FORUMS
Remove All Ads from XDA

[HOWTO] Root for stock HC3.1

106 posts
Thanks Meter: 207
 
By sc2k, Senior Member on 24th June 2011, 02:15 AM
Post Reply Email Thread
8th July 2011, 07:04 PM |#101  
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 95
 
More
Quote:
Originally Posted by FloatingFatMan

Why don't you try it and tell us? Worst it can do is fail, so you've got nothing to lose.

1.3 works....root and unroot both....my device feels laggy after rooting and busybox installation........anyone experiancing this??

Sent from my XT720 using XDA App
The Following User Says Thank You to vari9 For This Useful Post: [ View ] Gift vari9 Ad-Free
 
 
8th July 2011, 07:55 PM |#102  
Senior Member
Flag Agde (France)
Thanks Meter: 20
 
More
you can choose the version you want, i take the 1.2 for 3.1 a500 4.010.22 com gen 1, it works
8th July 2011, 11:27 PM |#103  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by hokuto34

you can choose the version you want, i take the 1.2 for 3.1 a500 4.010.22 com gen 1, it works

Where did you get 4.010.22_com_gen1 ??

My OTA was 4.010.08_COM_GEN2
9th July 2011, 12:02 AM |#104  
bungaboy's Avatar
Member
Flag Cape Breton
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by icebike

Where did you get 4.010.22_com_gen1 ??

My OTA was 4.010.08_COM_GEN2

My OTA was 4.010.22_COM_GEN1.
9th July 2011, 12:04 AM |#105  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by bungaboy

My OTA was 4.010.22_COM_GEN1.

Weird. I'm guessing its some Canadian version Eh?
9th July 2011, 12:37 AM |#106  
bungaboy's Avatar
Member
Flag Cape Breton
Thanks Meter: 6
 
More
Quote:
Originally Posted by icebike

Weird. I'm guessing its some Canadian version Eh?

yes, it must be a version just for us Canucks. LoL
9th July 2011, 01:16 AM |#107  
internetpilot's Avatar
Senior Member
Flag Fairfax, VA & Ponte Vedra, FL
Thanks Meter: 269
 
More
Quote:
Originally Posted by icebike

Where did you get 4.010.22_com_gen1 ??

My OTA was 4.010.08_COM_GEN2

My OTA was 4.010.08_COM_GEN2 as well (NE Florida, USA).
9th July 2011, 01:30 AM |#108  
internetpilot's Avatar
Senior Member
Flag Fairfax, VA & Ponte Vedra, FL
Thanks Meter: 269
 
More
Quote:
Originally Posted by vari9

Has anyone installed busybox.....on 3.1 ota.....plz tell me the version and tell me how to uninstall it.....

Sent from my XT720 using XDA App

I used Busybox Installer from the Market to re-install v1.19 because Titanium Backup was giving me grief about Busybox after rooting the 3.1 OTA. I had the Busybox Installer app installed on v3.01, so after updating and rooting, I just ran the installer again and reinstalled Busybox v1.19.
9th July 2011, 05:46 AM |#109  
Senior Member
Flag Mumbai
Thanks Meter: 95
 
More
Quote:
Originally Posted by internetpilot

I used Busybox Installer from the Market to re-install v1.19 because Titanium Backup was giving me grief about Busybox after rooting the 3.1 OTA. I had the Busybox Installer app installed on v3.01, so after updating and rooting, I just ran the installer again and reinstalled Busybox v1.19.

I installed the 1.18.....coz the installer said 1.19 is unoficial and unstable......

Sent from my XT720 using XDA App
9th July 2011, 05:48 PM |#110  
kwparker80's Avatar
Member
Flag Fayetteville NC
Thanks Meter: 8
 
More
Make sticky
This needs to be made sticky to the top for a while. Getting lost 3 pages down.
11th July 2011, 05:42 AM |#111  
Senior Member
Flag Southern Ontario
Thanks Meter: 140
 
More
Arrow
Quote:
Originally Posted by icebike

Where did you get 4.010.22_com_gen1 ??

My OTA was 4.010.08_COM_GEN2


Quote:
Originally Posted by icebike

Weird. I'm guessing its some Canadian version Eh?


Nah... You just have to drop by the DEV section sometimes... lots of goodies... eh ?

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1159443

Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes