FORUMS
Remove All Ads from XDA

Post Your quadrant scores of O4X

12 posts
Thanks Meter: 4
 
By fiz913, Junior Member on 11th August 2012, 02:02 AM
Post Reply Email Thread
12th August 2012, 05:18 AM |#11  
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
@nikokazaa How you got such a score. Wondering if u have tweaked anything for performance. If so ,please share.

Sent from my LG-P999 using xda app-developers app
 
 
13th August 2012, 09:34 PM |#12  
B0PoH's Avatar
Member
Flag St. Petersburg
Thanks Meter: 9
 
More
root x4
quadrant
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-08-14-00-25-52[1].jpg
Views:	422
Size:	31.9 KB
ID:	1259313  
14th August 2012, 01:19 AM |#13  
Senior Member
Flag Jakarta
Thanks Meter: 18
 
More
Quote:
Originally Posted by meld

Update to v10c
Got 5k Quadrant

Just got the OTA update yesterday to v10c (still ICS 4.0.3), run quadrant again and the result increase to 4950.


Sent from my LG-P880 using xda app-developers app
16th August 2012, 08:43 AM |#14  
Junior Member
Thanks Meter: 5
 
More
My Scores

V10d Root

ds7005

Sent from my LG-P880 using xda premium
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1345102846277.jpg
Views:	357
Size:	29.6 KB
ID:	1263777   Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1345102897346.jpg
Views:	264
Size:	33.6 KB
ID:	1263783  
19th August 2012, 02:53 PM |#15  
Winudert's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 42
 
More
Quote:
Originally Posted by optimuswhite

Just got the OTA update yesterday to v10c (still ICS 4.0.3), run quadrant again and the result increase to 4950.


Sent from my LG-P880 using xda app-developers app


Same here, but with v10d update. Score increased to 5045.
19th August 2012, 03:58 PM |#16  
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
More
Maybe something goes wrong with my 4X HD. I explain ; when i first bought it, i updated to v10d, and the quadrant was about 4950 to 5130.
And today, i tested again a quadrant it's about 3150 !! (and i tested it 4 times, no more than 3150 each time...)

I have a rooted 4X HD, v10d, does anyone knows why my quadrant is so bad ?

EDIT : strange, i've juste made a quadrant again, and i obtained 4878...
Is there a link between the quadrant result and the battery percentage ? Cause when i previously made the quadrants (result 3150) my batery was 5%, and i made the last one with 51% batery.

Strange anyway...
19th August 2012, 05:11 PM |#17  
Winudert's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 42
 
More
Quote:
Originally Posted by lunatik49

Maybe something goes wrong with my 4X HD. I explain ; when i first bought it, i updated to v10d, and the quadrant was about 4950 to 5130.
And today, i tested again a quadrant it's about 3150 !! (and i tested it 4 times, no more than 3150 each time...)

I have a rooted 4X HD, v10d, does anyone knows why my quadrant is so bad ?

EDIT : strange, i've juste made a quadrant again, and i obtained 4878...
Is there a link between the quadrant result and the battery percentage ? Cause when i previously made the quadrants (result 3150) my batery was 5%, and i made the last one with 51% batery.

Strange anyway...

Not strange, vice versa. You can access your power saver settings in System settings>Power saver>Turn Power Saver on at x%. So I'm 100% sure that 3150 score was on Power Saver mode.

EDIT: I did Quadrant on Power Saver mode. Score is the same. So I'm wrong about this. Strange In any case Quadrant score is a lottery. My three tests - 5045, 4723, 4910.
19th August 2012, 05:22 PM |#18  
RuedasLocas's Avatar
Senior Member
Flag Gdansk, Poland
Thanks Meter: 476
 
More
I would like to do the same but, how to do the phone snapshot?
19th August 2012, 05:38 PM |#19  
Winudert's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 42
 
More
Quote:
Originally Posted by RuedasLocas

I would like to do the same but, how to do the phone snapshot?

If yours 4X HD is not rooted, you need to download Android SDK. When turn on USB debugging (Settings>Developer options), go to c:\android>tools>ddms.bat. When press Device and Screen Capture. Vualia.
The Following User Says Thank You to Winudert For This Useful Post: [ View ] Gift Winudert Ad-Free
19th August 2012, 06:29 PM |#20  
RuedasLocas's Avatar
Senior Member
Flag Gdansk, Poland
Thanks Meter: 476
 
More
Quote:
Originally Posted by Winudert

If yours 4X HD is not rooted, you need to download Android SDK. When turn on USB debugging (Settings>Developer options), go to c:\android>tools>ddms.bat. When press Device and Screen Capture. Vualia.

Humm... mine is rooted but I get a little confused. The procedure is the same for both situations?

Tnx
19th August 2012, 07:46 PM |#21  
Winudert's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 42
 
More
Quote:
Originally Posted by RuedasLocas

Humm... mine is rooted but I get a little confused. The procedure is the same for both situations?

Tnx

If yours Optimus 4X HD is rooted, just download app to make screenshots :]
The Following User Says Thank You to Winudert For This Useful Post: [ View ] Gift Winudert Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes