FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][tf300t][4.3]OFFICIAL PAC-Man NIGHTLIES [CM][AOKP][PA][SABERMOD4.9|4.7|-O3]

1,319 posts
Thanks Meter: 1,696
 
By gchild320, Senior Member on 10th April 2013, 02:47 AM
Post Reply Email Thread
2nd August 2013, 07:20 AM |#131  
andrewnelson23's Avatar
Senior Member
Flag Shawnee, OK
Thanks Meter: 286
 
More
Quote:
Originally Posted by ugoff

Anyone tried to use the 4.2 test kernel from bb9? I couldn't get the tablet past the bootanimation with it, but it it apparently works with other AOSP-based roms, such as AOKP. I just want to overclock...

Well I can't seem to find gchild's sources(???!??!?!!), but I'm assuming that he's using the device, vendor and kernel sources from cm10.1 to make this. Cm10.1 device/vendor/kernel sources are slightly different than drgravy's sources. Drgravy was the developer who created the overclock kernel. If you want an overclock kernel(that 4.2 test kernel from bb9) to work, you must be on a rom that uses drgravy's device and vendor trees.

The roms that can run the test kernel include:
AOKP
BAKED
UXylon(I think)
Carbon Rom
and the new Paranoid Android by amit_sen.

As far as I'm aware, there is no currently available kernel for the cm10.1 device/vendor/kernel sources that can overclock. Perhaps something a developer could look into.

The roms that cannot use the test kernel are:

cm10.1
Perhaps this one?
Jellybam


Sent from my TF300T using xda app-developers app
2nd August 2013, 10:15 AM |#132  
gchild320's Avatar
OP Senior Member
Flag Terre Haute
Thanks Meter: 1,696
 
Donate to Me
More
It's cm based as all PAC man ROMs are

Sent from my Note II
3rd August 2013, 10:17 PM |#133  
Senior Member
Flag New Cairo
Thanks Meter: 156
 
More
I've just installed the rom and it's great, however, i don't know how to switch from the phone ui to tablet ui

Sent from my TF300T using xda app-developers app
4th August 2013, 06:29 AM |#134  
twism50's Avatar
Senior Member
Flag Buffalo, NY
Thanks Meter: 31
 
Donate to Me
More
QUOTE=soudy1994;44254858]I've just installed the rom and it's great, however, i don't know how to switch from the phone ui to tablet ui

Sent from my TF300T using xda app-developers app[/QUOTE]


Settings -> Hybrid Properties

Sent from my TF300T using XDA Premium HD app
8th August 2013, 11:45 PM |#135  
gchild320's Avatar
OP Senior Member
Flag Terre Haute
Thanks Meter: 1,696
 
Donate to Me
More
4.3 Alpha Build is up

Expect the same bugs as CM10.2

This is for 4.2 Bootloader ONLY.

Need 4.3 gapps.


Links

http://pacman.basketbuild.com/index..../tf300t/4.2BL/

mirror

http://androidfilesharing.com/sharin...lic/352963.php
The Following 3 Users Say Thank You to gchild320 For This Useful Post: [ View ] Gift gchild320 Ad-Free
9th August 2013, 04:48 AM |#136  
Senior Member
Thanks Meter: 32
 
More
Quote:
Originally Posted by gchild320

4.3 Alpha Build is up

Expect the same bugs as CM10.2

This is for 4.2 Bootloader ONLY.

Need 4.3 gapps.


Links

http://pacman.basketbuild.com/index..../tf300t/4.2BL/

mirror

http://androidfilesharing.com/sharin...lic/352963.php

can you link the 10.2 bugs or list them? cuz the unofficial 10.2 bug seems to be a bit old since the github is updating every day.
9th August 2013, 04:53 AM |#137  
gchild320's Avatar
OP Senior Member
Flag Terre Haute
Thanks Meter: 1,696
 
Donate to Me
More
I don't see any, but I don't have a dock.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 4 Beta
The Following User Says Thank You to gchild320 For This Useful Post: [ View ] Gift gchild320 Ad-Free
9th August 2013, 06:54 AM |#138  
toolhas4degrees's Avatar
Senior Member
Flag I'm helpless and I'm awake, I'm in the undertow
Thanks Meter: 626
 
More
Quote:
Originally Posted by gchild320

I don't see any, but I don't have a dock.

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 4 Beta

Everything on the dock works(on 4.2 bootloader) only issue I see is the dock battery in status bar shows empty and mine is fully charged and rotation on focal is off by 90 degrees

Great work and thank you for the update
10th August 2013, 04:43 PM |#139  
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
More
Lost root
Got it to install and loving it but lost root and motochopper does not work. Any ideas how to get root back? Thanks.
10th August 2013, 04:55 PM |#140  
gchild320's Avatar
OP Senior Member
Flag Terre Haute
Thanks Meter: 1,696
 
Donate to Me
More
Forgot to mention root you have it, just need to enable it...go to settings -> developer options -> root access -> apps and adb

Sent from my SCH-I605 using Tapatalk 4 Beta
10th August 2013, 08:21 PM |#141  
tobiascuypers's Avatar
Senior Member
Flag A little town called Proctor
Thanks Meter: 427
 
More
I can confirm that this works flawlessly on the 10.1.27.1 bootloader only issue is one thats been reported: but here is a screenshot of the dock battery being critical:

Sent from my TF300T using Tapatalk 4
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1376162487116.jpg
Views:	302
Size:	65.8 KB
ID:	2179446  
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes