FORUMS

[APP]Touchwiz UX(NON ROOT)

60 posts
Thanks Meter: 117
 
By hot.vimal92, Member on 4th June 2012, 09:21 AM
Thread Closed Email Thread
This is the New Touchwiz 5.It can be installed as normal APK.
If You want to use Widgets in this launcher,install it as a System APK.


See a Few Screen Shots.

Mod Edit on file attached.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-06-04-14-59-54.jpg
Views:	12693
Size:	38.7 KB
ID:	1105535   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-06-04-15-00-39.jpg
Views:	9809
Size:	27.8 KB
ID:	1105536   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-06-04-15-01-04.jpg
Views:	8530
Size:	21.5 KB
ID:	1105537   Click image for larger version

Name:	Screenshot_2012-06-04-15-01-40.jpg
Views:	9248
Size:	27.5 KB
ID:	1105538  
The Following 55 Users Say Thank You to hot.vimal92 For This Useful Post: [ View ] Gift hot.vimal92 Ad-Free
4th June 2012, 09:41 AM |#2  
Junior Member
Flag Cairo
Thanks Meter: 1
 
More
It's not working on my Note with GB
Does that apk work only within ICS ?
4th June 2012, 10:13 AM |#3  
OP Member
Thanks Meter: 117
 
More
Quote:
Originally Posted by Sparda92

It's not working on my Note with GB
Does that apk work only within ICS ?

YES,It Works Only On ICS.
4th June 2012, 10:23 AM |#4  
iyousif's Avatar
Senior Member
Flag Riyadh
Thanks Meter: 98
 
More
Screenshots?!
4th June 2012, 10:51 AM |#5  
Rotry83's Avatar
Senior Member
Flag Sevilla
Thanks Meter: 145
 
More
Great, there are only two problems. It looks a bit "tight" and not admit any widget. Ask administrator permissions. For the rest, wonderful. Thank you.
4th June 2012, 11:20 AM |#6  
Junior Member
Flag Edinburgh
Thanks Meter: 1
 
More
Awesome!

Can't wait to try thanks!

Sent from my GT-N7000 using xda premium
4th June 2012, 12:15 PM |#7  
basdaniel's Avatar
Senior Member
Flag Rethimnon
Thanks Meter: 59
 
More
Unfortunately there is no way of installing widgets without root. (or at least it seems this way)

If there would be a way, please be so kind and guide us through.

I greatly appreciate your effort.

Basil

Sent from my GT-N7000 using xda premium
4th June 2012, 02:02 PM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 53
 
More
Ok.. even if rooted it doesn't work... strange!
4th June 2012, 02:36 PM |#9  
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
More
this launcher lacks setting options. nonetheless its great but i'll stay with apex launcher for now. thanks.
4th June 2012, 02:54 PM |#10  
Senior Member
Flag Belgium
Thanks Meter: 163
 
Donate to Me
More
installed it as a system apk through CWM app but still can't add widgets to desktop

other than that it's working fine
4th June 2012, 08:04 PM |#11  
Rotry83's Avatar
Senior Member
Flag Sevilla
Thanks Meter: 145
 
More
accouweather up and running. Deputy catches and you can see I'm not root. Applications sorted alphabetically.

Install these two files.





is the only widget that works :D
Attached Files
File Type: apk AccuweatherWidget.apk - [Click for QR Code] (7.05 MB, 1035 views)
File Type: apk AccuweatherWidget_Main.apk - [Click for QR Code] (7.18 MB, 963 views)
The Following 8 Users Say Thank You to Rotry83 For This Useful Post: [ View ] Gift Rotry83 Ad-Free
Thread Closed Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes