FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q] How Can I flash an Official European Rom on my Desire S???

482 posts
Thanks Meter: 16
 
By Dodolom, Senior Member on 29th April 2011, 08:55 AM
Post Reply Email Thread
2nd May 2011, 11:44 PM |#11  
Dodolom's Avatar
OP Senior Member
Flag Cleveland
Thanks Meter: 16
 
More
I am not S-OFF and I thought it wasn't necessary to be S-OFF but maybe that is the problem.
 
 
2nd May 2011, 11:50 PM |#12  
MarylandCookie's Avatar
Senior Member
Flag Birmingham, UK
Thanks Meter: 350
 
Donate to Me
More
Did you put the *.zip from your temporary folder onto your goldcard and booted into hboot?
2nd May 2011, 11:51 PM |#13  
Dodolom's Avatar
OP Senior Member
Flag Cleveland
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by MarylandCookie

Did you put the *.zip from your temporary folder onto your goldcard and booted into hboot?

Where is this temporary folder located exactly?
2nd May 2011, 11:59 PM |#14  
MarylandCookie's Avatar
Senior Member
Flag Birmingham, UK
Thanks Meter: 350
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Dodolom

Where is this temporary folder located exactly?

C:\Users\<username>\AppData\Local\Temp\

There should be folder in there with random numbers and letters and another folder of the same type in there also. Within that you should find a file called ROM.zip Copy that to your goldcard and rename it to PG88DIAG.zip or PG32IMG.zip
Not sure if it will work... fingers crossed
3rd May 2011, 12:09 AM |#15  
Dodolom's Avatar
OP Senior Member
Flag Cleveland
Thanks Meter: 16
 
More
This is all I have in the temp folder and I can't seem to find what I am looking for.

3rd May 2011, 12:13 AM |#16  
MarylandCookie's Avatar
Senior Member
Flag Birmingham, UK
Thanks Meter: 350
 
Donate to Me
More
Check the first folder, there should be another folder in that too, within that should be the ROM.zip.
NOTE. Have this window open and run the ruu, when it asks you to connect the phone check the temp folder above a new folder would have been created with long numbers/letters as above and in that there should be a similar folder. Within this folder you will find the ROM.zip. DONT CLOSE THE RUU INSTALLER BEFORE YOU COPY THE ROM.ZIP or it will delete the temp folder!
3rd May 2011, 12:15 AM |#17  
Dodolom's Avatar
OP Senior Member
Flag Cleveland
Thanks Meter: 16
 
More
Just like you said, there is another folder within the first folder but, the folder that is there is empty.
3rd May 2011, 12:19 AM |#18  
Senior Member
Thanks Meter: 219
 
More
Quote:
Originally Posted by Dodolom

I can't seem to find what I am looking for.

Switching to Details view in Explorer and sorting the items by date usually works best, just look for the newest folder.


(Also, there's a simple shortcut for the temp folder: %temp%, just use it like this in Start/Run or Explorer).
3rd May 2011, 12:22 AM |#19  
Dodolom's Avatar
OP Senior Member
Flag Cleveland
Thanks Meter: 16
 
More
See, when I chose details, the newest folder is from 2.34pm , my local time, which is the first time I did the goldcard. I just did the goldcard procedure again 20 minutes ago which would make it 6pm my local time but there is no folder created for that. Interesting....

Maybe I should try to make this gold card again.
3rd May 2011, 12:22 AM |#20  
MarylandCookie's Avatar
Senior Member
Flag Birmingham, UK
Thanks Meter: 350
 
Donate to Me
More
If the folders empty it means youve closed the installer!
Dont close the installer or it will delete all installation files included the rom.
Besides theres no guarantee that this will work tho?
Try empting your temp folder.
3rd May 2011, 12:31 AM |#21  
Dodolom's Avatar
OP Senior Member
Flag Cleveland
Thanks Meter: 16
 
More
Quote:
Originally Posted by MarylandCookie

If the folders empty it means youve closed the installer!
Dont close the installer or it will delete all installation files included the rom.
Besides theres no guarantee that this will work tho?
Try empting your temp folder.

Ok, I just started running the ruu.exe and it did create the rom.zip. I haven't ran the ruu.exe completely yet, you will see where I am at from the image below. So, should i get the rom.zip and rename it at this stage?

Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes