FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][15.08.08][WWE|GER|ITA|FRE|ESN|PTG]DIAMOND PROJECT ROM Release V3.3 (5.2.20273)

2,134 posts
Thanks Meter: 99
 
By tom_codon, Retired Moderator on 2nd August 2008, 07:06 PM
Post Reply Email Thread
27th April 2009, 09:55 PM |#711  
Daalgo's Avatar
Member
Flag Frankfurt
Thanks Meter: 3
 
More
it was a very good rom. had it 1-2 months on the diamond. but has also a few bugs that never had been fixed....
 
 
29th April 2009, 10:11 PM |#712  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
it may be old but its the most aesthetically pleasing one i've seen. Plus its fast. I like it.
29th April 2009, 10:18 PM |#713  
Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by matt44

it may be old but its the most aesthetically pleasing one i've seen. Plus its fast. I like it.

+1

I think the same
1st June 2009, 03:14 AM |#714  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
I have a question. How can i use the folder icons in other roms, i copied it, but after restarting there were just simply folder icons, not as at this rom. What and how do i need to copy. and where?
1st June 2009, 07:28 PM |#715  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by tom_codon

bad day..!

Hi all..
Today a bad day with me.

Look my diamond :



I'm very sorry all friends waiting for NLD version.Because i can't do it my diamond now..

I hope can get diamond back soon and to continue dev Roms ..!


My Mobiler it works
3rd June 2009, 05:21 PM |#716  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
now i trted several times to imposrt folder icons from this rom, but verey time i restart my device the became just simple folders...im fed up with this supidity..anyone have a good ideo to do this???
4th June 2009, 03:01 PM |#717  
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
Dear tom_codon
Moderator


I use now Your rom, but i made some chages on it, now i had fwe bugs, so im asking you for Your help.

I put on this rom XBmods manila, and the latest album version for smooth scrolling images. It works great, but now, every time i restart my device, the keyboard and the connection setup pops up. How can i fix this?
It says that my network provider is not in the database?can i update this database and how?

the secon thing, where are definied the folder icons at the start menu, cos they are just working at Your room. I need your help pls answer me as soon as You can.
The third thing, how did you define the colour of start menu tab, when i chioose not to enebla enlarged start menu, the colour is amazingly black, not grey, really black. How can i do this, some registry modifying or what?


Here is the preview
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	toms1.JPG
Views:	184
Size:	34.5 KB
ID:	191759   Click image for larger version

Name:	toms2 - nice black starmenu.JPG
Views:	179
Size:	41.9 KB
ID:	191760   Click image for larger version

Name:	toms2 - programs with the latest album.JPG
Views:	172
Size:	46.2 KB
ID:	191761   Click image for larger version

Name:	toms2 -xbmod manila.JPG
Views:	161
Size:	45.3 KB
ID:	191762   Click image for larger version

Name:	toms2 -xtra pics siding.JPG
Views:	132
Size:	29.5 KB
ID:	191763  
22nd June 2009, 08:00 PM |#718  
melgashop's Avatar
Senior Member
Flag Barcelos
Thanks Meter: 6
 
More
probably the best rom i've tried on my diamond. thank you!
28th June 2009, 01:50 AM |#719  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Talking Best I've had so far
Awsome ROM, thank you!
22nd October 2009, 06:01 PM |#720  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thumbs up
Thanks a lot!Works quite fine on an Eten M800 too!
Quote:
Originally Posted by gadjet

For all people who want to stop active sync running every few minutes.
Follow below thumnails, and use attached TaskManager.exe, just make sure that out of the 3 repllog.exe in list that you only select the one that states "The system time changed", active sync will work normally after this when you connect to your PC etc, but will not run in the background all the time.
Hope this helps everyone.

14th January 2010, 12:37 AM |#721  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Hi,

I have installed the ROM correctly and thanks a lot it is working.

I installed Opera Mobile 10 beta 2. It is my default browser but not on the internet tab.
I found here and there references to the file InternetPortal-en-US.xml but I cannot find it in \Application Data\Manila.

I tried to look at all *manila files but no references to opera in text at least.

Can anybody help me here?

Thanks in advance
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes