FORUMS
Remove All Ads from XDA

Xperia play stuck in flash mode?

342 posts
Thanks Meter: 19
 
Post Reply Email Thread
im having problems with my xperia R800i now its stuck on flashmode and it wont get out of it ever since i accidently updated to the OTA apparently it is semi bricked. is there any way to fix it? ive also tried flashing previous ftf files and the latest and doesnt seem to work. anyone can help please?
 
 
23rd November 2011, 10:02 AM |#2  
ff7fan4eva's Avatar
Senior Member
Flag Manchester
Thanks Meter: 64
 
More
Quote:
Originally Posted by technolust109

im having problems with my xperia R800i now its stuck on flashmode and it wont get out of it ever since i accidently updated to the OTA apparently it is semi bricked. is there any way to fix it? ive also tried flashing previous ftf files and the latest and doesnt seem to work. anyone can help please?

If you can boot into fastboot (blue light on usb connection) you may have a chance to load cyanogenmod to fix the partitions etc and then you could revert to stock 2.3.4
24th November 2011, 07:56 AM |#3  
OP Senior Member
Flag Melbourne
Thanks Meter: 19
 
Donate to Me
More
tried that. but i got it fixed, i just needed to relock my bootloader with a custom .ftf file and then just unlocked and all the steps again. and its all fine now (:
21st April 2012, 06:09 PM |#4  
Junior Member
Flag Dublin
Thanks Meter: 0
 
More
quick question....how to you get your xperia play into flash mode?
21st April 2012, 06:14 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 324
 
More
Quote:
Originally Posted by eraoof

quick question....how to you get your xperia play into flash mode?

Turn off.
Hold back button.
Plug in USB cable.
You should see a green LED, that means you're in Flash Mode.

Sent from my R800x
21st April 2012, 07:42 PM |#6  
Junior Member
Flag Dublin
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Solar.Plexus

Turn off.
Hold back button.
Plug in USB cable.
You should see a green LED, that means you're in Flash Mode.

Sent from my R800x

but that's how i get it in fastboot mode, and flashtools says they are two separate things
21st April 2012, 08:43 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 324
 
More
Quote:
Originally Posted by eraoof

but that's how i get it in fastboot mode, and flashtools says they are two separate things

No.

Fastboot uses the same instructions but you hold in the SEARCH button to reveal a blue LED.

Sent from my R800x
22nd April 2012, 01:29 PM |#8  
Junior Member
Flag Dublin
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by Solar.Plexus

No.

Fastboot uses the same instructions but you hold in the SEARCH button to reveal a blue LED.

Sent from my R800x

oh dear i feel silly. Thank you very much
22nd April 2012, 02:56 PM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 324
 
More
Quote:
Originally Posted by eraoof

oh dear i feel silly. Thank you very much

No problem, glad to hear it worked for you!
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes