FORUMS
Remove All Ads from XDA

 View Poll Results: Vote if you got 100% SuperCharged! Does it work as advertised?

Definitely! Nothing beats it... PERIOD!
 
1,190 Vote(s)
41.46%
Very good! Quite happy with the results!
 
1,044 Vote(s)
36.38%
Snake Oil! It Does NOTHING!
 
388 Vote(s)
13.52%
Makes things worse!
 
248 Vote(s)
8.64%

[V6U9RC13]For Your Lag(4x) Do it good, Good, GOOD, GOOD! SuperCharge Your Launchaaah!

9,374 posts
Thanks Meter: 21,802
 
Post Reply Email Thread
14th March 2011, 04:20 PM |#21  
zeppelinrox's Avatar
OP Senior Member
Flag IN THE FREAKIN' OP
Thanks Meter: 21,802
 
Donate to Me
More
Re: Milestone CM Help!
Received this via PM but I'm replying here so it can assist others.
Quote:
Originally Posted by BlazinFire

Hi there,
I saw your posts regarding AMM and the Home Screen redraws in the Milestone forums. I'm running a CM7 RC3 0.07-11.03.09 right now on my Milestone. Im pretty happy with it except for the frequent and annoying Home resets.(I just have 2 Home Screens with a SoundHound and Clock/Weather widget)
So basically i tried the AMM Values that you suggested (6,10 etc...)
But that didnt work. I tried setting ADW (Which shows up as a Hidden Application) to the Never Kill in AMM( -17 priority) But it would still end up redrawing and resetting the priority back to 6.
Neither did the Bulletproof launcher thingie work
If i add the ro.HOME~ line in local.prop and untick Keep in Memory in Cyanogen settings, the Priority is still 6. (And it still dies)
If i keep it ticked, its at 1. (Donno if it matters but im desperate here!)

Sorry for the long msg and i hate to be a bother but id REALLY appreciate your help!
Thanx!

Do you have more than one launcher?
There is no way ADW would have such a low priority if it's the only launcher.

And yes, when you set an app to Keep Alive or increase its priority, it's not permanent - that's why I came up with the bulletproof launcher command.

It shouldn't matter, but I'm on CM612 and I don't see ADW anywhere in AMM's process list on my phone.
It's just lumped in with android.process.acore and in the process details it doesnt say ADW either - it's referred to as "com.android.launcher"

Also, be sure to have a blank line at the end of local.prop after the bulletproof launcher entry and be sure the set the permissions of local.prop properly. ie.
Code:
chmod 644 /data/local.prop
Also, you can take a look at the screen cap at the end of the OP to see what the permissions look like in SuperManager so you can do it graphimagically.
The Following User Says Thank You to zeppelinrox For This Useful Post: [ View ] Gift zeppelinrox Ad-Free
 
 
14th March 2011, 04:35 PM |#22  
latino147's Avatar
Senior Member
Flag Rotterdam
Thanks Meter: 257
 
More
After a reboot the settings are defaulted again (after opening autokiller)

Anyone knows how to prevent that?
14th March 2011, 04:53 PM |#23  
zeppelinrox's Avatar
OP Senior Member
Flag IN THE FREAKIN' OP
Thanks Meter: 21,802
 
Donate to Me
More
Try applying via AMM's advanced menu.
Close AMM
Open it again to check if the main screen reflects the change.
If it does, reboot and check again.

I've never experienced that situation tho

Sent from my Milestone using Tapatalk
14th March 2011, 04:55 PM |#24  
n3n00's Avatar
Senior Member
Flag Split
Thanks Meter: 260
 
More
Quote:
Originally Posted by latino147

After a reboot the settings are defaulted again (after opening autokiller)

Anyone knows how to prevent that?

I did this .

Uninstall AMM and put 99complete file (zeppelin attached it few posts before) in system/etc/init.d ... than change permissions of the file to :

You can do this with Root Explorer. Settings in that file are 6,8,16,40,50,60 written in pages, but you can change them how you like.
14th March 2011, 05:33 PM |#25  
zeppelinrox's Avatar
OP Senior Member
Flag IN THE FREAKIN' OP
Thanks Meter: 21,802
 
Donate to Me
More
Doh!... actually no, they aren't kilobytes - they're pages. 1 page = 4 kbytes.
Remember AOR's mem management thinks the same thing...
6144 is not 6 mb - it's 24 mb! ie. 6144*4/1024=24!
That's why AOR's mem management is fubarred lol

6 mb = 6*1024/4 = 1536 pages... so you put 1536 in your settings for 6 mb
14th March 2011, 05:37 PM |#26  
n3n00's Avatar
Senior Member
Flag Split
Thanks Meter: 260
 
More
Quote:
Originally Posted by zeppelinrox

Doh!... actually no, they aren't kilobytes - they're pages. 1 page = 4 kbytes.
Remember AOR's mem management thinks the same thing...
6144 is not 6 mb - it's 24 mb! ie. 6144*4/1024=24!
That's why AOR's mem management is fubarred lol

6 mb = 6*1024/4 = 1536 pages... so you put 1536 in your settings for 6 mb


Yh I didn't know should I put kb or pages so I guessed xD but Im wrong lol.

There u go, edited, bolded and underlined xD (coloured also!)
14th March 2011, 05:59 PM |#27  
zeppelinrox's Avatar
OP Senior Member
Flag IN THE FREAKIN' OP
Thanks Meter: 21,802
 
Donate to Me
More
lol good stuff!
14th March 2011, 08:05 PM |#28  
latino147's Avatar
Senior Member
Flag Rotterdam
Thanks Meter: 257
 
More
ok, added the 99-file and uninstalled AMM. Also went back to the older kernel.
If the freezes and reboots don't quit I'll throw the phone away!!
14th March 2011, 08:56 PM |#29  
zeppelinrox's Avatar
OP Senior Member
Flag IN THE FREAKIN' OP
Thanks Meter: 21,802
 
Donate to Me
More
What memfree values (pages) are you using?
What is your overclock and vsel?

You can always go back to cm6 if need be

Sent from my Milestone using Tapatalk
14th March 2011, 09:00 PM |#30  
latino147's Avatar
Senior Member
Flag Rotterdam
Thanks Meter: 257
 
More
Quote:
Originally Posted by zeppelinrox

What memfree values (pages) are you using?
What is your overclock and vsel?

You can always go back to cm6 if need be

Sent from my Milestone using Tapatalk

I am using your numbers 6, 10, 24, 40, 50, 60

900mhz, vsel I actually don't know, it's the CM7 default.

I've had 2.1, CM6, several Cronos Froyo's but they all had freezes and reboots.

I'm now using the most basic stuff, maps, dolphin browser, calling and whatsapp, that's not too much too ask isn't it?

how can I check my current vsel?
14th March 2011, 09:20 PM |#31  
zeppelinrox's Avatar
OP Senior Member
Flag IN THE FREAKIN' OP
Thanks Meter: 21,802
 
Donate to Me
More
Ya you need more juice if all roms are acting like that

You can check in the 10overclock file. Everything you need to know is there
It's in /system/etc/init.d

Sent from my Milestone using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
android.process.acore, awoooooooooooooooogaaa, booga booga booga, boomstick, hard to kill, hellz yeah, hi mom, ky for android, lag, launcher, mbq was here, omfg, out for justice, ram, redraw, supercharger, turbocharger, under seige, v6 supercharger, wooooow, zeppelinrox is a god, zepplinrox, zepplinrox thanks meter exploded, zoom zoom
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes