FORUMS
Remove All Ads from XDA

[RECOVERY][TOUCH] ClockworkMod Recovery (CWM) 6.0.2.6

117 posts
Thanks Meter: 309
 
By czobor, Senior Member on 20th August 2012, 06:24 PM
Post Reply Email Thread
A few people asked to open a thread for ClockWorkMod.

Changes

The version 6's changes are:
  • New backup format that deduplicates data between backups.
  • Faster backups.
  • Fixed restores > 2GB.
  • Minor UI tweaks (new background, animated Android background)
Further changelog avalible here.

Downloads

There are two version (a touch and a non touch one), but the non touch recovery is arco's work, just the touch is mine.
Here you are:

NON Touch (once again: that's arco's one, I just did the CWM flashable zip):Touch:FAQ
  • Can I flash any ROM using this recovery?
    Quote:

    Yes, you can.

  • What was changed since the last version?
    Quote:

    The full changelog is avalible here.

  • How can I navigate in the menus (in the regular one)?
    Quote:

    Volume buttons = go up and down
    Home button = select
    Back button = go back


How to install:
  1. Boot into recovery mode with the two button combo (power key + volume up)
  2. Choose install zip from sdcard
  3. Then Choose zip from sdcard
  4. And finally flash CWM6013-CM9-recovery.zip or CWM6026-TOUCH-CM9-recovery.zip
Credits:
Arco68 (for his files in him github)
http://builder.clockworkmod.com/
and a little: me (czobor)
The Following 66 Users Say Thank You to czobor For This Useful Post: [ View ] Gift czobor Ad-Free
20th August 2012, 06:59 PM |#2  
shaunnicho's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 257
 
More
I've installed the touch version and I'd like to say good job! I much prefer it

Sent from my GT-i9001 using xda app-developers app
20th August 2012, 08:07 PM |#3  
XeLLaR*'s Avatar
Senior Member
Flag DevConnection
Thanks Meter: 4,739
 
More
Is it possible to change the way it makes the Backups to CWM5 format?
20th August 2012, 08:14 PM |#4  
Alex93917's Avatar
Senior Member
Flag Nice
Thanks Meter: 2,234
 
Donate to Me
More
When i make backup, it's working. But, when i want restore it, Error "MD5 mismatch". No problem with Arco 6.0.1.2 version.
20th August 2012, 08:41 PM |#5  
Senior Member
Thanks Meter: 24
 
More
for me the touch one crashes after making a backup and restart the system and when reboot to recovery again to restore my system it give "mismatch issue "[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 08:41 PM ---------- Previous post was at 08:29 PM ----------

Quote:
Originally Posted by Alex93917

When i make backup, it's working. But, when i want restore it, Error "MD5 mismatch". No problem with Arco 6.0.1.2 version.

oobs I didn't see your comment

+1
20th August 2012, 08:51 PM |#6  
lontu's Avatar
Senior Member
Flag Kolkata
Thanks Meter: 147
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by Alex93917

When i make backup, it's working. But, when i want restore it, Error "MD5 mismatch". No problem with Arco 6.0.1.2 version.

For me its working perfectly..good job..

Edit : I am wrong...not able to restore data...reflash acro's version...now able to restore properly..
20th August 2012, 10:10 PM |#7  
OmarPlus's Avatar
Senior Member
Flag Stuttgart
Thanks Meter: 83
 
More
Quote:
Originally Posted by XeLLaR*

Is it possible to change the way it makes the Backups to CWM5 format?

Yes select "change backup format"
So it doesn't restore data? Czobor, can you please have a look at this? Thanks

Sent from my S+ using XDA premium
21st August 2012, 08:30 AM |#8  
Senior Member
Thanks Meter: 368
 
More
In this recovery sdcard is emmc and internal is sdcard?
21st August 2012, 08:38 AM |#9  
OP Senior Member
Flag Győr
Thanks Meter: 309
 
More
You mean the backup stops, because the phones turns off? That's happens for me in arco's 6.0.1.0, 6.0.1.2 and in all of my recoverys
But if you are able to restore with arco's cwm, that's strange.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről
21st August 2012, 10:22 AM |#10  
Senior Member
Flag Baku
Thanks Meter: 116
 
More
Sometimes I have random shutdowns while installing smth in CWM touch
21st August 2012, 10:36 AM |#11  
Alex93917's Avatar
Senior Member
Flag Nice
Thanks Meter: 2,234
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by czobor

You mean the backup stops, because the phones turns off? That's happens for me in arco's 6.0.1.0, 6.0.1.2 and in all of my recoverys
But if you are able to restore with arco's cwm, that's strange.

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-I9001-ről

I have no problem with Arco's recovery. No turn off after backup, and restore is working. But with your recovery, when i make a backup, the phone crash and reboot the system. After, no possible to restore backup "MD5 mismatch".

Strange ! But, you do a good work !
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes