FORUMS
Remove All Ads from XDA

AOSPA KitKat

194 posts
Thanks Meter: 708
 
By xzzz9097, Senior Member on 19th January 2014, 12:07 AM
Post Reply Email Thread
19th January 2014, 06:16 PM |#21  
szunyi77's Avatar
Senior Member
Flag Szeged
Thanks Meter: 273
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by goodguy909

how? xposed work on this rom?

When you work in the Cm11 Xposed, and then working with the other rom too!
But it does not work unfortunately!
SELinux is the problem according to the developers!
 
 
19th January 2014, 06:29 PM |#22  
raminjpr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 184
 
Donate to Me
More
Thumbs up Some repeated Reboots help me in solving the Bluetooth issue...:)
Quote:
Originally Posted by xzzz9097

Yeah, i've also noticed this, but it started working after a reboot. Some CM users are reporting the same issue.

thanks a lot for the help...yeah Some repeated Reboots help me in solving the Bluetooth issue...

Initially Bluetooth couldn't be switched on (Some Bug) ...but after 2 reboots, it worked....so i believe it would work without any issues...happy to see the Halo after a long long time...

19th January 2014, 07:16 PM |#23  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
What are the issues and is it stable enough for daily use?
The Following User Says Thank You to Bendary For This Useful Post: [ View ] Gift Bendary Ad-Free
19th January 2014, 07:23 PM |#24  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
Currently running on the CM11 nightly... Tempting to switch but not convinced yet , will keep an eye though.
19th January 2014, 08:51 PM |#25  
omegavesko's Avatar
Member
Thanks Meter: 226
 
More
How does this compare to the CM11 nightlies? I found that mounting USB storage doesn't seem to work on 20140118 for some reason. Would be great if I could just switch to this.
19th January 2014, 08:58 PM |#26  
xzzz9097's Avatar
OP Senior Member
Mountain View
Thanks Meter: 708
 
More
Quote:
Originally Posted by omegavesko

How does this compare to the CM11 nightlies? I found that mounting USB storage doesn't seem to work on 20140118 for some reason. Would be great if I could just switch to this.

MTP should work: enable it in Settings - Storage - Menu - Computer connection.
19th January 2014, 09:14 PM |#27  
omegavesko's Avatar
Member
Thanks Meter: 226
 
More
Quote:
Originally Posted by xzzz9097

MTP should work: enable it in Settings - Storage - Menu - Computer connection.

Sorry, I'm away from my phone right now, can't check. I assume you're referring to CM?
19th January 2014, 10:02 PM |#28  
Member
Thanks Meter: 3
 
More
USB storage worked on mine since the first nightly.
Opened with root browser , didn't need to change settings.
19th January 2014, 10:36 PM |#29  
danielxg's Avatar
Senior Member
Flag milano
Thanks Meter: 38
 
More
with these beautiful rom I see that hox is being born now
20th January 2014, 01:54 AM |#30  
Senior Member
Thanks Meter: 394
 
More
Awesome work, thanks

Sent from my EndeavorU using Tapatalk 2
20th January 2014, 06:39 AM |#31  
Junior Member
Thanks Meter: 8
 
More
I test This ROM it have echo bug like in CM11
Any idea how to solve this bug?
Because not all users have this echo bug.
Install the ROM after wipe all data.

Thanks in advance
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes