FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][2.3.7 & ICS]OpenPecan - Sense 4.0 XPerience!

189 posts
Thanks Meter: 123
 
By danieliop, Senior Member on 3rd September 2012, 01:22 PM
Post Reply Email Thread
10th December 2012, 11:33 PM |#121  
Kvidli's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 82
 
More
Where can I find gapps for GB version? DL is broken :/

EDIT: nvm found them
11th December 2012, 04:51 AM |#122  
zloduheg's Avatar
Senior Member
Flag Kragujevac
Thanks Meter: 21
 
More
Quote:
Originally Posted by Kvidli

Where can I find gapps for GB version? DL is broken :/

EDIT: nvm found them

try this http://goo.im/gapps/gapps-mdpi-tiny-20101020-signed.zip
The Following User Says Thank You to zloduheg For This Useful Post: [ View ] Gift zloduheg Ad-Free
13th December 2012, 09:14 PM |#123  
MatGuaBec's Avatar
Senior Member
Flag Santiago
Thanks Meter: 34
 
More
Quote:
Originally Posted by zloduheg

try this http://goo.im/gapps/gapps-mdpi-tiny-20101020-signed.zip

Those are Gapps for Froyo (2.2) MDPI devices c:
14th December 2012, 01:43 AM |#124  
danieliop's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 123
 
More
New update is live!
Many bugs rectified, a completely new visual and some other goodies!
Go grab it now
The Following 2 Users Say Thank You to danieliop For This Useful Post: [ View ] Gift danieliop Ad-Free
14th December 2012, 06:25 AM |#125  
zloduheg's Avatar
Senior Member
Flag Kragujevac
Thanks Meter: 21
 
More
Quote:
Originally Posted by danieliop

New update is live!
Many bugs rectified, a completely new visual and some other goodies!
Go grab it now

On fist boot default input is voice i had to skip initial acc setup and switch to touch input then redo setup.

Also when screen is off and upon pressing red button to wake the phone it takes a while or a i need to press some touch buttons to turn screen on.
it remains black.

Ill post more once i test further.

is there a way to change default exposure in camera to 6 coz it is a bit darker for my taste.
cant play recorded video in gallery
14th December 2012, 12:40 PM |#126  
danieliop's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 123
 
More
Quote:
Originally Posted by zloduheg

On fist boot default input is voice i had to skip initial acc setup and switch to touch input then redo setup.

Also when screen is off and upon pressing red button to wake the phone it takes a while or a i need to press some touch buttons to turn screen on.
it remains black.

Ill post more once i test further.

is there a way to change default exposure in camera to 6 coz it is a bit darker for my taste.
cant play recorded video in gallery

The lock problem only appears when the lockscreen itself (widget) is disabled.
Yes, you can change cam exposure, just hit the "more options" buttons on the app itself, and then hit the +/- button.
Videos are working finely here. Don't know what's happening. xD|
14th December 2012, 12:41 PM |#127  
danieliop's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 123
 
More
Anyways, for anyone with problems, please flash those!

Mic Fix
VideoDec Fix
15th December 2012, 09:22 PM |#128  
Senior Member
Thanks Meter: 49
 
More
Touch Input crashes all the time here... already tried to reflash the rom, but still having the same bug. And I got an error trying to flash the video fix... I'll try to download it again later.

2.1 seems better than 2.0, but I prefered Nova Launcher... it's far more customizable.
15th December 2012, 10:17 PM |#129  
danieliop's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 123
 
More
Quote:
Originally Posted by paulo.delavega

Touch Input crashes all the time here... already tried to reflash the rom, but still having the same bug. And I got an error trying to flash the video fix... I'll try to download it again later.

2.1 seems better than 2.0, but I prefered Nova Launcher... it's far more customizable.

Disable the word suggestion in Touch Input settings
16th December 2012, 10:59 AM |#130  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Flashed it before a while no problems,but...battery usage data not available (I don't mind) the battery life is not very good(5%/hour,CM7 had 5% per night) and the phone says it's always awake. Is this ICS problem or should I do anything(like flashing new kernel...?)Thanks
16th December 2012, 10:16 PM |#131  
zloduheg's Avatar
Senior Member
Flag Kragujevac
Thanks Meter: 21
 
More
exposure resets to 1evry time. in lgcamera i can set default exposute. is there a way to change in some way config to exposure 6 to be default

Sent from my LG-P350 using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes