FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][ICS4.0.3] Taboonay 3.0.1 (28/02/2012)

1,021 posts
Thanks Meter: 3,506
 
Post Reply Email Thread



Changelog from stock (Based on Acer_AV041_A500_0.009.00_WW_GEN1) :

Quote:

Stock Kernel
Rooted
Deodexed
optipng'ed & zipaligned apps to reduce size & memory usage
Busybox, Bash, Nano, sqlite3...
sysro, sysrw
Patch kernel from drellisdee
Insecure boot (adb remount)
Removed Acer bloatwares
VM tweaks
Ext4 tweaks
Modded host file for ads filter
Dalvik tweaks
Updated Apps
Acer Iconia Tab Bootanim
Asus Weather widget
Asus Task Manager widget
Asus eMail widget
Moto Weather Widget (from Xoom2)
Acer UI available (Acer Ring + Unlock Screen) disable by default
Launcher, SystemUI, Framework-res and Settings tweaks
Enabled more dev options in Settings
Added Acer Print with Browser and Galery support
New Acer Bookmarks widget
Added LiveWallpapers
Added TerminalEmulator
init.d support
PolarisOffice moved to /data
Include FaceLock
WiFi Add-Hoc support

Quote:

Removed :
Acer About, AcerClockWidget, AcerNidus, Acer Registration, Acer Sync, Acer Sync Helper, DocsToGo, Hero Of Sparta, Lets Golf, LumiRead, NFS, TegraZone, TopGames, Zinio, Acer Media, clear.fi


Quote:

How to install :

Put the zip file on your SD card.
Reboot in recovery
Wipe data & factory/reset
Flash the ROM

Quote:

Credits

Thx to RichardTrip and sp3dev for commandline to repack boot.img
Thx to drellisdee for his patched kernel to allow remount /system as rw

Quote:

Screenshots :



With Acer Ring & Unlock Screen enabled :


Full ROM (3.0) :

MD5 : 3613744c02be704c9e62f50a1d07e736


3.0.1 update from 3.0 : http://vache-android.com/v1/download.php?fileID=144
Check post #2 for changelog




If you're running the patch ICS bootloader, flash this boot right after the ROM before rebooting : http://fileshost.fr.mu/download/111/...oader.zip.html


To enable Acer Ring & Acer UnlockScreen :

-The easy way : download and flash this file with recovery : http://fileshost.fr.mu/download/110/AcerShell.zip.html
-The other way : Set acer.shell.mode & acer.shell.contacts.mode to ENABLED in build.prop


(If you like it, feel free to donate some cudos)
The Following 224 Users Say Thank You to vache For This Useful Post: [ View ]
 
 
23rd June 2011, 11:54 PM |#2  
vache's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Paris
Thanks Meter: 3,506
 
Donate to Me
More
Updates :

Quote:

3.0.1 : http://vache-android.com/v1/download.php?fileID=144
-Added FaceLock
-Added WiFi Add-Hoc support (thx to civato)
-Including fixed boot
N.B : If you're running ICS bootloader, you will have to flash the specific boot again after the update


Ressources :

Fix :

Kitchen will be available soon.

The Following 68 Users Say Thank You to vache For This Useful Post: [ View ]
24th June 2011, 12:01 AM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
More
Downloading now

Sent from my A500 using XDA Premium App
24th June 2011, 12:04 AM |#4  
Senior Member
newport beach
Thanks Meter: 65
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by thislight87

Downloading now

Sent from my A500 using XDA Premium App

im thinking about using the bathroom in about 2 mins
The Following 6 Users Say Thank You to thejondude For This Useful Post: [ View ] Gift thejondude Ad-Free
24th June 2011, 12:07 AM |#5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
work in any iconia?

Acer_A500_1.105.01_EMEA_GEN3
kernel: 2.6.36.3-00001-g9b3ce2b
24th June 2011, 12:17 AM |#6  
Crsdr37's Avatar
Senior Member
Flag Concord
Thanks Meter: 336
 
Donate to Me
More
Download Link dead.....
24th June 2011, 12:19 AM |#7  
vache's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Paris
Thanks Meter: 3,506
 
Donate to Me
More
Up again
The Following 6 Users Say Thank You to vache For This Useful Post: [ View ]
24th June 2011, 12:21 AM |#8  
vache's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Paris
Thanks Meter: 3,506
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Croxz

work in any iconia?

Acer_A500_1.105.01_EMEA_GEN3
kernel: 2.6.36.3-00001-g9b3ce2b

If you don't forget to wipe, yes
The Following 2 Users Say Thank You to vache For This Useful Post: [ View ]
24th June 2011, 12:23 AM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by vache

If you don't forget to wipe, yes

wipe system, data, cache and dalvik-cache?
or only factory reset?
24th June 2011, 12:23 AM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
More
does the video record in 1080 p

Sent from my A500 using XDA Premium App
24th June 2011, 12:27 AM |#11  
vache's Avatar
OP Recognized Developer
Flag Paris
Thanks Meter: 3,506
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Croxz

wipe system, data, cache and dalvik-cache?
or only factory reset?

/system is wipe during flash process.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes