FORUMS
Remove All Ads from XDA

[MOD] Hidden status bar with working pull down

2,059 posts
Thanks Meter: 623
 
By smohanv, Senior Member on 26th September 2013, 11:39 PM
Post Reply Email Thread
Hi

This is the MOD I made for myself and it works as expected.

I modded both SystemUI and framework-res to hide status bar system wide (not only on home screen via wanam xposed) and still pulldown option works.

I moded this on SystemUI and framework from Stock ROM.

Here is the download link: http://www.multiupload.nl/H4XBRO43QR

Flash with CWM.

It is working for me. If doesn't work, please send me SystemUI.apk (taken from system/app) and will try this mod for you.

Please note, it works both with odexed and deodexed Stock ROMs. If you are using odexed Stock ROM, please delete SystemUI.odex file from system/app folder before flashing this MOD.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-09-27-07-50-05.jpg
Views:	469
Size:	20.6 KB
ID:	2285977   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-09-27-07-50-16.jpg
Views:	428
Size:	22.4 KB
ID:	2285978   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-09-27-07-50-28.jpg
Views:	389
Size:	18.3 KB
ID:	2285979   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2013-09-27-07-50-40.jpg
Views:	343
Size:	23.7 KB
ID:	2285980  
27th September 2013, 08:07 AM |#2  
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 118
 
More
Thanks for the mod, i've been looking for this mod for a long time... i'm using the latest gennxt rom, flashed this mod in recovery, but it got stuck in samsung logo didnt boot.... am i doing something wrong?
27th September 2013, 08:46 AM |#3  
OP Senior Member
Flag Slough
Thanks Meter: 623
 
More
Quote:
Originally Posted by Arunragav

Thanks for the mod, i've been looking for this mod for a long time... i'm using the latest gennxt rom, flashed this mod in recovery, but it got stuck in samsung logo didnt boot.... am i doing something wrong?


It happened to me for the first time. Just flash the attached which is the original SystemUI to bring back to your system up and running.

Download here: Original SystemUI and Framework

After flashing the mod try clearing cache and dalvik in CWM. Hope it should work. Works for me. Forgot to mention, I have installed xposed framework and the framework I have taken for the mod is after xposed framework installation.

I will mod original framework and post here soon.

Here it is: Please try this and let me know if it works.

Modded SystemUI and framework from Gennxt_INU_HD (XXUBMHD)
27th September 2013, 11:23 AM |#4  
Zephyr!'s Avatar
Senior Member
Flag ^Underground^
Thanks Meter: 12,432
 
More
Wrong place to post these stuffs, post these in themes and apps section.

THANKS Button
is there to save Thanks post indeed
27th September 2013, 11:36 AM |#5  
OP Senior Member
Flag Slough
Thanks Meter: 623
 
More
Quote:
Originally Posted by Razor!

Wrong place to post these stuffs, post these in themes and apps section.

THANKS Button
is there to save Thanks post indeed

Hi

Will do next time. Could you please help in moving the entire thread with previous posts to App & Theme section.

Thanks in advance.
27th September 2013, 01:19 PM |#6  
Zephyr!'s Avatar
Senior Member
Flag ^Underground^
Thanks Meter: 12,432
 
More
Quote:
Originally Posted by smohanv

Hi

Will do next time. Could you please help in moving the entire thread with previous posts to App & Theme section.

Thanks in advance.

Report the thread.

THANKS Button
is there to save Thanks post indeed
28th September 2013, 09:08 AM |#7  
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 118
 
More
i tried your mod as u told.... but still it got stuck in boot.. i was also using too many mods and xposed modules, so i did a complete wipe and reflashed the HD rom... booted the rom once , then rebooted to recovery and flashed the framework mod... wiped cache and davlik as u told... but still cant boot
1st October 2013, 10:06 AM |#8  
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 118
 
More
Can i try anything else? am i missing something why is it not working for me but working for u mr.smohanv
1st October 2013, 01:05 PM |#9  
OP Senior Member
Flag Slough
Thanks Meter: 623
 
More
Quote:
Originally Posted by Arunragav

Can i try anything else? am i missing something why is it not working for me but working for u mr.smohanv

Hi Sorry for the delay.

I will check the framework and SystemUI mods again and let you know. Busy days. Will check after office hours today.
1st October 2013, 01:30 PM |#10  
Senior Member
Flag Chennai
Thanks Meter: 118
 
More
Quote:
Originally Posted by smohanv

Hi Sorry for the delay.

I will check the framework and SystemUI mods again and let you know. Busy days. Will check after office hours today.

ok buddy
6th October 2013, 10:51 AM |#11  
OP Senior Member
Flag Slough
Thanks Meter: 623
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by Arunragav

ok buddy

Hi, I have changed OP posting. Please try. I can help you if you could PM me with your SystemUI.apk.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes