FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM-AOSP][BL1.1][BL1.2]G-Harmony Gingerbread 2.3.5 (UPDATED 9/23)

1,584 posts
Thanks Meter: 1,117
 
By tjohnsonjr, Senior Member on 25th March 2011, 04:00 AM
Post Reply Email Thread
Reserved...
 
 
25th March 2011, 04:00 AM |#2  
OP Senior Member
Flag Oceanside, CA
Thanks Meter: 1,117
 
More
[ROM-AOSP][BL1.1][BL1.2]G-Harmony Gingerbread 2.3.5 (UPDATED 9/23)
This is AOSP Gingerbread 2.3.5 built from source.

Thanks to Preludedrew and Gojimi(for all your help), Kornyone, The Cyanogenmod team, Leonnib4, roebeet, pershoot, and all the devs out there.

G_Harmony_Gingebreadv2.7.2(BL1.1)
G_Harmony_Gingebreadv2.7.2(BL1.1)(NoCRT)

G_Harmony_Gingebreadv2.7.2(BL1.2)
G_Harmony_Gingebreadv2.7.2(BL1.2)(NoCRT)


GAPPS for 2.3.5












*To use the BL 1.2 version you must already have BL1.2 installed on your tab.

*YOU MUST DO A COMPLETE WIPE BEFORE FLASHING THIS ROM. If you get stuck on the "android" screen, in Clockwork, go to mounts and storage>format system and format data. Then wipe data/factory reset and wipe dalvik cache. Then reflash the Rom


UPDATE9/23
*Fixed SD card mount(Thanks jhermit)
*Updated Zeam Launcher
*Added Adhoc support


UPDATE9/19
*Added NoCRT versions

UPDATE 9/18

*Updated to AOSP Gingerbread 2.3.5 source
*Added CRT screen on/off animations
*Updated propitiatory files from 5274 TapnTap update
*Updated GAPPS
*Added CM screenshots. Available through the power menu
*Updated the Netflix app

KNOWN ISSUES: THIS IS FOR THE CRT VERSION ONLY!!! There is an issue when turning off the screen and then turning it back on right away(You'll get a black screen). YOU MUST GO INTO GHARMONY SETTINGS AND SET THE TRANSITIONS TO FAST. After doing this, when you turn off the screen wait about 5 seconds and then turn the screen back on.

Quote:

*AOSP Gingerbread 2.3.5
*Zeam Launcher
*ADW Launcher
*Pershoot kernel
*FLAC support
*Netflix is now working. There is no need to edit anything. Just install the app attached at the bottom.
*Power toggles in the Notification dropdown
*Home,Menu, and Back soft keys
*Adhoc support
*Added code to support mouse pointer with bluetooth mouse from CM(untested)
*Most apks were PNG optimized and are ZipAligned at boot
*Honeycomb icons
*Honeycomb Wallpapers(by GFX Android)
*Battery percentage in the notification bar
*Transparent notification pulldown
*Music Controls in the lockscreen(only works with the included Stock music app for now)
*Bluetooth HID for bluetooth keyboard, mouse and Wiimote support
*File Manager
*Zegoe font pack

OLDER VERSION:

G HARMONY GINGERBREAD v2.6(BL1.1) Alternate link

G HARMONY GINGERBREAD v2.6(BL1.2) Alternate link

GAPPS (You must flash and boot into the first, then flash the GAPPS)

The Following 41 Users Say Thank You to tjohnsonjr For This Useful Post: [ View ] Gift tjohnsonjr Ad-Free
25th March 2011, 04:04 AM |#3  
Senior Member
Flag Portland, OR
Thanks Meter: 79
 
More
Top of the must try list. How is video playback?
25th March 2011, 04:23 AM |#4  
OP Senior Member
Flag Oceanside, CA
Thanks Meter: 1,117
 
More
Quote:
Originally Posted by adampdx

Top of the must try list. How is video playback?

Thanks. I only watch the morning news from my local news station and it work perfectly
The Following User Says Thank You to tjohnsonjr For This Useful Post: [ View ] Gift tjohnsonjr Ad-Free
25th March 2011, 05:15 AM |#5  
Senior Member
Flag Portland, OR
Thanks Meter: 79
 
More
Thanks! I'm flashing as we speak.
25th March 2011, 05:42 AM |#6  
absorbers's Avatar
Senior Member
Flag Novosibirsk
Thanks Meter: 134
 
Donate to Me
More
Make, please, quick video review.
25th March 2011, 05:45 AM |#7  
Senior Member
Flag Portland, OR
Thanks Meter: 79
 
More
I tried to flash, but got stuck at the ANDROID screen. I wiped everything before I flashed. Should I reboot before applying Gapps?
25th March 2011, 05:54 AM |#8  
OP Senior Member
Flag Oceanside, CA
Thanks Meter: 1,117
 
More
Quote:
Originally Posted by adampdx

I tried to flash, but got stuck at the ANDROID screen. I wiped everything before I flashed. Should I reboot before applying Gapps?

The Rom needs to be loaded before flashing the GAPPS. In Clockwork, go to mounts and storage>format system and format data. Then wipe data/factory reset. Then reflash the Rom
The Following User Says Thank You to tjohnsonjr For This Useful Post: [ View ] Gift tjohnsonjr Ad-Free
25th March 2011, 05:55 AM |#9  
OP Senior Member
Flag Oceanside, CA
Thanks Meter: 1,117
 
More
Quote:
Originally Posted by absorbers

Make, please, quick video review.

I will tomorrow. I dont have a digital camera and I will have to borrow one
The Following User Says Thank You to tjohnsonjr For This Useful Post: [ View ] Gift tjohnsonjr Ad-Free
25th March 2011, 05:59 AM |#10  
absorbers's Avatar
Senior Member
Flag Novosibirsk
Thanks Meter: 134
 
Donate to Me
More
Thanks big in advance!
25th March 2011, 06:09 AM |#11  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
give it some time. first boot it slow.. i was thinking same but after sometime it went to honeycomb boot screen . then again i thought i got stuck in boot loop. so i let it take its time and wolla successfully flashed. just flashed it so i will give my feed back after playing with it.....

thanks for the nice upload john..
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes