FORUMS
Remove All Ads from XDA

[REL: 02/08][APP] xCharge Reboot Options {NO LONGER SUPPORTED}

13,194 posts
Thanks Meter: 39,783
 
Thread Closed Email Thread
19th March 2011, 01:23 PM |#11  
PoTi_96's Avatar
Senior Member
Flag Wels
Thanks Meter: 36
 
More
Quote:
Originally Posted by lzyllp

010 i use.I think the xrecovery have some change in CM7.

xrecovery is in /data/tmp on all roms

freex10 recovery (cm7) is in /system/recovery
 
 
19th March 2011, 01:24 PM |#12  
depulle87's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 118
 
More
Quote:
Originally Posted by lzyllp

I can't into the xrecovery and still into system when i run it(J's CM7)

+1 same here, also CM7 V010 and I can't get into Xrec now
19th March 2011, 01:27 PM |#13  
DooMLoRD's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Flag Pune
Thanks Meter: 39,783
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by PoTi_96

xrecovery is in /data/tmp on all roms

freex10 recovery (cm7) is in /system/recovery

actually its in /system/bin/ for most roms.. in cm7 its in /system/recovery/ and if u use flashtool 0.2.8 to install xrecovery (on 2.1 roms) its in /system/recovtools/

but the thing is we are not touching xrec at the moment... i have jsut suggested changes to chargemon file, which will later execute commands to extract xrecovery, so only the 'if' condition is changed and one delete (rm) command added...
19th March 2011, 01:33 PM |#14  
lzyllp's Avatar
Senior Member
Flag fuzhou
Thanks Meter: 239
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by DooMLoRD

actually its in /system/bin/ for most roms.. in cm7 its in /system/recovery/ and if u use flashtool 0.2.8 to install xrecovery (on 2.1 roms) its in /system/recovtools/

but the thing is we are not touching xrec at the moment... i have jsut suggested changes to chargemon file, which will later execute commands to extract xrecovery, so only the 'if' condition is changed and one delete (rm) command added...

you can make it work with CM7?
19th March 2011, 01:48 PM |#15  
The Gingerbread Man's Avatar
Senior Member
Flag Gloucester
Thanks Meter: 3,968
 
More
Would this be easier if you could make a flashable zip of your modded chargemon and have download links for separete versions like 2.1, 2.2 and 2.3?

Sent from my X10 using XDA Premium App
19th March 2011, 01:51 PM |#16  
lzyllp's Avatar
Senior Member
Flag fuzhou
Thanks Meter: 239
 
Donate to Me
More
Sorry,I miss some word in Script.I will test it with CM7 again.
19th March 2011, 01:55 PM |#17  
DooMLoRD's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Flag Pune
Thanks Meter: 39,783
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by depulle87

+1 same here, also CM7 V010 and I can't get into Xrec now

could u atleast boot into cm7?

i am flashing the baseband and file right now... will try it myself...
19th March 2011, 02:05 PM |#18  
DooMLoRD's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Flag Pune
Thanks Meter: 39,783
 
Donate to Me
More
in CM7RC2 v010... the device seems to get stuck up at the SE text logo...

please do not install this on 2.3 roms... till the problems get rectified...

my sincere apologies...
19th March 2011, 02:06 PM |#19  
DooMLoRD's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Flag Pune
Thanks Meter: 39,783
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by steve.adams.x10

Would this be easier if you could make a flashable zip of your modded chargemon and have download links for separete versions like 2.1, 2.2 and 2.3?

Sent from my X10 using XDA Premium App

yes steve i am plannin on doing that... right now tested it myself on 2.2 rom... now testing on 2.3 and 2.1...

will put up the update.zip files in a few hrs...
19th March 2011, 02:09 PM |#20  
depulle87's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 118
 
More
Quote:
Originally Posted by DooMLoRD

could u atleast boot into cm7?

i am flashing the baseband and file right now... will try it myself...

Yes everything else still works no strange things found
19th March 2011, 02:10 PM |#21  
Nagarebozhi's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 223
 
More
Quote:
Originally Posted by DooMLoRD

yes steve i am plannin on doing that... right now tested it myself on 2.2 rom... now testing on 2.3 and 2.1...

will put up the update.zip files in a few hrs...

Will the zip enable it so you can do it from power menu?

Sent from my ARCified X10i with CM 7.0 RC2 Gingerbread Or my CM 6.1.3 Froyo
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes