FORUMS
Remove All Ads from XDA

[MOD] Camera from HTC Amaze 4G, v0.11

136 posts
Thanks Meter: 184
 
By igor.bezkrovny, Senior Member on 14th October 2011, 12:43 PM
Post Reply Email Thread
26th April 2012, 02:06 PM |#551  
shirioko's Avatar
Senior Member
Flag The Hague
Thanks Meter: 270
 
More
Quote:
Originally Posted by ricky886

In v0.11, when i take 3d photo the camera apps auto close
How can I fix?

sorry for my english

You can't. You're ****ed.


Go to school. Learn to read. Read the OP. GTFO

Seriously, you don't deserve to have a working 3D camera for flashing something onto your phone without reading about it first.
The Following 3 Users Say Thank You to shirioko For This Useful Post: [ View ] Gift shirioko Ad-Free
 
 
4th May 2012, 10:12 PM |#552  
jhuff83's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 279
 
More
Read OP and didn't see anything about "sweep mode" force closing. I'm running Meanrom right now and i reduced the resolution to 1m and it still force closes w/that setting. Anyone else having issues?
1st June 2012, 08:47 AM |#553  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
Guys is there any way to revert back to stock camera if something goes wrong.dont get angry if the question is newbish.i just bought the phone.nonrooted.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using XDA
1st June 2012, 09:09 AM |#554  
shirioko's Avatar
Senior Member
Flag The Hague
Thanks Meter: 270
 
More
Quote:
Originally Posted by rdr_m

Guys is there any way to revert back to stock camera if something goes wrong.dont get angry if the question is newbish.i just bought the phone.nonrooted.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using XDA

yes

download a ROM which has the stock camera
unzip the ROM and replace Camera.apk on your phone with the one you extracted from the ROM. I think they are located in /system/app/
The Following User Says Thank You to shirioko For This Useful Post: [ View ] Gift shirioko Ad-Free
1st June 2012, 07:10 PM |#555  
E \V o T lR i X ™ 3lD's Avatar
Member
Thanks Meter: 11
 
More
sry for the question but:
i wanna modify the eclipse V1.0.0 and just want to ask:
works this on sense 4 roms?
or just sense 3.X?
just wanna know because some mods get stucked

thank you all!
2nd June 2012, 08:06 AM |#556  
Senior Member
Flag Ankara
Thanks Meter: 43
 
More
Quote:
Originally Posted by E \V o T lR i X ™ 3lD

sry for the question but:
i wanna modify the eclipse V1.0.0 and just want to ask:
works this on sense 4 roms?
or just sense 3.X?
just wanna know because some mods get stucked

thank you all!

It only works on sense 3.0 and sense 3.5 (gingerbread). It's not compatible with ICS.
The Following User Says Thank You to vipirius For This Useful Post: [ View ] Gift vipirius Ad-Free
12th June 2012, 05:05 PM |#557  
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Nn my Rom 1.5 Kingcobra 3D does not work a camera, or camera.
Is there any way to fix that worked Amaze application?
Thank you
12th June 2012, 05:06 PM |#558  
shirioko's Avatar
Senior Member
Flag The Hague
Thanks Meter: 270
 
More
Quote:
Originally Posted by majkyke

Nn my Rom 1.5 Kingcobra 3D does not work a camera, or camera.
Is there any way to fix that worked Amaze application?
Thank you

no, use King Cobra Gingerbread instead
12th June 2012, 08:13 PM |#559  
esmail69's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 21
 
More
work in ICS Roms?
12th June 2012, 08:25 PM |#560  
Benik3's Avatar
Senior Member
Flag Pilsen - The City of Beer :)
Thanks Meter: 323
 
More
Quote:
Originally Posted by esmail69

work in ICS Roms?

No
13th June 2012, 03:20 AM |#561  
zcink's Avatar
Senior Member
Middle Earth
Thanks Meter: 349
 
More
What does happen when you try it?

Force Closes?




Is it not even close or what would it take to get it working in ICS. It does make the camera awesome on this phone.
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
htc tweaked camera

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes