FORUMS
Remove All Ads from XDA

[APP][2.3+] SDR Touch - Live radio on your Android device

210 posts
Thanks Meter: 137
 
By martintzvetomirov, Senior Member on 19th January 2013, 10:57 PM
Post Reply Email Thread
18th May 2013, 01:55 AM |#191  
Senior Member
Flag Cologne
Thanks Meter: 11
 
More
Question logilink android tv usb stick?
hi,

who knows what kind of chip in the logilink android tv otg interface is? ( logilink.eu/showproduct/VG0019.htm )
it will not run with the rtl2832 driver app. (device is rooted)
dvb-t runs very well.

and my second and highly interesting question is:
who knows what TV (sdr) chip in the LG Optimus G Pro f240l is?
maybe a rtl2832?? i hope for it. but i think its a complete different chip?
i am interested to use it with rtl2832 driver app+sdr
and with iDTV (dvb-t app).

who knwos the chiptype of "EyeTV Micro"?

there are a lot of direct attachable devices for android phones available.
i know, they are very expensive. but thats not the question.
what direkt attachable device introduces the rtl2832?

thx

-----
edit.
while installing the logilink to my pc, it identifies by:
IT9130 DVB-T RF+Demodulator SoC
http://www.ite.com.tw/EN/products_mo...ID=6&ID=21,120
thats the reason how it not is working. lol
 
 
20th May 2013, 12:08 PM |#192  
Member
Thanks Meter: 2
 
More
http://www.ebay.com/itm/MINI-FM-DAB-...item35c77a8176

Is this a good dongle for SDR Touch ?
23rd May 2013, 10:33 PM |#193  
Senior Member
Flag North Olmsted, OH
Thanks Meter: 166
 
Donate to Me
More
i've been trying to get this to work on my htc one, but the driver app doesn't seem to detect the dongle.
the dongle works great on my tablet, and other usb devices (tested with a thumb drive and a keyboard) seem to work with the htc one and the otg adapter i have. when i plug the dongle into the phone, a dialog pops up that says "USB device not supported" and "The USB device you have connected is not supported. Please unplug both the USB device and the dongle.". if i click on "Start stream" in the RTL2832U driver app says "No supported devices found.". i've tried with and without a powered hub and get the same result either way.

any ideas how to get it working?
27th May 2013, 03:41 PM |#194  
Senior Member
Thanks Meter: 31
 
More
Hi Martin,
Any update on whether you'll include support for DAB+ (on Nexus 7)? Thanks
31st May 2013, 11:09 AM |#195  
OP Senior Member
Flag Vratsa
Thanks Meter: 137
 
Donate to Me
More
SDR Touch v.1.5 was just released!

New features:
  • Presets
  • SDR Touch is back on Google Play!

Download
The Following 2 Users Say Thank You to martintzvetomirov For This Useful Post: [ View ] Gift martintzvetomirov Ad-Free
31st May 2013, 04:42 PM |#196  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
SDR Touch Key
Hello,

I purchased the pro key last Sunday and paid it via paypal, but i didnt receive the key until today.
Also all my emails came back with the followeing message:


A message that you sent could not be delivered to one or more of
its recipients. This is a permanent error. The following address
failed:

"payment@sdr.martinmarinov.info":
SMTP error from remote server after RCPT command:
host: sdr.martinmarinov.info

Is there anything, i could do, to get the key ??

regards

Rainer
31st May 2013, 04:48 PM |#197  
starbase64's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,591
 
Donate to Me
More
Thumbs up
hi,

i've bought the key today and received after few seconds.

cheers

starbase64

---------- Post added at 05:48 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------

Quote:
Originally Posted by martintzvetomirov

SDR Touch v.1.5 was just released!

New features:

  • Presets
  • SDR Touch is back on Google Play!

Download

possible to add auto tuning?
31st May 2013, 06:22 PM |#198  
OP Senior Member
Flag Vratsa
Thanks Meter: 137
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by RStegi

Hello,

I purchased the pro key last Sunday and paid it via paypal, but i didnt receive the key until today.
Also all my emails came back with the followeing message:


A message that you sent could not be delivered to one or more of
its recipients. This is a permanent error. The following address
failed:

"payment@sdr.martinmarinov.info":
SMTP error from remote server after RCPT command:
host: sdr.martinmarinov.info

Is there anything, i could do, to get the key ??

regards

Rainer

Hi, could you provide me with your email address (via PM or to martintzvetomirov at gmail)
31st May 2013, 07:23 PM |#199  
Inactive Recognized Developer
Flag Ottawa/Gatineau, Canada
Thanks Meter: 4,160
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by martintzvetomirov

SDR Touch v.1.5 was just released!

New features:

  • Presets
  • SDR Touch is back on Google Play!


Thanks, and congrats on getting it back on Play.

Just as a friendly warning, Google doesn't like the idea of hosting a free app when a license key is sold separately outside of Play.

But as long as you have the key app on Play, and as long as the free app on Play, or the app descriptions on Play, don't direct people to pay outside of Play, I think the risk of getting shut down for this is small.


I hope your customers will favor Paypal payment for the 40% or so extra that means to you. (100/70 is 42+% markup, for anyone questioning my math about the 30% figure.)
11th June 2013, 02:04 PM |#200  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
More
Works very well on my allwinner a10 clone with 1gb ram. It is possible to add simple recording to wav or amr, and second - importing/exporting favs to text file?
The Following User Says Thank You to dark_angel02 For This Useful Post: [ View ] Gift dark_angel02 Ad-Free
12th June 2013, 03:07 AM |#201  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Working great on my Nexus 7.

In order to make this useful for scanning and ham radio use, it really needs a definable bandwidth. Just dragging the bandwidth is to crude for modes like SSB and CW. We need to be able to set the width by entering a number (eg 2600hz for SSB). Even having the current draggable bandwidth displayed somewhere in numerical value (hz) would be a great help.

Dragging the bandwidth with you finger is fine for WFM, but that's about it!

SSB and CW modes also need work. They don't demodulate properly as yet. This is very important for your Ham market.

This is a great app that is heading in the right direction. KEEP IT UP!

Pez

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes