FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: Vote if you got 100% SuperCharged! Does it work as advertised?

Definitely! Nothing beats it... PERIOD!
 
1,187 Vote(s)
41.55%
Very good! Quite happy with the results!
 
1,038 Vote(s)
36.33%
Snake Oil! It Does NOTHING!
 
386 Vote(s)
13.51%
Makes things worse!
 
246 Vote(s)
8.61%

[V6U9RC13]For Your Lag(4x) Do it good, Good, GOOD, GOOD! SuperCharge Your Launchaaah!

9,374 posts
Thanks Meter: 21,793
 
Post Reply Email Thread
17th July 2011, 04:15 PM |#1001  
sag7392's Avatar
Senior Member
Flag Lee's Summit, MO
Thanks Meter: 208
 
More
That's funny...the two testers are the ones having issues with our launchers...ain't that a biznitch, lol.
 
 
17th July 2011, 04:28 PM |#1002  
zeppelinrox's Avatar
OP Senior Member
Flag IN THE FREAKIN' OP
Thanks Meter: 21,793
 
Donate to Me
More
Yeah that occured to me as well lol
When testing I try and screw up the script and try and get errors but unfortunatly sometimes they surface on different phones.

Sent from my Milestone using Tapatalk
17th July 2011, 04:28 PM |#1003  
sag7392's Avatar
Senior Member
Flag Lee's Summit, MO
Thanks Meter: 208
 
More
I figured it out! I'm using an app named Wave Launcher...really cool Web OS like app. Anyhow, I was looking at the processes using AMM and it clicked. Maybe that's what you're script thinks is the launcher...like you mentioned earlier about an app running with the home launcher. So I froze it using TiB and ran update 6 and now may launcher is bulletproof like rafalo1333. So now what?

Edit- Home launcher is blank with no value assigned.
17th July 2011, 04:42 PM |#1004  
zeppelinrox's Avatar
OP Senior Member
Flag IN THE FREAKIN' OP
Thanks Meter: 21,793
 
Donate to Me
More
Ah... damn...
Wave launcher has "launcher" in it's process name with a 5 priority.
I will have to just be more limiting and only look for com.android.launcher.

So you have only 1 android.process.acore with priorty 2 which contains lpp, correct?

Sent from my Milestone using Tapatalk
17th July 2011, 04:44 PM |#1005  
sag7392's Avatar
Senior Member
Flag Lee's Summit, MO
Thanks Meter: 208
 
More
correct! it's name is com.fede.launcher----oom priority 2

AWWW ****!!!!!
17th July 2011, 05:34 PM |#1006  
zeppelinrox's Avatar
OP Senior Member
Flag IN THE FREAKIN' OP
Thanks Meter: 21,793
 
Donate to Me
More
lol...

try this attachment...

worst case scenario, it will ask if home is locked in memory...

don't forget to cross your fingers
The Following User Says Thank You to zeppelinrox For This Useful Post: [ View ] Gift zeppelinrox Ad-Free
17th July 2011, 05:44 PM |#1007  
sag7392's Avatar
Senior Member
Flag Lee's Summit, MO
Thanks Meter: 208
 
More
WINNER!!!! At the start, it did say that it could not determine if the home launcher was locked in memory...so to type y or n...of course I hit n, because I don't have LPP locked into memory. From there it was golden...launcher is now HTK and the value is now 2. You nailed it mate!!!

Edit-And this is with Wave Launcher defrosted!

Edit 2-Will it continue to ask if the home launcher is locked in memory all the time?
17th July 2011, 06:00 PM |#1008  
zeppelinrox's Avatar
OP Senior Member
Flag IN THE FREAKIN' OP
Thanks Meter: 21,793
 
Donate to Me
More
yes.. but I want it to read the damn oom of android.process.acore and it isn't...
It should work if you have only one instance of it...

So try this attachment too lol
17th July 2011, 06:14 PM |#1009  
sag7392's Avatar
Senior Member
Flag Lee's Summit, MO
Thanks Meter: 208
 
More
Still states it can't determine if home launcher is locked in memory.
17th July 2011, 06:35 PM |#1010  
sag7392's Avatar
Senior Member
Flag Lee's Summit, MO
Thanks Meter: 208
 
More
I just checked to see what busybox version I'm running....and it's v1.18.4. I know suggest running 1.18.2 or lower, so could that be the problem?
17th July 2011, 06:37 PM |#1011  
zeppelinrox's Avatar
OP Senior Member
Flag IN THE FREAKIN' OP
Thanks Meter: 21,793
 
Donate to Me
More
grrr...
What happens if you type this in terminal?

pgrep process.acore

Also, try this latest test... if this doesn't work I'll just try a different, more reliable route... like the old way
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android.process.acore, awoooooooooooooooogaaa, booga booga booga, boomstick, hard to kill, hellz yeah, hi mom, ky for android, lag, launcher, mbq was here, omfg, out for justice, ram, redraw, supercharger, turbocharger, under seige, v6 supercharger, wooooow, zeppelinrox is a god, zepplinrox, zepplinrox thanks meter exploded, zoom zoom
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes