[ACS][KERNEL][CWM][ODIN] EK02 Repack ACS5/CWM5

2,073 posts
Thanks Meter: 3,635
 
By chris41g, Inactive Recognized Developer on 29th November 2011, 04:11 PM
Post Reply Email Thread
I have 2 different EK02 kernel repacks.

One with ACSRecovery5, and one with CWM5.

Same as before, stock untouched kernel, repacked with your choice of recoveries.

init.d support is included..

http://forums.acsyndicate.net/showth...pack-ACS5-CWM5

Thanks to QBKing77 for the Review and how-to:
http://www.youtube.com/watch?v=anjwB9mhn3Q
The Following 12 Users Say Thank You to chris41g For This Useful Post: [ View ] Gift chris41g Ad-Free
29th November 2011, 04:56 PM |#2  
Member
san jose CA
Thanks Meter: 7
 
More
So im running syndicated ice with eg30 modem so i can just go ahead and flash the zip in cwm??

Sent from my SPH-D710 using XDA App
29th November 2011, 05:01 PM |#3  
JohnCorleone's Avatar
Senior Member
Flag Whittier,CA
Thanks Meter: 5,898
 
Donate to Me
More
Thanks Chris. I loved this on my Epic. I appreciate you porting it over for this phone

Sent from my SPH-D710 using xda premium
29th November 2011, 05:01 PM |#4  
Calkulin's Avatar
Recognized Developer
Thanks Meter: 9,140
 
Donate to Me
More
Hey Chris, when I tried this kernel last night, the factory reset option did nothing, it just went back to the main menu.(your CWM repacked one works fine tho). Also, is init.d support ever going to be added back?

EDIT: One more note, is it possible to enable the back option by default again since power is now enter by default on this recovery? Makes navigating through the recovery so much quicker than having to use the back button at the bottom of the phone
29th November 2011, 05:13 PM |#5  
chris41g's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 3,635
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Calkulin

Hey Chris, when I tried this kernel last night, the factory reset option did nothing, it just went back to the main menu.(your CWM repacked one works fine tho). Also, is init.d support ever going to be added back?

EDIT: One more note, is it possible to enable the back option by default again since power is now enter by default on this recovery? Makes navigating through the recovery so much quicker than having to use the back button at the bottom of the phone

ill take a look at that, and re the edit, shouldnt be a problem, ill look tonight

also thought that init.d was working
29th November 2011, 05:19 PM |#6  
KCRic's Avatar
Senior Member
Flag Overland Park
Thanks Meter: 270
 
More
So what's the word on CIQ here? There's 5 different EK02 ROMs posted but I've yet to see anything stating if they contain CIQ and if it's been removed.
29th November 2011, 05:24 PM |#7  
chris41g's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 3,635
 
Donate to Me
More
a. this is not a rom

b. CIQ is in all of them
29th November 2011, 09:13 PM |#8  
fatboypup's Avatar
Senior Member
Phoenix, AZ
Thanks Meter: 900
 
More
runs great

Sent from my SPH-D710 using XDA App
30th November 2011, 12:15 AM |#9  
AJordanWise's Avatar
Senior Member
Flag Roseville, CA
Thanks Meter: 24
 
More
Quote:
Originally Posted by chris41g

a. this is not a rom

b. CIQ is in all of them

I did not think I was confused about this until I saw this post. I thought that CIQ was in the ROM? If we are running a ROM with CIQ removed and we flash one of these repacked kernels and recoveries, it does not put CIQ back onto our phone correct?

Sorry in advance for the newb question.
30th November 2011, 12:18 AM |#10  
Senior Member
Flag Lansing, MI
Thanks Meter: 55
 
More
Quote:
Originally Posted by AJordanWise

I did not think I was confused about this until I saw this post. I thought that CIQ was in the ROM? If we are running a ROM with CIQ removed and we flash one of these repacked kernels and recoveries, it does not put CIQ back onto our phone correct?

Sorry in advance for the newb question.

Correct. CarrierIQ is not in the kernel, modem, or recovery. CIQ is rom only. ;)

Edit: I wrote caller instead of CarrierIQ. I'm ocd, sorry.

Sent from a Legendary Fusion of Epic Proportions...
30th November 2011, 12:29 AM |#11  
chris41g's Avatar
OP Inactive Recognized Developer
Thanks Meter: 3,635
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Wishkah420

Correct. CarrierIQ is not in the kernel, modem, or recovery. CIQ is rom only. ;)

Edit: I wrote caller instead of CarrierIQ. I'm ocd, sorry.

Sent from a Legendary Fusion of Epic Proportions...

not neccesarily true.. but it is disabled via the rom, so if you have removed it from the rom you are fine, the kernel will not put it back

but there are bits of it in the kernel
The Following 3 Users Say Thank You to chris41g For This Useful Post: [ View ] Gift chris41g Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
development

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes