FORUMS
Remove All Ads from XDA

June 14 09 gullum shift roms WM 6.1(new) & 6.5 with phone

2,471 posts
Thanks Meter: 10
 
By gullum, Senior Member on 24th May 2009, 09:27 PM
Post Reply Email Thread
27th May 2009, 02:40 PM |#11  
genesis's Avatar
Senior Member
Flag Davao City, Philippines
Thanks Meter: 4
 
More
i cant seem to connect to the internet using snapvue but the phone function works. am i missing something?
 
 
28th May 2009, 05:56 AM |#12  
Senior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Can someone host these on rapidshare? If they're hosted once, I'll host them on my account as well to get more links for them up. I'm unable to open mediafire.com from China. All the help would be greatly appreciated. Thanks again.

Caid.

444
28th May 2009, 12:32 PM |#13  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by genesis

i cant seem to connect to the internet using snapvue but the phone function works. am i missing something?

It works fine.
28th May 2009, 05:31 PM |#14  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up

29th May 2009, 07:11 AM |#15  
Bradaland's Avatar
Member
Flag Hampton, NH
Thanks Meter: 0
 
10
More
I installed 6.5 last night. It works fine for me!
Looks EXCELLENT Gullum!

If you have any internet troubles, check your ISP/WAP settings
My ATT added 2 sets of settings, one incorrect, one half correct (so both wrong, but an easy fix by changing the Username)


Some questions:
Is there a way to add to the "Quick Links" to edit the program list?

Also, Is the Network Folder via Connections available in ROM or should we add it manually? (The one in Age of Reason is simple to use)

Also, as far as hosting, I have a server with unlimited bandwidth (just limited storage of 60 GB) that I can host some files as a straight download if that helps in anyway, jus PM me and I can give you access to upload to it.
29th May 2009, 11:45 AM |#16  
genesis's Avatar
Senior Member
Flag Davao City, Philippines
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by shaytaan

It works fine.

you're right....tried connecting inside my room that's where I failed to connect. but brought my shift to the city where the signal is strong and it connected. the speed is excellent. thanks gullum. im using the 6.1 version.
29th May 2009, 02:45 PM |#17  
Senior Member
London
Thanks Meter: 3
 
More
Hey,

could anybody be kind enough to comment on this version of WM 6.5.

If I install it on my shift well it run ok how much memory do I have? and how much storage well they be available?

Can I install this rom with windows 7 or well it cause problems.

At the moment I'm running Windows 7 Build 7100 and it runs ok and I'm running WM 6.1 created by Thaihugo and thats running ok nas well but I would like to try WM 6.5.

Any comment and help would be appreciated.

Thanks

Gigino
29th May 2009, 03:17 PM |#18  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by gigino

Hey,

could anybody be kind enough to comment on this version of WM 6.5.

If I install it on my shift well it run ok how much memory do I have? and how much storage well they be available?

Can I install this rom with windows 7 or well it cause problems.

At the moment I'm running Windows 7 Build 7100 and it runs ok and I'm running WM 6.1 created by Thaihugo and thats running ok nas well but I would like to try WM 6.5.

Any comment and help would be appreciated.

Thanks

Gigino

Everything works great on wm 6.5 using window 7 rc
29th May 2009, 03:25 PM |#19  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Can't make acivesync to work. Have tried restarting snapview several times but still get the "the file MSSYNCAPP" cannot be opened, not trusted, or components not found"
30th May 2009, 10:54 AM |#20  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
thank you very much
30th May 2009, 05:48 PM |#21  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
Quote:
Originally Posted by gigino

Hey,

could anybody be kind enough to comment on this version of WM 6.5.

If I install it on my shift well it run ok how much memory do I have? and how much storage well they be available?

Can I install this rom with windows 7 or well it cause problems.

At the moment I'm running Windows 7 Build 7100 and it runs ok and I'm running WM 6.1 created by Thaihugo and thats running ok nas well but I would like to try WM 6.5.

Any comment and help would be appreciated.

Thanks

Gigino

If you want to do something on the WM side, then I suggest to keep with 6.1. You will run out of memory just by running activesync and a browser at the same time for example.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes