FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Nov07]BaseBand Collection - Updated with 2.0.72

3,722 posts
Thanks Meter: 2,236
 
Post Reply Email Thread
19th February 2011, 11:46 PM |#11  
cjm007's Avatar
Senior Member
Flag Shreveport
Thanks Meter: 6
 
More
I'm glad this is up I mean people that don't have XP at Roms or basebands shouldn be on xda I mean I just got I guess......some XP at this kind stuff last year when I messed up my Eris but this is wonderfull for the new people with x10s

Sent from my X10i awsome TripNMiUI rom using XDA App
20th February 2011, 12:03 AM |#12  
Crowds's Avatar
OP Senior Member
Flag Azeitão
Thanks Meter: 2,236
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Thol

I'd tested some combinaision :
BaseBand 55 + System A024 = BaseBand not found = no Radio
BaseBand 54 + System A0435 = BaseBand not found = no Radio

I think Each Base Band must be used with it System version...

But Kernel can be mixed :
BaseBand 54 + Kernel A045 + System A024= DualTouch actived on a A024 System

wrong!
i`ve try all possible combinations without any problem.
do i get INSTANTLY radio? NO
but i get it after 1/2 reboots? YES
20th February 2011, 12:08 AM |#13  
Member
Flag Toronto
Thanks Meter: 1
 
More
whats the diff?
So does anyone know what the difference is between 54 and 55? Cuz I've got the 54 with dualtouch and i removed timescape and mediascape so is it worth bothering to update?

i'm running z's beta4 froyo rom, 54 baseband, rooted and all that junk
20th February 2011, 07:32 AM |#14  
Senior Member
Flag Leicester
Thanks Meter: 45
 
More
Quote:
Originally Posted by rendeiro2005

That one in particular I don't have it. But why that? Why not 49? That work with same roms as 46...?

sent from...surprise...lol

I remember reading that some of the 2.3 roms are working better on 46??
20th February 2011, 09:47 AM |#15  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hey guys, I can't install it. When I turn it on it says Baseband unknown. I don't understand what to do after I turn it on and enable Debugging. Can someone help me pls? Thanks.
20th February 2011, 09:47 AM |#16  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
More
How do I get baseband 77?

Sent from my X10i using XDA App
20th February 2011, 11:34 AM |#17  
Member
Flag Northants
Thanks Meter: 11
 
More
Quote:
Originally Posted by cjm007

I'm glad this is up I mean people that don't have XP at Roms or basebands shouldn be on xda I mean I just got I guess......some XP at this kind stuff last year when I messed up my Eris but this is wonderfull for the new people with x10s

Sent from my X10i awsome TripNMiUI rom using XDA App

i think you could not be more wrong if you tried

people need to learn about ROMS and how to modify their phone - they have to start somewhere.

Yeah i agree that people just post rubbish and repeating other topics that have already been started....then they need to learn how to use the forum as well as the methods to mod the phone

i am a total noobie on modifying the x10 and updating the BB, i have read the thread on how to do it but as there are different ways to do it - i am unsure whats the best way AND i also dont wanna brick the phone.

I am here to learn how to do stuff with the phone now sony have decided to scrap the updates....so why not learn from the best!! (thats XDA )
20th February 2011, 11:54 AM |#18  
Senior Member
Flag Perth
Thanks Meter: 17
 
More
So which baseband is better? 54 or 55?
20th February 2011, 08:40 PM |#19  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
I downgraded to 54 and most developers use 54 so its best using that. If you don't use ROMs, might as well use 55.

And honestly 55 is the same, maybe a bit more smoother, but the same nevertheless.
20th February 2011, 08:45 PM |#20  
Senior Member
Thanks Meter: 242
 
More
Quote:
Originally Posted by TheArchenemy

I downgraded to 54 and most developers use 54 so its best using that. If you don't use ROMs, might as well use 55.

And honestly 55 is the same, maybe a bit more smoother, but the same nevertheless.

Smoother? The baseband is the radio and that is all.. It only effects calls, gps, and network connection.
20th February 2011, 09:10 PM |#21  
alankstiyo's Avatar
Senior Member
Flag Buried deep inside my mind
Thanks Meter: 74
 
More
will this help me to install any rom w/o changing my original fw???
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes