FORUMS
Remove All Ads from XDA

[MOD] init.d Tweaks

2,524 posts
Thanks Meter: 2,275
 
Post Reply Email Thread
So many of you may or may not know, but thanks to drhonk we now have init.d support for our roms

init.d is a folder in your system/etc area and its a folder that can contain different kinds of tweaks such as:

startup tweaks
ram boosters
performance tweaks
etc

How do i use it? simply by having drhonks 2.1 kernel and the init.d folder(with whatever tweaks you may like) in system/etc

Here: http://www.mediafire.com/file/ja5t13...lty/init.d.zip

is an init.d folder with tweaks from: darky, the bionix frost rom and the trigger rom, all in one folder

just unzip using file expert or whatever you use, and place init.d in system/etc then reboot

Thanks to:
darky for rambooster
birge and edt for tweaks
and teamwhiskey/ drhonk
and the rest of the community
The Following 4 Users Say Thank You to dsexton702 For This Useful Post: [ View ] Gift dsexton702 Ad-Free
 
 
13th June 2011, 03:08 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 17
 
More
Copied it to /system/etc ..rebooting

Sent from my SGH-T959V using XDA App
13th June 2011, 03:43 AM |#3  
mbernusg's Avatar
Senior Member
NJ
Thanks Meter: 119
 
More
Thank you for this

Sent from my SGH-T959V using XDA App
13th June 2011, 04:23 AM |#4  
Bl4ckpheniX's Avatar
Senior Member
Flag minneapples
Thanks Meter: 107
 
More
Awesome. Thanks bro.

Sent from my SGH-T959V using XDA Premium App
The Following User Says Thank You to Bl4ckpheniX For This Useful Post: [ View ] Gift Bl4ckpheniX Ad-Free
13th June 2011, 04:26 AM |#5  
Account currently disabled
Thanks Meter: 147
 
More
How do I tell if its working?
13th June 2011, 04:42 AM |#6  
shotchacokov's Avatar
Senior Member
Orlando
Thanks Meter: 75
 
More
doesn't appear to be a folder within the archive. just the files. if i rename it, it just shows up as a file, not a folder. am i doing something wrong?

Should I...
A) create the init.d folder manually and extract the files into it
B) move the .zip file and rename it even though it doesn't show up as a folder

As above, how do we tell if it's working?

Thanks!
13th June 2011, 04:52 AM |#7  
dsexton702's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag South Lake Tahoe
Thanks Meter: 2,275
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Eric-1987

How do I tell if its working?

Test your phones performance also check to see how much ram you have when your using a task killer I'm now getting lots more free ram when task killing and my phone is much more smooth

Sent from my SGH-T959V using XDA Premium App
13th June 2011, 04:55 AM |#8  
Account currently disabled
Thanks Meter: 147
 
More
You aren't suppose to use task killers with froyo and beyond.
13th June 2011, 04:57 AM |#9  
dsexton702's Avatar
OP Retired Recognized Developer
Flag South Lake Tahoe
Thanks Meter: 2,275
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Eric-1987

You aren't suppose to use task killers with froyo and beyond.

Well super manager has one and I use it and my phone is off the charts soooo

Sent from my SGH-T959V using XDA Premium App
13th June 2011, 05:05 AM |#10  
shotchacokov's Avatar
Senior Member
Orlando
Thanks Meter: 75
 
More
I went with option A and that must have been right because I have just over 200mb of ram free and the phone is just insanely fast and sooooooo buttery smooth.

thank you so much for this!

If option A in my original reply was the wrong one, please let me know....

Sent from my Galaxy S 4G and **** mane
13th June 2011, 05:11 AM |#11  
Account currently disabled
Thanks Meter: 147
 
More
Quote:
Originally Posted by dsexton702

Well super manager has one and I use it and my phone is off the charts soooo

Sent from my SGH-T959V using XDA Premium App

http://lifehacker.com/5650894/androi...uldnt-use-them
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes