[ ROM ] Stock Rooted EK02 System [ OS 2.3.6 ]

1,647 posts
Thanks Meter: 9,140
 
By Calkulin, Recognized Developer on 29th November 2011, 02:23 PM
Post Reply Email Thread
Here's a complete ROM for those that don't want to go through the hassle of reverting back to EG30 just to get the update

BIG THANKS TO VIPERBOY, CHRIS41G AND EVERYONE ELSE THAT HELPED PULL THIS....


This ROM is completely stock with exception of root/busybox added and it uses the repacked EK02 that Chris41G posted so that you keep CWM


Stock Rooted EK02 ROM (v1.0)
The Following 47 Users Say Thank You to Calkulin For This Useful Post: [ View ]
29th November 2011, 02:25 PM |#2  
stangdriverdoug's Avatar
Senior Member
Flag Cleveland
Thanks Meter: 83
 
Donate to Me
More
Thanks Caulk!

Sent from my SPH-D710 using XDA App
29th November 2011, 02:28 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 409
 
Donate to Me
More
umm ek02 good i need the files.. Thanks man
29th November 2011, 02:28 PM |#4  
N0J's Avatar
Senior Member
Tx
Thanks Meter: 185
 
More
awesome... thanks Calk!
29th November 2011, 02:31 PM |#5  
janitorjohnson's Avatar
Senior Member
Flag Idaho Falls, ID
Thanks Meter: 68
 
More
Can I just ask what is the benefit of this EK02 system?
Is it a step towards getting ICS working?
29th November 2011, 02:31 PM |#6  
niv3d's Avatar
Senior Member
Flag Winter Haven
Thanks Meter: 274
 
More
Can we even revert back to EG30? I'm on EG31...

Sent from my SPH-D710 using xda premium
29th November 2011, 02:33 PM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 409
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by janitorjohnson

Can I just ask what is the benefit of this EK02 system?
Is it a step towards getting ICS working?

no man no even close we wont see ics to next year if at all
29th November 2011, 02:36 PM |#8  
Senior Member
Flag UT
Thanks Meter: 328
 
More
Thanks for this Calk.
I'll post this question here as well.
I still have a EG30 nandroid backup from when I was on stock, now I'm on EG31 everything. If I restore the backup will that put me back on EG30 modem as well?

Sent from my SPH-D710 using xda premium
The Following User Says Thank You to Duce HD2 For This Useful Post: [ View ] Gift Duce HD2 Ad-Free
29th November 2011, 02:38 PM |#9  
rgregg504's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 177
 
More
Quote:
Originally Posted by Duce HD2

Thanks for this Calk.
I'll post this question here as well.
I still have a EG30 nandroid backup from when I was on stock, now I'm on EG31 everything. If I restore the backup will that put me back on EG30 modem as well?

Sent from my SPH-D710 using xda premium

Nope

Sent from my SPH-D710 using xda premium
The Following User Says Thank You to rgregg504 For This Useful Post: [ View ] Gift rgregg504 Ad-Free
29th November 2011, 02:45 PM |#10  
phatmanxxl's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,113
 
More
I assume CIQ has its tentacles all in this ROM?
29th November 2011, 02:47 PM |#11  
rgregg504's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 177
 
More
Probably not for Konane is pretty quick he's like a ciq terminator

Sent from my SPH-D710 using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
development

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes