MOD][Xposed] HTC One Tweaker

552 posts
Thanks Meter: 367
 
Post Reply Email Thread
30th May 2014, 04:39 PM |#11  
Falseclock's Avatar
OP Senior Member
Flag Almaty
Thanks Meter: 367
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by ziaulh.ch

Call record still starts despite disabled .

If there are some errors inside Xposed application LOG tab, please send it to nurike gmail account with information:
Quote:

1. HTC Model
2. ROM version and name in case of custom
3. Other mods or tweaks installed.

And do remember. Other mods with the same functionality can conflict.
The Following User Says Thank You to Falseclock For This Useful Post: [ View ] Gift Falseclock Ad-Free
 
 
30th May 2014, 08:09 PM |#12  
J_M_V_S's Avatar
Senior Member
Flag Buenos Aires
Thanks Meter: 386
 
More
Quote:
Originally Posted by ziaulh.ch

Call record still starts despite disabled .

Did you restarted phone after making the change? Many of the mods on this module requieres you to reboot for changes to take effect.
30th May 2014, 09:54 PM |#13  
afcrib's Avatar
Senior Member
Flag Lisboa
Thanks Meter: 259
 
More
Great work falseclock really! Is it possible to add the option to choose clock app when pressing stock clock widget app? Thank you 😉

Enviado do meu HTC One através de Tapatalk
The Following 2 Users Say Thank You to afcrib For This Useful Post: [ View ] Gift afcrib Ad-Free
1st June 2014, 08:10 AM |#14  
s_superman's Avatar
Senior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 121
 
More
Amazing !!
MOD works flawlessly on my 802w with Maximus HD 2.0.0 KitKat
1st June 2014, 09:16 AM |#15  
Falseclock's Avatar
OP Senior Member
Flag Almaty
Thanks Meter: 367
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by afcrib

Great work falseclock really! Is it possible to add the option to choose clock app when pressing stock clock widget app?

i will look at and check possibility

Quote:
Originally Posted by s_superman

Amazing !!
MOD works flawlessly on my 802w with Maximus HD 2.0.0 KitKat

nice to hear this )))
The Following 2 Users Say Thank You to Falseclock For This Useful Post: [ View ] Gift Falseclock Ad-Free
1st June 2014, 07:44 PM |#16  
Falseclock's Avatar
OP Senior Member
Flag Almaty
Thanks Meter: 367
 
Donate to Me
More
Source code is available on GitHub

The Following User Says Thank You to Falseclock For This Useful Post: [ View ] Gift Falseclock Ad-Free
1st June 2014, 10:43 PM |#17  
Senior Member
Thanks Meter: 583
 
More
Stupid question, where are the recorded calls saved?

Sent from my HTC One using Tapatalk
2nd June 2014, 04:02 AM |#18  
Falseclock's Avatar
OP Senior Member
Flag Almaty
Thanks Meter: 367
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by chickentuna

Stupid question, where are the recorded calls saved?

Sent from my HTC One using Tapatalk

/sdcard(2)/My documents/My recordings

To play or manage - use stock recorder

Sent from my HTC One dual sim using XDA Free mobile app
The Following User Says Thank You to Falseclock For This Useful Post: [ View ] Gift Falseclock Ad-Free
2nd June 2014, 11:45 PM |#19  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Call recording not working on latest Viper One rom. No conflicting apps installed. I made sure all settings were set properly for auto recording, but my docs folder has no call records from test calls before and after reboot. Anybody got suggestions?

Edit : Oy Falseclock, sorry man. I got it working, and it's AWESOME. No issues at all on latest ViperRom. I had to twiddle around with Viper/Xposed settings a bunch is all. Thank you!
3rd June 2014, 04:45 AM |#20  
Falseclock's Avatar
OP Senior Member
Flag Almaty
Thanks Meter: 367
 
Donate to Me
More
Send log files. Instructions are above

Sent from my HTC One dual sim using XDA Free mobile app
4th June 2014, 04:23 PM |#21  
Falseclock's Avatar
OP Senior Member
Flag Almaty
Thanks Meter: 367
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by afcrib

Great work falseclock really! Is it possible to add the option to choose clock app when pressing stock clock widget app?

unfortunately there is no any special marker to identify which app has clock.
It can be easely checked for browsers, caledars, music & video players, dialers, keyboards, etc.. but not with clock app.

one possible way - is choose which application to open on widget tap, but listing will be very long and also one app can have several subapps inside and which one should be started nobody knows...

if some users have problem with Tweaker usage and do not read manuals and guides, this option will confuse and can cause errors on the screen during setup.

if you will try to install https://play.google.com/store/apps/d...aultappmanager
you will understand what do I mean. It works but with errors. This will be happen if I implement the same.
The Following User Says Thank You to Falseclock For This Useful Post: [ View ] Gift Falseclock Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes