FORUMS

[ROM]Update 04-Nov INTEROP-UNLOCK_HTC7_Mozart_Mango_7720.68_ISharing_19Langs

219 posts
Thanks Meter: 265
 
By feropont, Senior Member on 15th October 2011, 12:35 PM
Post Reply Email Thread
The new ROM based latest HTC_Shipped ROM
Hi!
Provides users XDA my New ROM.


Current version
INTEROP_UNLOCK_HTC7_Mozart_Mango_7720.68_5.10_ISha ring_19Lang_V02
Based latest Mozart_S_HTC_RUS_5.10.411.01_5.69.09_RELEASE
Date: 04 Novemberr 2011
Version Radio: 5.69.09.05А_22.50.50.21U
Version firmware: 2250.21.51001.411
Version OS: WP 7.5 7.10.7720.68 CodeName Mango
19 Language: Čeština, Dansk, Deutsch, Ελληνικά, US English, Suomi, Français, Magyar, Italiano, Nederlands, Norsk, Polski, Русский, Svenska, UK English, Português (Portugal), Español, 繁體中文, 中文(标准)

Added ROM:
1. OEM HTC_APPS Omega.
2. Fully unlocked "INTEROP-UNLOCK".
3. Work of system applications.
AdvancedConfig_1.4.0.0_Mango_beta-works
TouchXplorer-works
RegistryEditor 1.2.0.0-works
Windows Phone Device Manager 1.3.0.0 work
4.Internet Sharing-works
5. Tweaks OS
6. Ability to update НТС Apps through the market. Unlock not fly off.
7. Added installation cab, xBmod and official.



ROM installation instructions
1. Install RSPL by Cotulla
2. Install HSPL by Cotulla
3. Run ROMUpdateUtility
Do NOT use RSPL / HSPL with Mozart 4.XX and 5.XX bootloader
This operation turns your phone into a brick.


Thanks.
Enjoy

Special thanks to:
1. Cotulla
2. mwang
3. Barin
4. AndrewSh
5.ultrashot
6. xboxmod
and other members ships user XDA
Download: INTEROP_UNLOCK_HTC7_Mozart_Mango_7720.68_5.10_ISha ring_19Lang_V02

Download:INTEROP_UNLOCK_HTC7_Mozart_Mango_7720.68_5.01_ISha ring_19Lang_V01
The Following 10 Users Say Thank You to feropont For This Useful Post: [ View ] Gift feropont Ad-Free
15th October 2011, 01:05 PM |#2  
Junior Member
Flag Germany NRW
Thanks Meter: 0
 
More
Hy @ all,

my bootloader version is: 4.6.2250

is there any way to flash it with the rom above?

Thanks @ all
15th October 2011, 02:39 PM |#3  
diboze's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
More
@usually: only by flashing a rom from your vendor or by goldcard, and then reflashing hspl (but only then!)
@feropont: does this rom have cab-flashing enabled?
15th October 2011, 03:10 PM |#4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 265
 
More
@feropont: does this rom have cab-flashing enabled?[/QUOTE]

Disabled, as I find the possibility of preventing re-lock. I necessarily add how decide the problem to re-lock.
THX
16th October 2011, 10:41 AM |#5  
Ddriver's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 23
 
More
Thumbs up
Very good ROM, thanks a lot for this.

With this one I can also using my NODO apps without any problem.

Interop-Unlock is genius.
16th October 2011, 12:17 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 9
 
More
Thumbs up
Great Rom, 1.28 Bootloader OK, XAP Deploy, Touchxplorer and Registry editor works, HTC original theme.

Thank you
16th October 2011, 12:31 PM |#7  
diboze's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 14
 
More
Yeah works here too
No need to get back to Nodo anymore to get interop-unlocked

but still cab-provisioning would be a great
16th October 2011, 12:44 PM |#8  
Member
Thanks Meter: 9
 
More
Well good rom unlock excellent full touchexp erience works all apps advancedconfig 1.4 works remember all when you install 1.4 it now goes in main menu I found it there the only thing I miss is the install xap on phone through IE as in DFT roms but hey mere detail have you got any idear if thus will appear in you rom thanks again

Sent from my 7 Mozart T8698 using Board Express
16th October 2011, 04:42 PM |#9  
neitin's Avatar
Senior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 15
 
More
Great rom till date thanks

Sent from my 7 Mozart T8698 using XDA Windows Phone 7 App
18th October 2011, 11:03 AM |#10  
nino2603's Avatar
Senior Member
Flag Berlin
Thanks Meter: 95
 
More
Good Job feropont

HTC Mozart report:

AdvancedConfig_1.4.0.0_Mango_beta-work/ work
TouchXplorer-work/work
RegistryEditor 1.2.0.0-work/work
Windows Phone Device Manager 1.3.0.0 work/error

Start Windows Phone Device Manager/"Unable to launch TouchXperience"
I start TouchXperience-Phone/Start WPDM connect OK but stop it 3-4 sec. after!?


EDIT

ConSetup/Provider/Done now WPDM work 1A
18th October 2011, 11:14 AM |#11  
OP Senior Member
Thanks Meter: 265
 
More
Quote:
Originally Posted by nino2603

Good Job feropont

Start Windows Phone Device Manager/"Unable to launch TouchXperience"
I start TouchXperience-Phone/Start WPDM connect OK but stop it 3-4 sec. after!?

I'm noticed that does not work on WIN64 bit, on WIN 32 works well. Screenshots done by him...

THX
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes