FORUMS
Remove All Ads from XDA

Ubuntu Touch 13.10 Saucy on the HP Touchpad DUAL BOOT ANDROID

381 posts
Thanks Meter: 486
 
Post Reply Email Thread
30th September 2013, 01:18 PM |#191  
Member
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
Hey hey installed fine and working as described, however I also get SD card error in android like previous poster. Will see if it can be fixed. Other than that cool work. Keep it up with Ubuntu. How many % do yo think are working correctly? I am having issues sometimes closing the second program on top of another and going back to a previous screen....but its cool. When you update the Ubuntu rootfs, can we just install it over "old" ubunut saucy or do we need to perform an uninstall and install new?
Cheers don't drink too much coffee

Sent from my cm_tenderloin using Tapatalk HD

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------

What happens if I just press format SD card in android?

Sent from my cm_tenderloin using Tapatalk HD
30th September 2013, 03:51 PM |#192  
OP Senior Member
NRH, TX.
Thanks Meter: 486
 
More
Quote:
Originally Posted by kyzerdroid

Hey hey installed fine and working as described, however I also get SD card error in android like previous poster. Will see if it can be fixed. Other than that cool work. Keep it up with Ubuntu. How many % do yo think are working correctly? I am having issues sometimes closing the second program on top of another and going back to a previous screen....but its cool. When you update the Ubuntu rootfs, can we just install it over "old" ubunut saucy or do we need to perform an uninstall and install new?
Cheers don't drink too much coffee

Sent from my cm_tenderloin using Tapatalk HD

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:12 PM ----------

What happens if I just press format SD card in android?

Sent from my cm_tenderloin using Tapatalk HD

What version of Android? Milaq's with the JCSullins Bluetooth Experiment?
The Following User Says Thank You to jshafer817 For This Useful Post: [ View ] Gift jshafer817 Ad-Free
30th September 2013, 03:56 PM |#193  
Member
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
Using cm version: 10-20130304 experimental tender lion for limited testing only can. No other ROM. Bluetooth working in android not tested Ubuntu. Figured out going back in double screen.


Sent from my cm_tenderloin using Tapatalk HD
30th September 2013, 05:47 PM |#194  
OP Senior Member
NRH, TX.
Thanks Meter: 486
 
More
Quote:
Originally Posted by kyzerdroid

Using cm version: 10-20130304 experimental tender lion for limited testing only can. No other ROM. Bluetooth working in android not tested Ubuntu. Figured out going back in double screen.


Sent from my cm_tenderloin using Tapatalk HD

Wonder if its exfat, fat32 thing.
The Following User Says Thank You to jshafer817 For This Useful Post: [ View ] Gift jshafer817 Ad-Free
30th September 2013, 06:02 PM |#195  
OP Senior Member
NRH, TX.
Thanks Meter: 486
 
More
This is worth trying for the touchscreen!

https://github.com/milaq/android_dev...8c00b022cfa69e

He updated!

At work.. mess with this stuff tonight. And try a different Android Rom and see if I can access sdcard.
The Following User Says Thank You to jshafer817 For This Useful Post: [ View ] Gift jshafer817 Ad-Free
30th September 2013, 06:29 PM |#196  
Member
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jshafer817

This is worth trying for the touchscreen!

https://github.com/milaq/android_dev...8c00b022cfa69e

He updated!

At work.. mess with this stuff tonight. And try a different Android Rom and see if I can access sdcard.

ok thanks for the tip with milaq. thinking of starting over fresh you think i can use this guide for a complete reset: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1426244 and then start over with milaq cm10.x nightlies...update to latest and then re-do partioning for ubuntu? or do i need to use your uninstall instructions to remove ubuntu first and then do a factory wipe?
30th September 2013, 07:29 PM |#198  
OP Senior Member
NRH, TX.
Thanks Meter: 486
 
More
Quote:
Originally Posted by jshafer817

Downloading this to try.
http://goo.im/devs/jcsullins/cmtouch...G_ONLY_CAM.zip

Result!

I can still access my sdcard! wth
The Following User Says Thank You to jshafer817 For This Useful Post: [ View ] Gift jshafer817 Ad-Free
30th September 2013, 07:30 PM |#199  
OP Senior Member
NRH, TX.
Thanks Meter: 486
 
More
Quote:
Originally Posted by kyzerdroid

ok thanks for the tip with milaq. thinking of starting over fresh you think i can use this guide for a complete reset: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1426244 and then start over with milaq cm10.x nightlies...update to latest and then re-do partioning for ubuntu? or do i need to use your uninstall instructions to remove ubuntu first and then do a factory wipe?

Are you on a 32GB or 16GB? The other guy has a 32GB... Just curious.

And yes.. that guide will work. I ran it before starting a couple of days ago.
The Following User Says Thank You to jshafer817 For This Useful Post: [ View ] Gift jshafer817 Ad-Free
30th September 2013, 09:21 PM |#200  
OP Senior Member
NRH, TX.
Thanks Meter: 486
 
More
Quote:
Originally Posted by jshafer817

Result!

I can still access my sdcard! wth

What version of WebOS were you guys on? Have you ever ran WebOS Doctor.. ever???
The Following User Says Thank You to jshafer817 For This Useful Post: [ View ] Gift jshafer817 Ad-Free
30th September 2013, 09:38 PM |#201  
Member
Thanks Meter: 18
 
Donate to Me
More
Yepp 32gb here too. FYI when pressing the format option I get the message checking disk, nothing happens and android services stopped.
I will do a clean fresh install of everything tomorrow morning....PS I think I did major error when I installed the first file via novaterm, I didn't wait for the whole thing to finish(..didn't know it was not finished , then installed the other two via cwm and Ubuntu did not work, then I saw my mistake and re did everything, maybe the disk error happened like that....

Also FYI: in Ubuntu I installed xda app, took two or three tries, progress bar showed 200%. App opened, I went on this thread but could not jump pages, nor login. Clicking on video opens vimeo page or what its called but cannot play .mp4.
I was in clock settings, closed it and wanted to open the browser but clock settings kept coming up, camera looked pretty nice...keyboard does not always show up in typing options, customisation not possible (background screen, lock screen), you probably know all of this

Sent from my cm_tenderloin using Tapatalk HD

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:30 PM ----------

Last time I used webs was around install of cm10 some time ago....

Sent from my cm_tenderloin using Tapatalk HD
The Following User Says Thank You to kyzerdroid For This Useful Post: [ View ] Gift kyzerdroid Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes