FORUMS
Remove All Ads from XDA

Any body buy the LG optimus elite?

2,221 posts
Thanks Meter: 243
 
By Android311, Senior Member on 18th May 2012, 04:07 AM
Post Reply Email Thread
20th May 2012, 03:45 AM |#11  
Android311's Avatar
OP Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 243
 
Donate to Me
More
wow i didnt no that! thanks again for your great info I learn something new everyday
 
 
20th May 2012, 03:39 PM |#12  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
LG Optimus Elite is really 1GHZ, not 800mhz
Had a surprise when checking the system settings on the phone. Went into Quadrant and lo and behold, the phone has been overclocked to 1ghz. I didn't see this mentioned anywhere else yet??

That can explain how it is snappier than what you would expect for an increase from 600 of the OV to 800 of the Elite, when in reality it is really 1ghz.
20th May 2012, 04:22 PM |#13  
Android311's Avatar
OP Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 243
 
Donate to Me
More
Wow that's crazy! is that a mistake?

Sent from my HTC_A510c using xda premium
20th May 2012, 04:37 PM |#14  
Android311's Avatar
OP Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 243
 
Donate to Me
More
Use antutu benchmark, quadrant seems to be giving you false info

Sent from my NookColor using XDA
20th May 2012, 07:00 PM |#15  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Quote:
Originally Posted by Android311

Use antutu benchmark, quadrant seems to be giving you false info

Sent from my NookColor using XDA

Well....it just gives me the information differently, same net result:

"CPU frequency:

245.76 ~ 1024.0 MHz"

That is still 1GHz to me????

Do you have a third way to check now that Quadrant and Antutu both report 1 GHz?
The Following User Says Thank You to photog For This Useful Post: [ View ] Gift photog Ad-Free
20th May 2012, 07:07 PM |#16  
Android311's Avatar
OP Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 243
 
Donate to Me
More
Try CPU benchmark, there's no way the phone would come overclocked, that's why I think maybe the benchmarks think it is overclocked when its not

Sent from my HTC_A510c using xda premium
20th May 2012, 07:39 PM |#17  
Member
Thanks Meter: 5
 
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by Android311

Try CPU benchmark, there's no way the phone would come overclocked, that's why I think maybe the benchmarks think it is overclocked when its not

Sent from my HTC_A510c using xda premium

CPU Benchmark:

"CPU Speed: 1024mhz Hardware:LGE

1131ms 1024mhz"

Next test?
20th May 2012, 07:51 PM |#18  
Android311's Avatar
OP Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 243
 
Donate to Me
More
Wow that's crazy! I need to buy that phone

Sent from my HTC_A510c using xda premium
22nd May 2012, 05:02 PM |#19  
Demo3827's Avatar
Senior Member
Flag winchester
Thanks Meter: 139
 
Donate to Me
More
Smile Help
I get one elite but my said internal memory 1.93GB system memory available 676MB and quadrant standard CPU 1024 MHz = 1 GHz
23rd May 2012, 04:29 AM |#20  
btafoya's Avatar
Senior Member
Flag Cocoa Beach, FL
Thanks Meter: 144
 
Donate to Me
More
New LG Optimus Elite
My new Elite arrived today and I have to admit I am quite impressed! I have been working on rooting it all afternoon with no success, but will share should I succeed.
The Following User Says Thank You to btafoya For This Useful Post: [ View ] Gift btafoya Ad-Free
23rd May 2012, 05:00 AM |#21  
Android311's Avatar
OP Senior Member
Flag California
Thanks Meter: 243
 
Donate to Me
More
Thanks keep us posted!

Sent from my NookColor using xda premium
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes