The OnePlus 6 is officially on sale! Buy now →
FORUMS
Remove All Ads from XDA
OnePlus 6 On Sale

Google play search language

119 posts
Thanks Meter: 4
 
By Clawsman, Senior Member on 13th May 2014, 02:16 AM
Post Reply Email Thread
OK.. So i got my one x and rooted it. But when in Google play and searching... Everything suggestions is in an other language. I tried looking into settings on my Google account, and it says English. But yet when searching everything appears in Spanish or something.
 
 
13th May 2014, 03:43 AM |#2  
orangekid's Avatar
Moderator Liaison / Bacon is Life
Thanks Meter: 8,687
 
More
Thread moved to Q&A forum.
13th May 2014, 12:33 PM |#3  
pandasa123's Avatar
Senior Member
Flag South Grafton
Thanks Meter: 1,567
 
Donate to Me
More
Delete the data? And double check that language says English in system settings?

Sent from my HTC One XL using Tapatalk
13th May 2014, 12:50 PM |#4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
allready done that. no luck.
Still when i just type nova...suggestions shows are.. Nova Biblia Viva and alot of other spanish like words.
Never had this problem with any of my devices
14th May 2014, 01:48 AM |#5  
pandasa123's Avatar
Senior Member
Flag South Grafton
Thanks Meter: 1,567
 
Donate to Me
More
Try switching to Spanish and switching back

Sent from my HTC One XL using Tapatalk
14th May 2014, 02:20 PM |#6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
in my google account or in phone settings ?
14th May 2014, 03:14 PM |#7  
pandasa123's Avatar
Senior Member
Flag South Grafton
Thanks Meter: 1,567
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Clawsman

in my google account or in phone settings ?

lol try both. no idea if it'll work, but worth a shot. Phone first
The Following User Says Thank You to pandasa123 For This Useful Post: [ View ] Gift pandasa123 Ad-Free
14th May 2014, 11:21 PM |#8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by pandasa123

lol try both. no idea if it'll work, but worth a shot. Phone first

Problem solved i switched in system settings.
15th May 2014, 12:07 AM |#9  
pandasa123's Avatar
Senior Member
Flag South Grafton
Thanks Meter: 1,567
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Clawsman

Problem solved i switched in system settings.

lol trial and error
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes