FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q] youtube for HQ (VGA) videos

12 posts
Thanks Meter: 0
 
By hype, Junior Member on 22nd April 2011, 04:26 PM
Post Reply Email Thread
i tried:

- search function...
- the inbuild youtube from my new energy ROM, the search button isn't working
- the latest official google youtube, it's laggy and no videos in HQ
- WHC youtube, didn't find the start file
- coreplayer v.1.3.6 #7427, the videos do not start

help!

edit: a cab for a working youtube (also HQ) would be great!
 
 
22nd April 2011, 04:31 PM |#2  
R^7Z's Avatar
Senior Member
Flag location! location!! (somewhere in the vast array of question marks)
Thanks Meter: 146
 
More
Are you positive because I just did a search from the youtube app, using the ROM in my sig/signature. Course, I have a different device but I am posting in the RAPH/TP section. You'd be the first to post about it here...
23rd April 2011, 11:21 AM |#3  
OP Junior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 0
 
More
the youtube app from energy ROM (made by HTC?!) is great, but the four big buttons don't work for me - but i can take settings, watch most viewed and filtering works also.

and yay, i'm the first....
23rd April 2011, 04:09 PM |#4  
R^7Z's Avatar
Senior Member
Flag location! location!! (somewhere in the vast array of question marks)
Thanks Meter: 146
 
More
Lolz... the reason I mention that you'd be the first is because usually if theres a device issue, it is posted in that specific device's forum OR if you believe this is a ROM issue, there isn't anywhere here to post it because if you flash A RAPH ROM to a DIAM, you'll be lucky to get it to running!
Basically, try a re-flash(I wouldn't suggest flashing a RAPH ROM by that mater) or you could wait for others to respond
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes