FORUMS
Remove All Ads from XDA

SOLVED: Stuck in fastboot with low battery. Use this BATCH file!

1,988 posts
Thanks Meter: 458
 
By floepie, Senior Member on 17th May 2012, 01:01 AM
Post Reply Email Thread
27th May 2012, 06:10 PM |#21  
Senior Member
Thanks Meter: 170
 
More
Quote:
Originally Posted by danio.78

just does not work for me?

are u keep pasting wht was writtin in the batch in cmd window or not ??
u can try to keep doing it in wall charger like connect the phone and when it boots to bootloader shut it down and so onn for hour then test it in pc to get how much voltage u reached ! maybe it will work even faster if u have nokia charger !
 
 
27th May 2012, 06:14 PM |#22  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by sallam5010

are u keep pasting wht was writtin in the batch in cmd window or not ??
u can try to keep doing it in wall charger like connect the phone and when it boots to bootloader shut it down and so onn for hour then test it in pc to get how much voltage u reached ! maybe it will work even faster if u have nokia charger !

I have to paste

@ echo off
: start
fastboot getvar battery-voltage

fastboot reboot-bootloader

ping / n 6 localhost> nul

goto start

into cmd windows?
27th May 2012, 06:15 PM |#23  
Senior Member
Thanks Meter: 170
 
More
Quote:
Originally Posted by danio.78

I have to paste

@ echo off
: start
fastboot getvar battery-voltage

fastboot reboot-bootloader

ping / n 6 localhost> nul

goto start

into cmd windows?

yes u have to keep pasting this keep pasting it the phone will keep restarting and u will see in the cmd screen that ur voltage is increasing
27th May 2012, 07:47 PM |#24  
Senior Member
Thanks Meter: 170
 
More
hell yeaaah
it worked and btw i dont have to go till 3680v i tried on 3660 and it worked unlocked flashed CWM and noww am gonna flash my new ROM happy thank u
u r a legend
27th May 2012, 11:54 PM |#25  
treebill's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 569
 
More
Quote:
Originally Posted by danio.78

I have to paste

@ echo off
: start
fastboot getvar battery-voltage

fastboot reboot-bootloader

ping / n 6 localhost> nul

goto start

into cmd windows?







Quote:
Originally Posted by sallam5010

yes u have to keep pasting this keep pasting it the phone will keep restarting and u will see in the cmd screen that ur voltage is increasing

It's a batch file, you paste it into notepad then save as name.bat and run it

It will do the command wait 6 secs and then loop over.


Sent from my HTC One X using xda premium
27th May 2012, 11:58 PM |#26  
floepie's Avatar
OP Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 458
 
More
Quote:
Originally Posted by sallam5010

yes u have to keep pasting this keep pasting it the phone will keep restarting and u will see in the cmd screen that ur voltage is increasing

Wow. You kept pasting this into the cmd window? LOL. All you had to do was put the batch file into your adb folder and double-click on it and let it go.
11th June 2012, 06:18 AM |#27  
crazylife's Avatar
Senior Member
Flag Amman
Thanks Meter: 217
 
More
Quote:
Originally Posted by treebill

It's a batch file, you paste it into notepad then save as name.bat and run it

It will do the command wait 6 secs and then loop over.


Sent from my HTC One X using xda premium

thanxx
23rd June 2012, 01:02 AM |#28  
OctoberNexus's Avatar
Senior Member
Flag Boulder, Colorado
Thanks Meter: 27
 
More
Not working very well its charging so slowly that this will take weeks if not months...

Hero S ICS 4.0.3 Sense 3.6
26th June 2012, 10:27 AM |#29  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
Does the phone's screen even turns ON? cuz my phone gets into the Bootloader :/
U said it keeps the screen OFF. It gets into the Bootloader for like 2-3 seconds, waits for it to be detected and then goes black for like another 2-3 seconds. this seems really awkward cuz after 10 minutes, My phones battery just increased from 3342 to 3347mV

Did any other people had this problem?
26th June 2012, 11:05 AM |#30  
floepie's Avatar
OP Senior Member
Flag Amsterdam
Thanks Meter: 458
 
More
Quote:
Originally Posted by WasifSal

Does the phone's screen even turns ON? cuz my phone gets into the Bootloader :/
U said it keeps the screen OFF. It gets into the Bootloader for like 2-3 seconds, waits for it to be detected and then goes black for like another 2-3 seconds. this seems really awkward cuz after 10 minutes, My phones battery just increased from 3342 to 3347mV

Did any other people had this problem?

If know how to run a batch, then the phone will continue to reboot (off and on). If you don't know how to run a batch, then look it up. The phone will slowly recharge but should go up faster than that after 10 minutes. Just watch your PC's screen and wait until it arrives at around 3.68V. You have enough power then to re-unlock your bootloader.
26th June 2012, 11:23 AM |#31  
Senior Member
Thanks Meter: 48
 
More
Quote:
Originally Posted by floepie

If know how to run a batch, then the phone will continue to reboot (off and on). If you don't know how to run a batch, then look it up. The phone will slowly recharge but should go up faster than that after 10 minutes. Just watch your PC's screen and wait until it arrives at around 3.68V. You have enough power then to re-unlock your bootloader.

Thanks for the reply really appreciate it
So I had put it on the Front of the USB Ports of my PC. Not on the back which are mounted on the mother board :P
So now it went from 3555mV to 3573mV in like 10 minutes. This will do the job for me but I still have to flash a ROM or a RUU

I know this is off-topic but can u explain if I flashed a O2 UK RUU that is 1.26.206.2 on my O2 UK phone which was upgraded to the latest i.e 1.29.206.11
Will that cause problems since its a downgrade? :/
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes