FORUMS
Remove All Ads from XDA

[ROM][TN] MIJJz JB GOODNESS JB 4.1.2 FK23 v1.0.3 (Updated 12/21/2012)

4,658 posts
Thanks Meter: 12,892
 
By rwilco12, Forum Moderator / Recognized Developer / AndroidFileHost Rep on 23rd February 2012, 06:39 AM
Thread Closed Email Thread
7th April 2012, 07:51 AM |#7871  
Ind3lible's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 125
 
More
Quote:
Originally Posted by bigtoysrock

Hope everyone is having as good of a night as I am!!!

Hell yes just did my first performance ever shieett!!!!!!!
 
 
7th April 2012, 12:41 PM |#7872  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
I am still using 3.2 . I noticed that while using the phone plugged in the charger .. The phones battery still discharges faster than it is being charged.

Sent from my SPH-D710 using xda premium
7th April 2012, 01:19 PM |#7873  
bigtoysrock's Avatar
Senior Member
Flag Leander,TX
Thanks Meter: 7,976
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by riironman

I am still using 3.2 . I noticed that while using the phone plugged in the charger .. The phones battery still discharges faster than it is being charged.

Sent from my SPH-D710 using xda premium

Go into recovery and wipe battery stats, after phone is fully charged and still plugged in.
7th April 2012, 01:35 PM |#7874  
Senior Member
Flag West Virginia
Thanks Meter: 2,162
 
More
Also the Battery Calibration app makes a HUGE difference for me with batt life.
After I flash a rom I'll run the battery down then let it charge overnight and in the morning calibrate battery.
Very noticeable difference after doing this.
7th April 2012, 01:39 PM |#7875  
Senior Member
Thanks Meter: 5
 
More
I have done the battery calibration . Its even worse with my car charger..there is no way i can use gps for hours and not have the phone die.

Sent from my SPH-D710 using xda premium
7th April 2012, 03:18 PM |#7876  
killaphatboy's Avatar
Senior Member
Flag ponca city, oklahoma
Thanks Meter: 242
 
Donate to Me
More
Try a different charger. My phone had that issue and it turned out to be my charger was going out.

Sent from my SPH-D710 using Tapatalk 2 Beta-5
7th April 2012, 03:49 PM |#7877  
smtolman's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 36
 
More
Quote:
Originally Posted by bigtoysrock

Can someone that is on 4.0 and uses 4g for a good amount of time with reboots flash the FC18 modem. Just to see. Curious.

Again if it makes any difference, I im running fc18 kernel and rom (goodness 2.5) with fd02 modem. I got the reboots on kernel/rom Combinations that were post fc18. I personally would get the reboots once about every half hour whilst tethering, using pdanet, running pandora and playing online games. This is when I was running xplod mini 1.1 with same modem as im running on 2.5 (fd02) which is what im running now with no problems.

Sent from my SPH-D710 using XDA
7th April 2012, 05:58 PM |#7878  
MrDowntown12's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 191
 
More
How would I go about removing the "AM/PM" sign from the statusbar?

I know it'll involve opening up the rom and editing some files which I'm ok with. Just need to know which ones and how to do it.
7th April 2012, 07:10 PM |#7879  
rwilco12's Avatar
OP Forum Moderator / Recognized Developer / AndroidFileHost Rep
Thanks Meter: 12,892
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by smtolman

Again if it makes any difference, I im running fc18 kernel and rom (goodness 2.5) with fd02 modem. I got the reboots on kernel/rom Combinations that were post fc18. I personally would get the reboots once about every half hour whilst tethering, using pdanet, running pandora and playing online games. This is when I was running xplod mini 1.1 with same modem as im running on 2.5 (fd02) which is what im running now with no problems.

Sent from my SPH-D710 using XDA

Try running one of the older FB series modems. It appears that a lot of the reboot issues are being caused by the FC and FD modems.
7th April 2012, 07:16 PM |#7880  
Red_Kamel's Avatar
Senior Member
Flag Nashville
Thanks Meter: 255
 
Donate to Me
More
UPDATE: Still got reboots after running the FC18 modem for about a day. Switched to FD05. I might try an older FB modem if this one doesn't work out
7th April 2012, 07:26 PM |#7881  
bigtoysrock's Avatar
Senior Member
Flag Leander,TX
Thanks Meter: 7,976
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Red_Kamel

UPDATE: Still got reboots after running the FC18 modem for about a day. Switched to FD05. I might try an older FB modem if this one doesn't work out

Were you using the matching kernel also? Maybe both together is what's needed.
Thread Closed Subscribe to Thread

Tags
best rom hands down, don't fake the funk on a nasty dunk!, haha this is funny!, hey i read tags!, i <3 trs, i'm just hunting elphants., leisure suit larry, needs moar green!!!!, no one ever reads the tags., release v3.0 already signed overstew!, rwilco12, seriously funny stuff though, the dude abides, this is the junkie thread!!, xplod rom needs an update!!!!!, yeah what he said!!..lol
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes