FORUMS
Remove All Ads from XDA

Anyone notice the MT4GS Bootloader Unlockable?

528 posts
Thanks Meter: 79
 
By beezie916, Senior Member on 26th December 2011, 10:45 PM
Post Reply Email Thread
http://htcdev.com/bootloader/

Not looked to see if it is the current ROM released recently...since just came available I would hope so....hopefully this is good news for folks....
 
 
26th December 2011, 10:55 PM |#2  
Senior Member
Flag South Saint Paul,MN
Thanks Meter: 7
 
More
I tried it and it didnt work on my phone at all. I got all the way up to the point where it tells you to use fastboot to upload the unlock_code.bin file and it tells you that you should see a screen that asks if you want to unlock the bootloader or not and nothing showed up for me at all. It was still at the fastboot/bootloader screen.
26th December 2011, 10:55 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 116
 
More
nice find, it'll make for a nice xmas gift for people with the latest ota
27th December 2011, 12:14 AM |#4  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by doost650

I tried it and it didnt work on my phone at all. I got all the way up to the point where it tells you to use fastboot to upload the unlock_code.bin file and it tells you that you should see a screen that asks if you want to unlock the bootloader or not and nothing showed up for me at all. It was still at the fastboot/bootloader screen.


did you have S-ON or S-OFF at the time?
27th December 2011, 12:36 AM |#5  
OP Senior Member
Thanks Meter: 79
 
More
Quote:
Originally Posted by jaronm

did you have S-ON or S-OFF at the time?

And are you using the latest update or the previous stock ROM?...
27th December 2011, 01:42 AM |#6  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by beezie916

http://htcdev.com/bootloader/

Not looked to see if it is the current ROM released recently...since just came available I would hope so....hopefully this is good news for folks....


Yeah I noticed earlier
http://phandroid.com/2011/12/26/htc-...able-from-htc/
27th December 2011, 01:47 AM |#7  
Senior Member
Flag South Saint Paul,MN
Thanks Meter: 7
 
More
Quote:
Originally Posted by jaronm

did you have S-ON or S-OFF at the time?

Quote:
Originally Posted by beezie916

And are you using the latest update or the previous stock ROM?...

I was using my 2nd MT4GS which I had done nothing with since I got that one. It is fresh from the box and had the new OTA update on it (I updated it myself like an hour before I tried this). I no better then to use the MT4GS that I currently use as my everyday device which does have S-Off.
27th December 2011, 01:47 AM |#8  
Senior Member
Flag Somewhere in NYC
Thanks Meter: 522
 
More
And now HTC knows which phones to not honor warranty claims from.

Sent via smoke signal.
27th December 2011, 01:56 AM |#9  
jonnycat26's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 84
 
More
Quote:
Originally Posted by doost650

I tried it and it didnt work on my phone at all. I got all the way up to the point where it tells you to use fastboot to upload the unlock_code.bin file and it tells you that you should see a screen that asks if you want to unlock the bootloader or not and nothing showed up for me at all. It was still at the fastboot/bootloader screen.

Same thing... I got my unlock_code.bin file, flashed it, and didn't get the "are you sure" screen.

There doesn't seem to be any way to contact HTC about this either..?
27th December 2011, 02:15 AM |#10  
akapaul26's Avatar
Senior Member
Flag South Lyon, MI USA
Thanks Meter: 6,387
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jonnycat26

Same thing... I got my unlock_code.bin file, flashed it, and didn't get the "are you sure" screen.

There doesn't seem to be any way to contact HTC about this either..?

Can you confirm your current bootloader version?

Sent from my NRGZ'D Sensation 4G!
27th December 2011, 02:16 AM |#11  
Account currently disabled
Flag Los Angeles, CA
Thanks Meter: 321
 
More
Quote:
Originally Posted by jaronm

did you have S-ON or S-OFF at the time?

i am getting the same result, the unlock screen does not show up on the phone. i am on the new locked HBOOT, but i have S-OFF from before....
The Following User Says Thank You to yogi2010 For This Useful Post: [ View ] Gift yogi2010 Ad-Free
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes