FORUMS

Problem with root

3 posts
Thanks Meter: 0
 
By Dominator26, Junior Member on 6th August 2012, 12:19 PM
Post Reply Email Thread
Hi! I've got some problems with rooting my xperia x8. I tried to root my phone by superoneclick but when i try "root" button it look like this:

Code:
* daemon started successfully *
$ export PS1=""



getprop ro.build.version.release > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=41952

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

2.1-update1

END:41952export PS1=""



getprop ro.product.manufacturer > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=50170

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

Sony Ericsson

END:50170export PS1=""



getprop ro.product.model > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=74839

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

E15i

END:74839export PS1=""



getprop ro.build.version.incremental > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=52489

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

-X_d

END:52489export PS1=""



ls -l /system/xbin/su > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=54359

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

/system/xbin/su: No such file or directory

END:54359export PS1=""



ls -l /system/bin/su > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=23937

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

/system/bin/su: No such file or directory

END:23937export PS1=""



chmod 755 /data/local/tmp/busybox > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=96891

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

END:96891export PS1=""



/data/local/tmp/busybox whoami > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=63853

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

whoami: unknown uid 2000

END:63853export PS1=""



chmod 700 /data/local/tmp/psneuter > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=36496

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

Unable to chmod /data/local/tmp/psneuter: No such file or directory

END:36496export PS1=""



cd /data/local/tmp/ > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=46438

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

END:46438export PS1=""





export TEMPRANDOM=44938;export PS1=END:$TEMPRANDOM;./psneuter

export PS1=""

./psneuter: not found

END:44938

I have installed all necessary drivers and turned on debugg usb in my phone
My android- 2.1

Sorry for my english

Please help!
6th August 2012, 02:44 PM |#2  
IAmNice's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 555
 
More
Hmm thats weird. Ive some unsuccesful roots with Superonclick before too. But nothing like that. Try rooting with X8toolbox. it worked for me
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1117100
6th August 2012, 05:35 PM |#3  
fotak-x's Avatar
Senior Member
Flag Varaždin /dev/null
Thanks Meter: 742
 
Donate to Me
More
restore phone with PCC and then try to root i had this problem too
7th August 2012, 05:35 AM |#4  
BlackRabbit1703's Avatar
Senior Member
Flag Salatiga
Thanks Meter: 135
 
More
Quote:
Originally Posted by Dominator26

Hi! I've got some problems with rooting my xperia x8. I tried to root my phone by superoneclick but when i try "root" button it look like this:

Code:
* daemon started successfully *
$ export PS1=""



getprop ro.build.version.release > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=41952

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

2.1-update1

END:41952export PS1=""



getprop ro.product.manufacturer > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=50170

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

Sony Ericsson

END:50170export PS1=""



getprop ro.product.model > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=74839

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

E15i

END:74839export PS1=""



getprop ro.build.version.incremental > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=52489

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

-X_d

END:52489export PS1=""



ls -l /system/xbin/su > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=54359

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

/system/xbin/su: No such file or directory

END:54359export PS1=""



ls -l /system/bin/su > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=23937

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

/system/bin/su: No such file or directory

END:23937export PS1=""



chmod 755 /data/local/tmp/busybox > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=96891

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

END:96891export PS1=""



/data/local/tmp/busybox whoami > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=63853

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

whoami: unknown uid 2000

END:63853export PS1=""



chmod 700 /data/local/tmp/psneuter > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=36496

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

Unable to chmod /data/local/tmp/psneuter: No such file or directory

END:36496export PS1=""



cd /data/local/tmp/ > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=46438

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

END:46438export PS1=""





export TEMPRANDOM=44938;export PS1=END:$TEMPRANDOM;./psneuter

export PS1=""

./psneuter: not found

END:44938

I have installed all necessary drivers and turned on debugg usb in my phone
My android- 2.1

Sorry for my english

Please help!


hehhmmm....
if you're using windows, try to copy paste x8 drivers to windows/system32/etc - driver OR copy paste on Program files

try to root with Flashtool!
just click on PADLOCK icon..
just it!
7th August 2012, 03:10 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Ok guys. There is still problem
I have restored my phone by PCC and then tried to root but is doesn't change anything.
Also, when i try to root by x8toolbox i have error like this:


"
processing command . . .
waiting for device . . .
running psneuter exploit on device . . .
Unable to chmod /data/local/tmp/psneuter: No such file or directory
device not exploited ! ! !
"

Please Help!
7th August 2012, 03:47 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 220
 
More
Turn off your antivirus program and try again.

Better yet, turn off your antivirus program, download whichever tool you want and, then, try again.
The Following 2 Users Say Thank You to Fortun For This Useful Post: [ View ] Gift Fortun Ad-Free
7th August 2012, 04:55 PM |#7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Thx mate a lot! It works now! Thank you !
13th November 2012, 04:36 PM |#8  
Zero|Cool's Avatar
Senior Member
Flag Portugal
Thanks Meter: 8
 
More
So far all I am getting is errors after errors
I've done a full wipe to the Sony Tablet S but still no go!
Btw it is a Portuguese Version with ICS r1a.




And yes, I have signed my own VPNFaker...
13th November 2012, 05:58 PM |#9  
stamatis's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag stamatis∈A, A=∅
Thanks Meter: 1,118
 
More
Quote:
Originally Posted by Zero|Cool

So far all I am getting is errors after errors
I've done a full wipe to the Sony Tablet S but still no go!
Btw it is a Portuguese Version with ICS r1a.




And yes, I have signed my own VPNFaker...

You have posted in wrong subforoum mate
This is for xperia x8.

Sent from my X8 using xda premium
13th November 2012, 06:48 PM |#10  
sonurockspunk's Avatar
Senior Member
Flag Ranchi
Thanks Meter: 88
 
More
Quote:
Originally Posted by Dominator26

Hi! I've got some problems with rooting my xperia x8. I tried to root my phone by superoneclick but when i try "root" button it look like this:

Code:
* daemon started successfully *
$ export PS1=""



getprop ro.build.version.release > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=41952

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

2.1-update1

END:41952export PS1=""



getprop ro.product.manufacturer > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=50170

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

Sony Ericsson

END:50170export PS1=""



getprop ro.product.model > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=74839

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

E15i

END:74839export PS1=""



getprop ro.build.version.incremental > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=52489

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

-X_d

END:52489export PS1=""



ls -l /system/xbin/su > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=54359

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

/system/xbin/su: No such file or directory

END:54359export PS1=""



ls -l /system/bin/su > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=23937

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

/system/bin/su: No such file or directory

END:23937export PS1=""



chmod 755 /data/local/tmp/busybox > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=96891

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

END:96891export PS1=""



/data/local/tmp/busybox whoami > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=63853

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

whoami: unknown uid 2000

END:63853export PS1=""



chmod 700 /data/local/tmp/psneuter > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=36496

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

Unable to chmod /data/local/tmp/psneuter: No such file or directory

END:36496export PS1=""



cd /data/local/tmp/ > /data/local/tmp/output 2>&1

export TEMPRANDOM=46438

export PS1=END:$TEMPRANDOM;cat /data/local/tmp/output

END:46438export PS1=""





export TEMPRANDOM=44938;export PS1=END:$TEMPRANDOM;./psneuter

export PS1=""

./psneuter: not found

END:44938

I have installed all necessary drivers and turned on debugg usb in my phone
My android- 2.1

Sorry for my english

Please help!

Plz edit the Sub & at the starting writ solved so that no one has to open this thread again..

If I helped you dont only say thanx please press thanx
Device History:Nokia N72,Nokia 5130,Samsung L700,Samsung 525,LG P500(HARD BRICKED),HTC WILDFIRE S(STOLEN),NOW W8 Lets see what happens to this
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes