FORUMS

Samsung Focus Update to 8107 available with WP7 Root Tools

11 posts
Thanks Meter: 2
 
By mywhiteside, Junior Member on 25th January 2012, 05:23 AM
Post Reply Email Thread
Hi!

I posted this in here because i can't post in Development because i'm a noob (less than 10 posts).

The update 8107 is already available for Samsung Focus i917R (Rogers) so what i did are the next steps:

1.- Jailbroke my AT&T Handset.
2.- Installed WP7 Root Tools from this site.
3.- Changed the values ATT-US to ROG-CA using the WP7 Root Tools on the next path:

Local Machine\System\Platform\DeviceTargetingInfo\Mobile Operator

After the update i restored to ATT-US just in case, my device is Unlocked to any GSM and is working great, even the ear speaker sounds better (IMO) still is Jailbroken and is on 8107.

Picture on the 4th post

Thanks!
The Following User Says Thank You to mywhiteside For This Useful Post: [ View ] Gift mywhiteside Ad-Free
25th January 2012, 03:14 PM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thanks !!
New update done !
26th January 2012, 12:23 AM |#3  
OP Junior Member
Flag Mexicali
Thanks Meter: 2
 
Donate to Me
More
Welcome
26th January 2012, 03:37 AM |#4  
OP Junior Member
Flag Mexicali
Thanks Meter: 2
 
Donate to Me
More
Here is the screenshot
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	sca.jpg
Views:	640
Size:	53.8 KB
ID:	872884  
26th January 2012, 06:19 PM |#5  
irfanindian's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
Does the update delete all the apps/settings on the phone ? I mean do I need to take a back up and all ?

Btw, I've added your first thanks !
27th January 2012, 04:45 AM |#6  
OP Junior Member
Flag Mexicali
Thanks Meter: 2
 
Donate to Me
More
No information is lost, the jailbreak is still up and all my contacts and stuff remains intact, is working perfectly You're welcome
27th January 2012, 12:47 PM |#7  
enjoythemusic's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 25
 
More
The first post/procedure works fine, all my personal data was fine on ATT Focus 1.3.
27th January 2012, 07:06 PM |#8  
BigwaveMx's Avatar
Senior Member
Flag Mexico
Thanks Meter: 14
 
Donate to Me
More
Works fine in my Focus (v1.3). All data remains. First update to 7740 and then jumps to 8107.
27th January 2012, 09:43 PM |#9  
irfanindian's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
Updated successfully! Worked like a charm.

Thanks.
28th January 2012, 10:34 AM |#10  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
The trick no longer needed I guess. My Roger's Focus updated to 8107 via Zune today. I just plugged it in, and thats it.
30th January 2012, 06:36 PM |#11  
irfanindian's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 19
 
More
Quote:
Originally Posted by Sierra76

The trick no longer needed I guess. My Roger's Focus updated to 8107 via Zune today. I just plugged it in, and thats it.

I think the changes are not needed for your Roger's focus, but it was needed with my ATT focus
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes