FORUMS
Remove All Ads from XDA
Honor 7x
Win an Honor 7X!

[APP]F1 Pocket 2010 [2.6][Multilanguage (16 languages)]

219 posts
Thanks Meter: 4
 
By zorro1981, Senior Member on 12th March 2010, 08:44 PM
Post Reply Email Thread
13th June 2010, 11:39 PM |#101  
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
Quote:
Originally Posted by zorro1981

we are thinking in make something, but ......it's dificult

Maybe by incorporating the java from f1 timing app?
 
 
14th June 2010, 01:02 AM |#102  
zorro1981's Avatar
OP Senior Member
Flag Madrid
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by herpez

Maybe by incorporating the java from f1 timing app?

this information is coprighted by FIA, we think in a method where you put your user and password from formula1.com and by your own risk use the app. But we have to think more about it.
2nd July 2010, 01:52 AM |#103  
zorro1981's Avatar
OP Senior Member
Flag Madrid
Thanks Meter: 4
 
More
New important version released, more info at first post
2nd July 2010, 06:33 PM |#104  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by Scum Of The Earth

In the german translation the line break does not work on my HD2. Visible on the update- and shutdown-tab.

Sorry, version 2.6 does have the same behaviours.
2nd July 2010, 11:50 PM |#105  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
with the new artemis v23A rom i always get this error, can anybody help??
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen02.jpg
Views:	20
Size:	35.2 KB
ID:	353748  
3rd July 2010, 07:29 PM |#106  
Junior Member
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by tonidadon

with the new artemis v23A rom i always get this error, can anybody help??

Have you installed the latest version? (2.6)
28th September 2010, 12:55 PM |#107  
nek46's Avatar
Senior Member
Flag athens greece
Thanks Meter: 420
 
More
this program is wonderfull !! but not working my htc mini hd , please update for HVGA version thanks
28th September 2010, 04:36 PM |#108  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by nek46

this program is wonderfull !! but not working my htc mini hd , please update for HVGA version thanks

i'am agree! thanks
28th September 2010, 05:00 PM |#109  
zorro1981's Avatar
OP Senior Member
Flag Madrid
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by ninnitto

i'am agree! thanks

I am working on it
28th September 2010, 06:06 PM |#110  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by zorro1981

I am working on it

many thanks!
12th December 2010, 09:25 AM |#111  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Omnia 2 doesnt work
Hi, i tried install the V2.6 in my Omnia2 but it just show unsuccessful. Can anyone tell me how to solve it?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes