View Poll Results: GPS working for you?

Yes
 
101 Vote(s)
29.53%
No
 
241 Vote(s)
70.47%

GPS (possible issue)

370 posts
Thanks Meter: 7
 
By arcticreaver, Senior Member on 21st December 2011, 09:47 PM
Post Reply Email Thread
21st December 2011, 10:35 PM |#11  
JoeyLe's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 107
 
More
Quote:
Originally Posted by MACBLACK91

Stupid question from me but does the device have GPS?

Sent from my Nexus One using XDA App

http://eee.asus.com/eeepad/transform...specification/

G-Sensor, Light Sensor, Gyroscope, E-compass, GPS
21st December 2011, 10:36 PM |#12  
arcticreaver's Avatar
OP Senior Member
Flag Alhambra
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by fraeone

Did you update the firmware? I thought I read somewhere it fixed gps lock.

yes, updated firmware about 1 hr ago.
21st December 2011, 10:40 PM |#13  
Senior Member
Thanks Meter: 574
 
More
My GPS never seems to lock either (in any app). Not a big deal to me, but a little annoying.

Jason
21st December 2011, 10:44 PM |#14  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
More
GPS
Seeing how a lot of people got their prime no one else come up to say their GPS is broken...Hope everyone is smart enough to test it out when they get it. It's a deal breaker for me if it doesn't work. I mean it's not too big of a deal, but I want every part working!
21st December 2011, 10:48 PM |#15  
arcticreaver's Avatar
OP Senior Member
Flag Alhambra
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by nxp3

Seeing how a lot of people got their prime no one else come up to say their GPS is broken...Hope everyone is smart enough to test it out when they get it. It's a deal breaker for me if it doesn't work. I mean it's not too big of a deal, but I want every part working!

same here. just want everything to be working.
21st December 2011, 10:51 PM |#16  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Quote:
Originally Posted by JasonJoel

My GPS never seems to lock either (in any app). Not a big deal to me, but a little annoying.

Jason

I just tried mine out (just got the Prime a couple hours ago at Gamestop).

Doesn't seem to lock. Need to test more outside, but my phone wasn't having a problem.
21st December 2011, 10:53 PM |#17  
arcticreaver's Avatar
OP Senior Member
Flag Alhambra
Thanks Meter: 7
 
More
looks like we need another firmware update
21st December 2011, 10:59 PM |#18  
Senior Member
Thanks Meter: 37
 
More
more tests please
Some more people need to test, if this thing is not working, I'm not picking it up at gamestop tomorrow.
21st December 2011, 11:04 PM |#19  
arcticreaver's Avatar
OP Senior Member
Flag Alhambra
Thanks Meter: 7
 
More
started up a poll.

vote, guys, vote
21st December 2011, 11:12 PM |#20  
acidus.'s Avatar
Member
Thanks Meter: 2
 
More
It would be a deal breaker for me. I'm planning on replacing an iPad 1, which I use to track areas for search and rescue. More feedback on the GPS would be appreciated.
21st December 2011, 11:15 PM |#21  
Senior Member
Thanks Meter: 39
 
More
Just tested mine in Google maps. Locks immediately, and my location is quite accurate. I also updated the firmware.

Sent from my Transformer Prime TF201 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
gps, transformer prime

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes