FORUMS
Remove All Ads from XDA

[1.Dec.2012][All in One] EvoHD2v10 ICS 4.0.4-full HWA "Fastest ICS ever"

301 posts
Thanks Meter: 787
 
By mr-evil1, Senior Member on 5th February 2012, 05:46 PM
Post Reply Email Thread
9th February 2012, 03:39 PM |#31  
Senior Member
Thanks Meter: 53
 
More
Quote:
Originally Posted by malongi

rahmahidayat, I have different problem, sd card is not visible from Android on this build, I tried three times first boot and the result was the same, i can't access sd card from android, everything else seems to work properly.

do you make the android partition primary? If not, use aesus tool and do so.
9th February 2012, 03:49 PM |#32  
c1cl0n's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 786
 
More
i have fat32 in SD card (Goodram 16 Gb) formatted in Microsoft Windows by Panasonic SDFormatter Tool. all other ICS (SD/MAGLDR) working fine, but this cant mount SD. i think it's not my problem, i think it's ROM build problem

sorry for bad english
my regards to mr-evil1
9th February 2012, 05:00 PM |#33  
malongi's Avatar
Junior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by c1cl0n

i have fat32 in SD card (Goodram 16 Gb) formatted in Microsoft Windows by Panasonic SDFormatter Tool. all other ICS (SD/MAGLDR) working fine, but this cant mount SD. i think it's not my problem, i think it's ROM build problem

sorry for bad english
my regards to mr-evil1

c1cl0n exactly! I have 8GB Transcend uSD formatted in HD2 under Windows Mobile (FAT32), other builds working fine.
9th February 2012, 06:10 PM |#34  
mr-evil1's Avatar
OP Senior Member
Flag Graz
Thanks Meter: 787
 
More
Quote:
Originally Posted by c1cl0n

i have fat32 in SD card (Goodram 16 Gb) formatted in Microsoft Windows by Panasonic SDFormatter Tool. all other ICS (SD/MAGLDR) working fine, but this cant mount SD. i think it's not my problem, i think it's ROM build problem

sorry for bad english
my regards to mr-evil1

What windows mobile do you have? I work with windows mobile 6.5!
9th February 2012, 06:12 PM |#35  
c1cl0n's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 786
 
More
Quote:
Originally Posted by mr-evil1

What windows mobile do you have? I work with windows mobile 6.5!

it's not mobile, it's Microsoft Windows XP
i would have provided a screenshot but cant because I do not have access to the flash card from android
9th February 2012, 06:37 PM |#36  
Senior Member
Flag Kozani
Thanks Meter: 325
 
More
i am running this rom from clk bootloader and sd card work fine.I have formatted it in windows 7 ultimate
10th February 2012, 02:38 AM |#37  
c1cl0n's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 786
 
More
i'm using Windows Mobile 6.5.3
SD: Goodram 16 Gb
HSPL: 2.08
Radio: 2.15.55.14
10th February 2012, 12:35 PM |#38  
Member
Flag Pirot
Thanks Meter: 16
 
More
root?
Nice work.
VM 6.5, Haret, sd 8GB class 4, Radio 2.15.50.14,
Battery 4-7mA

not properly rooted
autokiller memory and screenshot it need root

phone, wifi, bt, everything is working properly!
10th February 2012, 03:44 PM |#39  
mr-evil1's Avatar
OP Senior Member
Flag Graz
Thanks Meter: 787
 
More
Hello friends ! I´m now working on V3.
The Following User Says Thank You to mr-evil1 For This Useful Post: [ View ] Gift mr-evil1 Ad-Free
10th February 2012, 04:53 PM |#40  
c1cl0n's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 786
 
More
Quote:
Originally Posted by mr-evil1

Hello friends ! I´m now working on V3.

it's good, waiting for v3
10th February 2012, 05:44 PM |#41  
malongi's Avatar
Junior Member
Flag Warsaw
Thanks Meter: 2
 
More
After formatting sd card by SDFormatter finally all works fine!
The Following User Says Thank You to malongi For This Useful Post: [ View ] Gift malongi Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes