FORUMS
Remove All Ads from XDA

[REF] [Sense 2.5 tweaks & mods][CABS] Last updated 12/02-2010 -10:20

2,496 posts
Thanks Meter: 959
 
By smaberg, Inactive Recognized Developer on 14th November 2009, 11:11 PM
Post Reply Email Thread
15th November 2009, 11:34 AM |#11  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Everyting is working accept the BG all tabs.

Thanks for all the other cabs.
 
 
15th November 2009, 12:00 PM |#12  
smaberg's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 959
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by appelflap

I like the Wifi Toggle. Thanks!

Can you explain what the turbo optimizer does? How will I experience the effects of the optimizer on my HD2? With the *huge* intern program memory do I really need this?

trust me, it makes a difference...
15th November 2009, 12:37 PM |#13  
mika34's Avatar
Senior Member
Flag Dublin
Thanks Meter: 2
 
More
Thanks Smaberg. Good job.
Did you find the way to turn off screen lock after you switch your screen off?
Its so anoing for me when i turning screen on and have to slide button left or right which is not respond at all time. Sometimes i have to wait 2 sec. to unlock.
15th November 2009, 12:58 PM |#14  
Archer's Avatar
Inactive Recognized Developer / Retired Senior Moderator / (Un)recognised Pole Dancer
Flag Manchester
Thanks Meter: 4,241
 
10
More
Thumbs up
Thank you!!!

Finally, a fix that gives me the quick menu on the home page. I've tried a few other suggestions, but this is the only one that actually works for me.

Cheers big ears!
15th November 2009, 02:07 PM |#15  
Senior Member
Flag Moscow
Thanks Meter: 45
 
More
Has anyone seen a tweak that would remove the quick launch icons altogether from the Home screen (and increase the number of appointments instead)?
15th November 2009, 07:17 PM |#16  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Hi

Has anyone a tweak for the Programm Icons transparent?

and an Tweak for People - 3 Icons in a Row?

thx

chris
15th November 2009, 07:33 PM |#17  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks for the Task manager and Wifi Toggle, really like it
15th November 2009, 07:36 PM |#18  
mallman's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 141
 
More
Quote:
Originally Posted by smaberg

question!

in original style the background on the.startmenu is more dim then the background right!

this patch makes the dim go away! so the background is shown correctly!

so does that work?

for me this made it almost black, not sure how that is working but if it is that is not what i want
15th November 2009, 10:27 PM |#19  
Junior Member
Flag Sofia
Thanks Meter: 0
 
More
How does the memory and cache tweak work, what does it do?
16th November 2009, 10:36 AM |#20  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Quote:
Originally Posted by mkent_barbados

Dudes, it works fine, 100% transparent = not transparent at all. 0% would make it invisible.

that would be 100% opaque. The more transparency, the less opacity.
16th November 2009, 11:32 AM |#21  
smaberg's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 959
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Ciddy

that would be 100% opaque. The more transparency, the less opacity.

yes, totally right!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes