FORUMS
Remove All Ads from XDA

[Q] Touchscreen not working

4 posts
Thanks Meter: 3
 
By xKitto, Junior Member on 8th February 2012, 10:28 PM
Post Reply Email Thread
Hi, I installed Chocobread rom, updated touchscreen firmware and now it doesn't work.
Any solution?
Sorry for my english
 
 
9th February 2012, 07:03 AM |#2  
dheeraj (dhlalit11)'s Avatar
Senior Member
Flag fatehabad (hry)
Thanks Meter: 1,517
 
More
Quote:
Originally Posted by xKitto

Hi, I installed Chocobread rom, updated touchscreen firmware and now it doesn't work.
Any solution?
Sorry for my english

i will suggest you to flash rom again iand if it does not work then flash gb firmware with odin it will surely work
9th February 2012, 06:45 PM |#3  
Senior Member
Thanks Meter: 11
 
More
You updated touchscreen firmware?
Which guide (or file) did you use?
9th February 2012, 07:17 PM |#4  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
I tried: Stock firmware, CM7 and emanon v4, nothing happened.

Quote:
Originally Posted by Gribonn

You updated touchscreen firmware?
Which guide (or file) did you use?


I did it using *#*#2663#*#* and it failed.
I think I need flash a rom with the touchscreen firmware inside, but I don't know where I can find it.
Sorry for my english.
9th February 2012, 07:56 PM |#5  
Senior Member
Flag Mendoza
Thanks Meter: 3,931
 
More
I think that is better if you flash the stock firmware and bring the device to a service center, that would be easier
10th February 2012, 06:41 AM |#6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Problem solved!
With Chocobread installed, I used Androidscreencast (Search for it on google) to handle my gmini and update the touchscreen firmware again.
Thank you!
Sorry for my english, again
The Following 3 Users Say Thank You to xKitto For This Useful Post: [ View ] Gift xKitto Ad-Free
28th March 2012, 03:37 PM |#7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Post problem with this direction
hi,guys.I have problem with the eights phrase of the guide.i cant enter the code because I have been hard reset my phone.when I turn on my phone,it doesnt go to the main menu, now please help me that how enter the code?
14th July 2012, 09:36 PM |#8  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
hi ,I am a new victim of touchscreen unsensitive problem by updating touchscreen firmware using *#*#2663#*#* code(i failed).I tried both Hard reset,soft reset method.

Also i did reinstall the firmware via odin.Firmware was successfully reinstalled but touchscreen problem still remains.
My device is Samsung galaxy Y CDMA version SCH i509. It originally comes with Android 2.3.5. Help me please!!!!
5th October 2012, 02:58 PM |#9  
Elfik123's Avatar
Junior Member
Flag Луцьк
Thanks Meter: 18
 
More
Also i did reinstall the firmware via odin
13th August 2013, 05:15 PM |#10  
Member
Thanks Meter: 6
 
More
Nandroid needed for GT-S6102
I also have a touchscreen that is not working with a fresh installation. I can not get into the menu to turn on debugging so I can use Screencast.
Can somebody post a nandroid I can load with CWM that has the debugging already checked. I should be able to do the rest. I need one for the Galaxy GT-S6102. Thanks in advance.
22nd January 2015, 02:50 PM |#11  
Wessam Hamid's Avatar
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xKitto

Hi, I installed Chocobread rom, updated touchscreen firmware and now it doesn't work.
Any solution?
Sorry for my english

Same problem here.
Try that attached file (worked for me) maybe you only can touch one time on that thing, reopen it.
Attached Files
File Type: jar asm 3.00.jar - [Click for QR Code] (2.13 MB, 282 views)
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes