FORUMS
Remove All Ads from XDA

How to **** bricks and why

3,169 posts
Thanks Meter: 130
 
By nebenezer, Senior Member on 8th October 2011, 06:54 AM
Post Reply Email Thread
.

How to **** bricks and why in 3 easy steps!
  1. Run ifconfig and get your devices 3g ip address.
  2. Run Whois (text.geektools.com) on the ip address from ifconfig
  3. **** bricks


*Additional steps may be required for some to **** bricks as advertised

.
The Following 5 Users Say Thank You to nebenezer For This Useful Post: [ View ] Gift nebenezer Ad-Free
 
 
8th October 2011, 07:31 AM |#2  
Junior Member
Flag Western NY
Thanks Meter: 1
 
More
DoD monitoring everything we do?

*proceeding to **** bricks*
8th October 2011, 07:49 AM |#3  
mazook98's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,012
 
More
Do you run ifconfig thru a Terminal Emulator or what?
I'm curious, but not sure if it's done ^that way, or thru a browser, or an apk....
Could you be a little more specific?
Thank you.

Edit: Also, is there like a "high score" table for the number of bricks that are shat? Maybe in the old-school-arcade style where we just enter 3 initials?
Or perhaps even Feint support?
(J/C.)
8th October 2011, 08:18 AM |#4  
Senior Member
Thanks Meter: 89
 
More
Googling this seems to show that it's pretty normal.

Worrying, but normal. Big Brother is watching you.
8th October 2011, 08:31 AM |#5  
xHausx's Avatar
Inactive Recognized Developer
Flag Central Florida
Thanks Meter: 4,553
 
Donate to Me
More
ahh, just figuring out what your IP address is huh lol

Just use a proxy or two and you'll be alright
8th October 2011, 08:39 AM |#6  
Retired Recognized Developer
Thanks Meter: 3,672
 
Donate to Me
More
nahhhh something about the words dod information center I dont like either
The Following 2 Users Say Thank You to TrevE For This Useful Post: [ View ] Gift TrevE Ad-Free
8th October 2011, 08:46 AM |#7  
nebenezer's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 130
 
More
Quote:
Originally Posted by mazook98

Do you run ifconfig thru a Terminal Emulator or what?
I'm curious, but not sure if it's done ^that way, or thru a browser, or an apk....
Could you be a little more specific?
Thank you.

Edit: Also, is there like a "high score" table for the number of bricks that are shat? Maybe in the old-school-arcade style where we just enter 3 initials?
Or perhaps even Feint support?
(J/C.)

yep, run ifconfig in terminal, or download ifconfig from the market

Check out the address on street view. Or just skip a step and search "dscc Columbus OH".
Can't say I didn't see it coming, but they're not even hiding it now. Where oh where will humanity be in 20 years.
8th October 2011, 10:51 AM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
where are the conspiracy theorists i thought theyd be all over this one !
8th October 2011, 11:45 AM |#9  
mazook98's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,012
 
More
I just ran the whole thing, and, (I checked) nary a single brick was shat. I'm a bit disappointed and underwhelmed, honestly.
What gives?

<<bringing it since 2010>>
8th October 2011, 02:59 PM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 898
 
More
Yeah I don't see any reason to **** bricks so what's up

Sent from my PC36100 using xda premium
JohnM
8th October 2011, 03:10 PM |#11  
Guest
Thanks Meter: 0
 
More
I tried ifconfig and it didn't do anything. Do I have to mount the adb shell when using terminal or is it already?

I tried ifconfig in terminal emulator and computer adb. I tried 'ifconfig' 'adb ifconfig' and 'adb shell' 'adb remount' then 'ifconfig' nothing worked.

Edit: I used the app. Also, I think it gives you your local IP which is why it gave me jumbled info when using geektools. What is it supposed to do?
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes