FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q700S]!all about Q700s

767 posts
Thanks Meter: 1,908
 
By Tarun93, Senior Member on 22nd April 2014, 09:45 PM
Post Reply Email Thread
13th November 2014, 09:33 AM |#221  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Xolo Q700s(KITKAT) camera autofocus problem while using with flash
could anyone here please create a patch to fix the XOLO Q700s (KITKAT) camera autofocus problem while using with flash .
It seems like that the camera is unable to completely the focus the object while the flash is ON.

or if anyone could port xolo q700s JELLYBEAN(4.2.2) camera to -> xolo q700s KITKAT(4.4.2) !

---------- Post added at 10:33 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------

could anywhere here please port XOLO Q700s (JEllybean) camera for it's KITKAT version.

since the camera in XOLO Q700s' KITKAT version has bugs...it would be good if a port is made available for KITKAT users to flash and change kitkat camera to jellybean
 
 
25th November 2014, 10:58 AM |#222  
Junior Member
Flag Pune
Thanks Meter: 1
 
More
chick this link guyz... http://androidxdahub.blogspot.in/
[QUOTE=Tarun93;52113005]MOD EDIT: Attention please, Q700S only

I AM NOT RESPONSIABLE FOR ANY DAMAGE OR BRICKING OF YOUR PHONE OR ANYONE
PLS TAKE A BACKUP OF ALL YOUR DATA BEFORE FOOLING AROUND WITH YOUR PHONE


Before we start with any tweaks or mods let me show you a way to backup your ROM on almost any MTK Device

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2655066

the thread shows you the procedures to
  1. backup your current stock ROM
  2. use SP Flash tool
  3. and get a CWM recovery for yourself
Rooting

1)download Framaroot 1.9.1 from [URL="http://www.google.co.in/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCkQ FjAA&url=http%3A%2F%2Fforum.xda-developers.com%2Fattachment.php%3Fattachmentid%3D2 566341%26d%3D1391850491&ei=P9JWU8CRIcinrgfhwYCwBA& usg=AFQjCNHn7YYRZbRn6BNQdj6r4k55FY_E1w&sig2=L
28th November 2014, 05:36 PM |#223  
Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 2
 
More
On q700s how can I hide the second signal bar indicator if I using only one SIM ? in kitkat rom,thanks
2nd December 2014, 07:54 AM |#224  
Junior Member
Flag Anand
Thanks Meter: 0
 
More
Flashing problem
Hi
I have xolo q700s ,
I made a flashable backup of my phone with mtk droid tools, when I was flashing that baackup using SP flash tool i accidently selected format all + download and started flashing, SP flash tool formatted successfully but dodn't flash anything,
now i can't start my phone , i tried again to fash using download only but it didn't flash even though the sound of connection rang.....
PLEASE HELP..
12th December 2014, 02:46 PM |#225  
Senior Member
Flag Ahmedabad
Thanks Meter: 4
 
More
proximity sensor not working
Proximity sensor is not working properly on any rom. On call it works sometimes and sometimes not.

Please help
18th December 2014, 03:16 PM |#226  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
Guys anyone port cm11 for q700s

Sent from my ASUS_T00J using XDA Free mobile app
29th December 2014, 11:01 AM |#227  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
this roms are awesome keep up the great work!



Also, I have a question, why is it when I updated my xolo q700s to kitkat, using your prerooted tweaks, the front cam is not working?
4th January 2015, 08:16 AM |#228  
sam_code4u's Avatar
Senior Member
Flag New Delhi
Thanks Meter: 49
 
Donate to Me
More
I flashed the supersu zip file by cwm recovery, it was successful. but when I open supersu it says su binary needs to be updated.

My Q700S has Stock kitkat 4.4.2. How can I get root access. (See screenshot)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2015-01-04-13-42-06.png
Views:	144
Size:	42.4 KB
ID:	3097255  
7th January 2015, 11:04 AM |#229  
Junior Member
Flag Anand
Thanks Meter: 0
 
More
Smile
Quote:
Originally Posted by sam_code4u

I flashed the supersu zip file by cwm recovery, it was successful. but when I open supersu it says su binary needs to be updated.

My Q700S has Stock kitkat 4.4.2. How can I get root access. (See screenshot)

Use VRoot - Download it from mygun website
-Install it in pc and open it (Internet connection required in pc)
-Turn on USB debugging
-connect phone to pc using data cable
-let software do its work
14th January 2015, 12:50 PM |#230  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by DartzXD

How to root Q700s Kitkat? Framaroot isn't working.

Hello there all xolo q700 owners
I tried many softwares as well as apps to get my xolo rooted but none of them worked for me.after a long long search finally i got a software iroot.this is a very handy and easy to use.i rooted my device with this software with in 2 minutes.best of luck
24th January 2015, 09:15 AM |#231  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Talking S5 Lollipop rom for q700s
Hey tarun can u give me link of s5 lollipop rom for q700s or any body here having it currently i am using s5 single sim os but i am eagerly waiting for s5 lollipop rom
Help pls
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cwm, mtk, q700s, stock rom, xolo

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes