FORUMS
Remove All Ads from XDA

[RELEASE] AKToggleWifi

47 posts
Thanks Meter: 0
 
By akarnik, Member on 5th November 2008, 07:50 PM
Post Reply Email Thread
9th November 2008, 11:31 PM |#21  
Madremiha's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks for your work AK

Hanakin see here for Bluetooth
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=362115
 
 
9th November 2008, 11:59 PM |#22  
nir36's Avatar
Retired Moderator
Flag Jerusalem
Thanks Meter: 330
 
More
btw, fitting this exe and a bluetooth exe to the new control panel made by no2chem will be fantastic.

should advise.
10th November 2008, 12:08 AM |#23  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by hanackin

HI!

Thanks for this great tool!, I will save some of my times

Could it be possible to get the same but for bluetooth ?

Very good programm !!

Bluetooth will be usefull for me also
10th November 2008, 02:40 PM |#24  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by dcat

Very good programm !!

Bluetooth will be usefull for me also

hi, you could use this one for Bluetooth toggle:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=362115
10th November 2008, 05:30 PM |#25  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Hello,

I have a little bug with AKToggleWifi.
When I use AKToggleWifi to stop the wifi, it will go on automatically some minutes after !

I use a exchange server to sinchronize and the wifi.

When I stop the wifi with the comm manager, the problem is not here.

I already have the problem with a SPB software (mobile shell or mobile suite, i don't remember)

Do you have idea to stop the wifi going on automatically ?

Sorry for my bad english :/ and thanks a lot !

EDIT : I'm on a French polaris with amine 2.0 (but the problem with spb is on the original rom)
10th November 2008, 05:36 PM |#26  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
I have made somes test, the problem come when activSync is running in background and he want to connect. The wifi is going on. But other program who want internet connection are not activating the wifi...
10th November 2008, 05:42 PM |#27  
hanackin's Avatar
Senior Member
Flag toulouse
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by Madremiha

Thanks for your work AK

Hanakin see here for Bluetooth
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=362115

thanks my friend
10th November 2008, 06:34 PM |#28  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by dcat

I have made somes test, the problem come when activSync is running in background and he want to connect. The wifi is going on. But other program who want internet connection are not activating the wifi...

hi dcat,

i'm sorry...i haven't seen this issue before on my device. AKWifiToggle is really quite a simple program..it turns on wifi if it is off, and turns it off if it is on, when you run it. Then the exe exits. So it shouldn't and really cannot start up on its own and toggle the wifi on later. Can you please check using a task manager like Schaps Advanced Task Manager and make sure that the exe inst running in the list of running processes? You can get Schaps Task Mgr from http://www.touchxperience.com

Do you have some other program that automatically turns wifi on when it needs internet access?
10th November 2008, 07:29 PM |#29  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Hi,

It's not AKWifiToggle who turn on wifi when activesync need connect ! I think that you shut down the wifi a way who it can be turned on automatically if needed by active sync (like SPB...) and the comm manager turn wifi off a way that activesync cannot turn on...

The issue is the same with SPB and your soft.
I have not tried other soft who turn wifi off.


Thanks.
10th November 2008, 08:21 PM |#30  
OP Member
Thanks Meter: 0
 
More
dcat,

now i understand what you mean...thanks for the clarification. I will look into this and see if there's some other API i should be using to set the state of the wireless radio.



Quote:
Originally Posted by dcat

Hi,

It's not AKWifiToggle who turn on wifi when activesync need connect ! I think that you shut down the wifi a way who it can be turned on automatically if needed by active sync (like SPB...) and the comm manager turn wifi off a way that activesync cannot turn on...

The issue is the same with SPB and your soft.
I have not tried other soft who turn wifi off.


Thanks.

10th November 2008, 09:18 PM |#31  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
thanks

Good luck !
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes