FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][4.2.2][OFFICIAL] LiquidSmooth v2.5 - d2tmo - 5|27|13

5,343 posts
Thanks Meter: 12,398
 
Thread Closed Email Thread
27th December 2012, 09:49 PM |#1141  
chrisa887's Avatar
Senior Member
Flag wichita
Thanks Meter: 952
 
More
Quote:
Originally Posted by cheesyFbaby

How do u toggle usb debbuging because i can restore from TB and how come im only seeing the 3G/G sign for data and now longer H+?
Coming from a clean flash always. Need help please. Love evetythig else about rom

I think that you still on 4g just doesn't show the icon

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2
27th December 2012, 10:07 PM |#1142  
OsmanMusa's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 43
 
More
hotspot tethering still is broken and doesn't work.
27th December 2012, 10:35 PM |#1143  
Junior Member
Flag Gilbert, AZ
Thanks Meter: 4
 
More
Quote:
Originally Posted by OsmanMusa

hotspot tethering still is broken and doesn't work.

If you mean WiFi hotspot yes that is a known issue. I can confirm that USB tethering and Bluetooth tethering work great! I was against this ROM for a long time since I knew WiFi tethering didn't work for now. Since Bluetooth and USB tethering are working I am sticking with this as my DD. Awesome job to the devs.
27th December 2012, 10:50 PM |#1144  
BIGWORM's Avatar
Retired Forum Moderator
Thanks Meter: 1,059
 
More
Just wondering if someone could help me with a particular SD card issue: Whenever I flash a 10.1 ROM, I can't find any files that I previously had on my internal, including anything in the emulated/0/ directory. Because of this, I had to essentially move my TiBackup directory to external. Whenever I flash back to anything 10.0 or TW-based, all my files are back where they belong. I remember after coming off of Euroskank's kangs, I had multiple 0 directories (emulated/0/0/0/0) when I flashed back to a TW-based ROM. Each 0 directory formatted like it's a new internal memory. I had to move different files from each 0 directory, and deleted the emulated folder. I tried going 10.1 again, with this ROM specifically, and all my internal memory files "disappeared" again. Any idea how to fix this?
27th December 2012, 11:19 PM |#1145  
Junior Member
Thanks Meter: 4
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by itsmikeramsay

Coming in next update. Something new to Trebuchet...

What theme is that? I like the look of the slider.
27th December 2012, 11:25 PM |#1146  
chrisa887's Avatar
Senior Member
Flag wichita
Thanks Meter: 952
 
More
Quote:
Originally Posted by PerkinsII

What theme is that? I like the look of the slider.

i believe its called alloy theme in the market
27th December 2012, 11:26 PM |#1147  
Senior Member
Flag Bowling Green
Thanks Meter: 333
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by PerkinsII

What theme is that? I like the look of the slider.

It is listed in the OP.
27th December 2012, 11:29 PM |#1148  
Senior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by chrisa887

I think that you still on 4g just doesn't show the icon

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2

Okay thanks but my only probelm now i dont know howbto toggle usb debugging cause in setting>system. There is no developer options tab to do so. does anyone have any idea
27th December 2012, 11:34 PM |#1149  
itsmikeramsay's Avatar
OP Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 12,398
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by PerkinsII

What theme is that? I like the look of the slider.

Quote:
Originally Posted by chrisa887

i believe its called alloy theme in the market

Quote:
Originally Posted by thacounty

It is listed in the OP.

The one is the OP is AlloyUI Blue, the one I'm using is AlloyUI Light Blue...
27th December 2012, 11:37 PM |#1150  
itsmikeramsay's Avatar
OP Senior Member
Flag Atlanta
Thanks Meter: 12,398
 
Donate to Me
More
Coming in next build... Home Button to Answer, Moar Camera Scenes and Focus Options, and increased SMS Limit to 400 in 15 minutes...

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2012-12-27 17.27.42.jpg
Views:	1770
Size:	19.1 KB
ID:	1596735   Click image for larger version

Name:	2012-12-27 17.27.22.jpg
Views:	1772
Size:	19.1 KB
ID:	1596738   Click image for larger version

Name:	2012-12-27 17.33.53.jpg
Views:	1759
Size:	21.0 KB
ID:	1596739  
The Following 2 Users Say Thank You to itsmikeramsay For This Useful Post: [ View ] Gift itsmikeramsay Ad-Free
27th December 2012, 11:38 PM |#1151  
chrisa887's Avatar
Senior Member
Flag wichita
Thanks Meter: 952
 
More
Quote:
Originally Posted by cheesyFbaby

Okay thanks but my only probelm now i dont know howbto toggle usb debugging cause in setting>system. There is no developer options tab to do so. does anyone have any idea

Go in settings then about phone and keep tapping the build number. I read it on here from someone can't remember who

Sent from my SGH-T999 using Tapatalk 2
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes