FORUMS

{ARC/ARC S}[DEVELOPMENT] -FXP130- CM7.2.0 - FreeXperia Project

7,455 posts
Thanks Meter: 40,371
 
By jerpelea, Senior Recognized Developer on 30th May 2011, 05:43 AM
Post Reply Email Thread
11th October 2011, 07:30 AM |#1261  
Quote:
Originally Posted by ShyamSasi

Ok everything works fine now. The best thing I love about CM are the themes.

This is why I can't wait for it to be fully official, then I'll start theming for it. :)

Sent from my LT15i using XDA App
The Following 2 Users Say Thank You to SXUsr For This Useful Post: [ View ] Gift SXUsr Ad-Free
11th October 2011, 07:42 AM |#1262  
kistigun's Avatar
Senior Member
Flag Weert
Thanks Meter: 372
 
Donate to Me
More
installed FXP041 yesterday, everything is working(wifi/data/vibration/ect) The rom is very smooth and super fast. The only two bug i encountered are: my alarm clock didn't work this morning. My facebook/twitter/linkdin/hyves accounts are disapering after a while so i have to sign in again. Also i use launcher pro plus and a theme and sometimes the theme disapeares.

Just had a question about the cpu governors. What are the difference between them and wich one is the best to choose for battery saving(i gues 'ondemand')

Conclusion: Great work FXP & team!
11th October 2011, 07:42 AM |#1263  
JasonStein's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Columbus,OH
Thanks Meter: 247
 
Donate to Me
More
Guide to Flash CM7 in a correct way with vibration & signal working property

1.Use flashtool to flash baseband_36 (.tft)
2.Use fastboot to flash cm7 custom kernel (boot.img)
3.Use recovery to flash the rom (wipe cache & factory reset then flash the rom)
4.Start your phone and go to apps menu
chose "Dev tools" -> Bad Behavior -> Crash the system server -> reboot

Then you will have vibration and signal working property.
Enjoy it


Download link:
baseband_36:http://www.mediafire.com/file/iuuuw9...ekernel_36.ftf
11th October 2011, 07:56 AM |#1264  
Nimche's Avatar
Senior Member
Flag San Diego, CA
Thanks Meter: 305
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by JasonStein

4.Start your phone then go to Dev tools -> Bad Behavior -> Crash the system server

where is this option?
11th October 2011, 07:59 AM |#1265  
kistigun's Avatar
Senior Member
Flag Weert
Thanks Meter: 372
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Nimche

where is this option?

in your app drawer there is an app called dev tools, u can find it there
The Following User Says Thank You to kistigun For This Useful Post: [ View ] Gift kistigun Ad-Free
11th October 2011, 08:10 AM |#1266  
Nimche's Avatar
Senior Member
Flag San Diego, CA
Thanks Meter: 305
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by JasonStein

Guide to Flash CM7 in a correct way with vibration & signal working property

1.Use flashtool to flash baseband_36 (.tft)
2.Use fastboot to flash cm7 custom kernel (boot.img)
3.Use recovery to flash the rom (wipe cache & factory reset then flash the rom)
4.Start your phone then go to Dev tools -> Bad Behavior -> Crash the system server

Then you will have vibration and signal working property.
Enjoy it


Download link:
baseband_36:http://www.mediafire.com/file/iuuuw9...ekernel_36.ftf

Thank you for your method but after trying everything that you have said + flashing the file it did not work. Still no 3G. Are you on ATT network? What is your phone?
11th October 2011, 08:17 AM |#1267  
adiktz's Avatar
Senior Member
Flag Nashik
Thanks Meter: 211
 
Donate to Me
More
Vibration works, 3g works, camera works properly...!!!

Tethering doesn't Work...!!! It keeps saying USB not connected...!!! One second it is connected and the next it says USB not connected ...!

Bottom of screen still unresponsive while rotated to 90 degrees ...!!! It is fine the otherway...!!!

And how do I install SE stuffs...???


EDIT: WiFi hotspots also keeps disconnecting...!!!

Sent from my LT15i using XDA Premium App
11th October 2011, 08:20 AM |#1268  
JasonStein's Avatar
Retired Recognized Developer
Flag Columbus,OH
Thanks Meter: 247
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Nimche

Thank you for your method but after trying everything that you have said + flashing the file it did not work. Still no 3G. Are you on ATT network? What is your phone?


Yes,I'm a att user and I have done those things which I have mentioned above and I have signal now.Btw,do you have GSM signal or you have GSM signal but 3G doesn't work?

What's your phone? ARC S or Arc? Mine is Arc.
11th October 2011, 08:34 AM |#1269  
Nimche's Avatar
Senior Member
Flag San Diego, CA
Thanks Meter: 305
 
Donate to Me
More
I have got GSM signal but no 3g. My phone is arc us unbranded

Sent from my LT15i using XDA App
11th October 2011, 08:41 AM |#1270  
Okluzhion's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 753
 
More
Quote:
Originally Posted by punkmonkey1984

Adjust the CPU as its set to the highest speed the kernel will allow it.
Iv turned mine down too

Max:1113
Min: 368
SmartarseV2 scaling

Also added a screen on/off profile.

profiles are useless, I got to see that, and I'm always at max 1.2ghz and on smartv2

btw, deep sleep works almost perfectly, 10% in 7.5 hours with wifi on. at least that's good to me, since on doomkernel it'd shut down through night if on 50% or less. which was weird.

also, is there really no way to get the sony ericsson stock keyboard???

Sent from my LT15i using XDA App
11th October 2011, 08:46 AM |#1271  
thorner's Avatar
Member
Flag Stockholm
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by Felimenta97

I just want to ask something: The kernel/ROM is the same for Arc and Arc S?

Sorry for english

Sent from my U20i using xda premium

I would like to understand this as well.
Can I use the same package although the processor and camera are different?

Sent from my LT18i using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes