FORUMS
Remove All Ads from XDA

[CAB] Official WP7 Updates List up to WP 7.8 + ALL LANGUAGES complete + OEM updates

1,605 posts
Thanks Meter: 2,474
 
By Heathcliff74, Inactive Recognized Developer on 17th October 2011, 12:02 AM
Post Reply Email Thread
21st November 2011, 05:07 PM |#101  
Member
Ekaterinburg
Thanks Meter: 2
 
More
Heathcliff74,
The error in the link -Samsung Omnia7 Vodafone-Italy-branded drivers/radio/bootloader update for Mango (version KH3)
2001 should be replaced in 2011
 
 
21st November 2011, 05:31 PM |#102  
lobbie1978's Avatar
Member
Flag Haarlem
Thanks Meter: 7
 
Donate to Me
More
Thanks so much for this! Worked very easy on my unbranded HTC HD7.

Installed the WPUpdate tool
Extracted the CabSender files into a folder
Copied the 7740 update into the Cabsender folder
Launced the batch file
I hit 'S' and after a minute it was updated!

Excellent!

Small note: First I tried running the batch file in Administrator Mode, but it didn't work then (couldn't see the update cab) You should run the batch file not as administrator, then it works just fine

---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

Question: Can you install the language pack cab on a unbranded HTC HD7 (7740) with the cab sender tool without problems? Or is it not possible to install a language pack afterwards?
21st November 2011, 06:27 PM |#103  
Junior Member
Flag Mures
Thanks Meter: 0
 
More
Hi, I have a LG Quantum unlocked and i tried a few moments ago to update to the version 7740, with zune, but it's showing me this message : " your phone is up to date. Curent version 7.10 ( 7720 )".
What i must to do to get the newest phone software version?
Thanks a lot.
21st November 2011, 07:04 PM |#104  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Problem:

Unbranded HD7 (originally O2, but unbranded with Goldcard long time ago) with 7720, updatet with this .cab method zu 7740 successfully.

But there is no ICS Option in my Settings!?!

What went wrong, anyone experienced anything similar?

Thanks in advance & greetings from Austria,
SL55
21st November 2011, 08:01 PM |#105  
Member
Flag North Carolina
Thanks Meter: 0
 
More
7740 Update worked on all of my devices except the Samsung Focus S. Cab transfers, phone reboots, phone screen says to connect to PC. Bat file ends up timing out. It's like the PC never sees the phone on reboot/update mode.
21st November 2011, 08:09 PM |#106  
jessenic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 311
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by suoko

This update has been successfull on my unbranded o7 (upgraded to SFR), but can't see anything new when reading "settings -> about -> more info"

That is just the normal update with Nordic CSC (Finland, Sweden, Norway, Denmark, Iceland)
21st November 2011, 08:21 PM |#107  
devilcuban's Avatar
Senior Member
Flag St.petersburg
Thanks Meter: 2
 
Donate to Me
More
TMUS SCHUBERT's 2250.21.51003.531_oemupdate_release.cab
Here is the Cab for the HTC HD7 SCHUBERT update i got today.
http://download.windowsupdate.com/ms...ddbc8f3e37.cab
21st November 2011, 08:51 PM |#108  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by devilcuban

Here is the Cab for the HTC HD7 SCHUBERT update i got today.
http://download.windowsupdate.com/ms...ddbc8f3e37.cab

Branded or unbranded device?

Thanks
21st November 2011, 08:56 PM |#109  
devilcuban's Avatar
Senior Member
Flag St.petersburg
Thanks Meter: 2
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by SL55

Branded or unbranded device?

Thanks

Mine is branded
21st November 2011, 08:58 PM |#110  
LiFePo4's Avatar
Senior Member
Flag Oregon
Thanks Meter: 53
 
More
Quote:
Originally Posted by rossi32s

7740 Update worked on all of my devices except the Samsung Focus S. Cab transfers, phone reboots, phone screen says to connect to PC. Bat file ends up timing out. It's like the PC never sees the phone on reboot/update mode.

Had same issue. Leave phone plugged into PC with the phone on telling you to plug in and restart PC (worked for me but don't ask why). Then run CAB installer again after PC restarts. Good luck and hope this works for you.

---------- Post added at 11:58 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------

P.S. Thought I had a bricked phone.
21st November 2011, 08:59 PM |#111  
Senior Member
Thanks Meter: 115
 
Donate to Me
More
Just wondering... I've installed Dutch language now. Will I still receive updates through Zune? And if so, will I after the update still have (an updated) Dutch language?
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
offline update language

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes