FORUMS
Remove All Ads from XDA

[MINIPRO][ICS][AOSP] Android Ice Cream Sandwich 4.0.3 Alpha v1

361 posts
Thanks Meter: 1,767
 
By expeacer, Senior Member on 14th January 2012, 09:43 PM
Post Reply Email Thread
Yep, the day arrived when our lil' device got a Sandwich.

We (expeacer & kamarush) - The W!ckeD Team presents:


ICE CREAM SANDWICH 4.0.3 Alpha v1

First thing: This is an ALPHA version ROM! It released only to testing, not the daily using. We can't promise full stability and safe working.

Things works:
  • Audio
  • Gsm
  • Wifi
  • Gps
  • Bluetooth
  • 2D/3D
  • Touchscreen
  • Lights
  • Vibration etc..

Bugs:
  • Data
  • Rotation/G-Sensor
  • HW Keyboard lights

Not Working:
  • Camera

Credits goes to:
Cyanogenmod and FXP Team for the CM features.
Special thanks to jerpelea

And the:


Please report if you found ANY bug!

Installation guide:

1.) Copy the ZIP to memory card.
2.) Extract the boot.img file from the ZIP. Flash it with Flashtool to your phone via Fastboot
3.) Install the ZIP via ClockworkModRecovery

We WILL make this to the other devices too, like Mini/Active/Live with Walkman!
"Stay hungry, stay foolish"


If you like this, don't forgot to press Thanks! And say Thanks to kamarush too - in this post!
The Following 15 Users Say Thank You to expeacer For This Useful Post: [ View ] Gift expeacer Ad-Free
 
 
14th January 2012, 09:46 PM |#2  
kamarush's Avatar
Inactive Recognized Developer
Flag Salzburg
Thanks Meter: 3,767
 
Donate to Me
More
Alpha 2:

- Rotation fixed
- KB lights bug fixed
- Wifi bug fixed
The others in progress
The Following 4 Users Say Thank You to kamarush For This Useful Post: [ View ] Gift kamarush Ad-Free
14th January 2012, 09:47 PM |#3  
expeacer's Avatar
OP Senior Member
Flag Okány
Thanks Meter: 1,767
 
Donate to Me
More
Changelog:

Alpha v1 - 2012.01.14

Initial release
14th January 2012, 10:09 PM |#4  
Senior Member
SW England
Thanks Meter: 14
 
More
OK. First thoughts:

The kernel installed OK. When I installed the ROM I got a display saying 'Random offset 0x3e6' in CWM. I'm not sure if that's normal.

Nice boot animation, but now I'm stuck with ICS in landscape mode, even if I click my keyboard open/shut.

p.s. If my earlier post got in the way of your ROM announcements please feel free to have a forum moderator delete it.
14th January 2012, 10:14 PM |#5  
kamarush's Avatar
Inactive Recognized Developer
Flag Salzburg
Thanks Meter: 3,767
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Nezbert

OK. First thoughts:

The kernel installed OK. When I installed the ROM I got a display saying 'Random offset 0x3e6' in CWM. I'm not sure if that's normal.

Nice boot animation, but now I'm stuck with ICS in landscape mode, even if I click my keyboard open/shut.

p.s. If my earlier post got in the way of your ROM announcements please feel free to have a forum moderator delete it.

That's the rotation bug.


Sent from my SK17i using XDA App
14th January 2012, 10:32 PM |#6  
Senior Member
SW England
Thanks Meter: 14
 
More
Oh, kamarush, I forgot it mentioned the rotation in the opening post. Never mind. It looks great and the menu's are really slick. Sometimes if I mess around with the launchers I can get portrait for a short while.

First point. There's no file manager included for me to install apps from SD, so I try to do it in Terminal but Terminal won't allow me to use the blue square shift key on the keyboard to enable special characters. So I can't use Terminal for install. Gonna try installing Root Explorer from my PC.

By the way, my keyboard lights seem to be working OK.
14th January 2012, 11:02 PM |#7  
oddhap's Avatar
Member
Thanks Meter: 36
 
More
Turn off auto-rotate screen in settings -> display to leave landscape mode

Edit: Guess that only works until you leave the menu.
14th January 2012, 11:10 PM |#8  
Senior Member
SW England
Thanks Meter: 14
 
More
Over in the FreeXperia thread they say that they have data working from some networks, but not for others.

So I thought I'd manually enter my APN details. I got it all typed in but when you hit the menu button and then save it doesn't store the APN. The list of APN's stays blank. I tried this twice but no joy.

Any idea when we might get data working?

If data worked I could use this ROM daily, even if it is buggy.
15th January 2012, 02:46 AM |#9  
neroyoung's Avatar
Senior Member
Flag Pusad, MH
Thanks Meter: 2,533
 
More
Quite different from CM9 and this one does't have glitches
I would recommend this one to have at this moment instead of FXP103 CM9
BUT still need lots of work to finish and many touches to this built to get stability .... Waiting for more fixes
Keep up good work !
16th January 2012, 10:59 AM |#10  
kamarush's Avatar
Inactive Recognized Developer
Flag Salzburg
Thanks Meter: 3,767
 
Donate to Me
More
Please report bugs.

Sent from my SK17i using XDA App
16th January 2012, 01:03 PM |#11  
Senior Member
SW England
Thanks Meter: 14
 
More
Are you guys making any progress with the no data/3G bug?

That's the thing I would most like to be working at the moment.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes